Pensiune Cotofenesti (PH)

localizare, facilitati, preturi
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Adrian Vatamaniuc

Pensiune Cotofenesti (PH)

Mesaj de Adrian Vatamaniuc »

In Cotofenesti , Com.Varbilau Jud.Prahova, s-a amenajat un camping pentru rulote si corturi.
Este situata pe drumul national DN102 ce leaga Ploiesti de Slanic Prahova , cu 5km inainte de Slanic.
Capacitatea in acest moment este de maxim 10 rulote, cu masini cu tot.
Localitatea se afla la 10km de statiunea Slanic Prahova intr-o zona linistita si plina de verdeata, in lunca raului, la marginea satului.
Pentru camparea cu rulota se asigura curent si apa curenta , iar pretul va fi de 20RON/rulota pentru anul 2014

Pe langa acestea exista si o unitate de cazare, o vila, cu doua camere si un living spatios, care poate fi inchiriata pentru 280 RON/week-end in limita a 6 persoane.
Vila are doua camere cu 4 si respectiv 3 locuri , iar in living mai este disponibila o canapea extensibia de 2 locuri. o bucatarie complet utilata si o baie comuna, centrala proprie , boiler apa calda.
In cazul in care sunt mai mult de 6 persoane pretul va fi modificat.

Cei ce sunt interesati ma pot suna la numarul din semnatura.
Pentru acesta locatie a fost facuta o sectiune special dedicata pe facebook "Campare COTOFENESTI"

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Cosmin Prund
Membru forum
12
Oras: Sibiu
Data nasterii: 22 Mai 1980

Re: Pensiune Cotofenesti (PH)

Mesaj de Cosmin Prund »

Am adaugat locatia pe harta ClubRV aici: http://wiki.clubrv.ro/wiki/index.php/Pe ... otofenesti

Va rog sa-mi confirmati pozitionarea corecta pe harta. Ma gandesc ca poate am gresit, pe harta (si in poza de satelit) nu apare nici un drum de acces!
Va rog de asemenea sa-mi confirmati un numar de telefon pe care sa-l scriu pe wiki si pe harta. Pana acum am 4 numere de telefon posibile: aici in semnatura e un numar, pe pagina de facebook la date de contact e alt numar si in pagina de facebook intr-o postare cu detalii sunt alte 2 numere de telefon. Pot sa le trec si pe toate 4 daca toate numerele sunt bune.
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com
Adrian Vatamaniuc

Mesaj de Adrian Vatamaniuc »

Locatia este la marginea satului , ultima curte la poalele dealului.
Exista drum de acces dar la vederea din satelit este cu siguranta obturat de coroanele copacilor .
Curtea pensiunii/campingului este in capatul drumului de macadam . De acolo inainte nu mai exista drum; se infunda in curtea lor.

Pentru a simplifica datele de contact te rog sa treci doar numarul meu de telefon , adica 0727.883.438 , care oricum este deschis non-stop.
Ma poate suna oricine este interesat pentru detalii cazare si indicatii de orientare.

Multumesc ! 😉
Cosmin Prund
Membru forum
12
Oras: Sibiu
Data nasterii: 22 Mai 1980

Mesaj de Cosmin Prund »

Am schimbat numarul de telefon.
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com
Scrie răspuns