Deci in prima fotografie vedeti cum arata baia Sprinterului inainte si apoi citeva poze dupa lucrare. Doi flacai au lucrat citeva ore bune, deorece este multa migala, dar iese super :)
Nu sint adeptul perdelutelor pt. ca, se lipesc de tine in timpul dusului, iar daca nevasta-mea mai suporta, eu nu. Asa ca, dupa imbracarea in linoleu sudat, am facut dus cum am vrut.

Lucrarea completa din cite imi amintesc eu, m-a costat aprox 600 lei in care intra tot, material, manopera si deplsarea...Tin minte ca le-am dat 700 pt cit si cum au muncit baietii !
Fiti sigur ca dupa atitea cite am vazut in atitia ani, am incercat si eu fel si fel de variante, insa cea mai buna varianta, este asta. Si acum citeva despre boiler si rezervorul de apa :
Dupa mine era bun un boiler dublu cel care se leaga in truma si la 220/ 300w, acum daca e instantul..,ok. Eu mi-am montat un rezervor sub canapea ca sa nu mai umblu cu canistre.
Ramine sa decideti ce va este mai convenabil. Dati lui Google "cordon sudura linoleu" si va alegeti cea mai apropiata firma in functie de dvs. Bafta la lucrari si puneti ceva poze :)
.