Cum am ajuns si rulotist,vreti sa vedeti minunatia.

prezentare RV
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
cojocariu marius
Membru forum
15

Re: Cum am ajuns si rulotist,vreti sa vedeti minunatia.

Mesaj de cojocariu marius »

Astazi am fost cu actele la inmatriculat rulota.Dupa ce mi-a spus GabiPeterca ce a,,patit,,la inmatriculatul rulotei am facut unele modificari in sensul ca am facut un rand nou de acte de vanzare cumparare in romana(pentru a nu le mai traduce pe cele din Anglia oricum fara nici o valoare acelea).
Ajung la ghiseu se uita functionarul public(politistul de la inmatriculari) peste acte si cand ajunge la contractul de vanzare cumparare vede ca e in romana si intreaba de ce? :evil: ii raspund ca cel de la care am cumparat rv-ul este sotul surorei mele si ca stie la perfectie limba romana si a acceptat sa le facem in romana 😉 .(sora mea este plecata de 5 ani in Anglia)
Dupa aceasta ma intreaba de acte,certificat sau carte .....ii raspund ca asa sunt rulotele in Anglia nu au nici un fel de acte ca acest tip de vehicul la ei nu se inmatriculeaza,asta nu ma crede si se duce la seful sau sa il intrebe.Dupa 5 minute se intoarce(la ghiseu eram doar eu cu inca 3 persoane la rand in spatele meu)si zice ca asa este in Anglia nu au acte la rulote,dar ca ar trebui sa dau o declaratie la notariat precum ca nu am furat rulota.Ii raspund ca eu dau aceasta declaratie la notar daca imi spune si articolul de lege sau hotarare unde se stipuleaza aceasta obligativitate a mea.Se duce din nou la seful sa il intrebe articolul de lege :lol: si se intoarce dupa 1 minut si imi spune ca actele sunt bune si ca sa revin dupa cateva ore dupa certificat si numar.
Deci vedeti cum la noi in tara se aplica doua legi diferite(nu cunosc inca criteriul de baza)de ce la rar Iasi l-au pus pe Gabi sa cantareasca rulota(la noi in Botosani nu a trebuit)si aceleiasi lucruri le-au cerut in ambele parti la inmatriculare(declaratie la notar)doar ca la Botoșani cand le-am spus ca vreau sa imi amortizez investitia cu facultatea de drept de la iasi(am uitat sa mentionez ca i-am spus functionarului de la ghiseu despre Dreptul comunitar,oricum el nu stia cu ce se mananca asa ceva)au uitat de declaratia notariala(banuiesc ca nu exista o reglementare legala in acest sens ori nu o cunosteau cei de la Botosani)
Merg ca melcul cu casa dupa el....Vectra C 1.9 cdti+Abi Viceroy GXL
cojocariu marius
Membru forum
15

Re: Cum am ajuns si rulotist,vreti sa vedeti minunatia.

Mesaj de cojocariu marius »

Rulota este de vanzare .....

Postare off topic . Va rog, nu deviati de la subiectul topicului.
Va multumesc pentru intelegere . Gavanescu N.
Merg ca melcul cu casa dupa el....Vectra C 1.9 cdti+Abi Viceroy GXL
Scrie răspuns