Votat off camping dupa cum se stie din excursiile postate, dar daca era posibil inca un buton, votam si campingurile pe care nu le ocolim, cind sint in drumul nostru :)
Am deschis acest chestionar pentru a ne forma o imagine aproximativa cu privire la numarul de nopti IN CAMPING in Romania, de-asta nu exista optiuni detaliate pe alte zone. Aceasta informatie ne este utila cand discutam cu un camping despre un parteneriat. N-am vrut sa pun prea multe optiuni sa nu complic lucrurile, desi se pare ca deja le-am "incurcat" cu optiunea a 2-a, adica "0 nopti in tara, mai mult in afara tarii".
Nu-ti face probleme Cosmin, e bine ca incerci asa ceva, este o idee foarte buna si utila care mai poate fi imbunatatita. Eu as fi mers doar pe "in" si off-camping/nr zile. E bine sa lasam aceasta evaluare asa ca este deja inceputa si in viitor poti schimba chestionarul.
Mihai, vezi ca ai avut si cateva nopti in camping anul trecut :) Stiu eu vreo 3-4, ai uitat de ele.
Astea sunt avantajele si dezavantajele....... Postare off topic . Va rog, nu deviati de la subiectul topicului.
Va multumesc pentru intelegere Gavanescu N.