Moderare facuta la cererea pe PM a autorului postarii. Moderator Gavanescu N .
Sandu Toma scrie: ... in cazul in care se conditioneaza accesul de plata cotizatiei, inseamna ca "informatiile" postate de mine si de altii, sint "VANDUTE" , deci se face profit MAXIM si atunci vreau plata drepturilor de autor ! Ar mai exista si o a treia varianta, dar care nu ar ajuta niciun rulotist : stergera postarilor de la Tehnic pentru care nu exista acordul autorului de a fi folosite pentru a face profit. E corect ? ...
Nu e corect Sandu, multi apreciem aportul tau adus in cadrul acelei sectiuni, dar Asociatia este o organizatie NONPROFIT ! Nu-ti vinde nimeni munca, stai linistit, o face doar mai benefica pentru Asociatie. Era o modalitate de a ii face pe unii ca pe langa contributia lor pe forum sa aduca si un plus material in Asociatie, nu in buzunarul cuiva anume. Asa cum fac cca. 100 de membri cotizanti.
Stiu, poate suna ca o constrangere, dar este o constrangere in folosul ... cui ? In folosul Asociatiei binenteles. Dorim sa avem o Asociatie potenta si dpdv. material ?
Cred ca cei ce platesc cotizatie, in acest scop o fac. Nu ca ar fi mai prosti, ca nu ar avea ce face cu banii.
Aceasta Asociatie nu este o himera, ea este ceva palpabil, ceva ce implica si astfel de contributii.
Daca se constata ca e prea mult sa avem o astfel de Asociatie, care implica functii si cotizatii, nu-i problema, aceasta poate fi dizolvata in orice moment de catre AG. Daca dorim sa o pastram, bine ar fi sa nu ne batem joc de ea sau sa o pastram doar cu numele.
Asa cum era de anticipat, majoritatea celor nemultumiti cu modificarea propusa sunt membri forumisti.
Citind postarile anterioare, inclin sa le dau dreptate si acestora, dupa cum spuneam anterior, sectiunea Tehnic RV include aportul adus de foarte multi membri forumisti, fondatori sau asociati, mai vechi sau mai noi.
Revin la propunerea initiala de a limita accesul la acesta sectiune pentru membri forumisti. Intrucatva este vorba de aportul/munca unor colegi si poate nu e bine sa le folosim acest aport ca o modalitate de a mari numarul cotizantilor. Pe langa aceasta, sunt constient ca exista si oameni care poate ar dori sa sprijine asociatia, dar posibilitatile materiale nu le permit acest lucru. Traim vremuri tulburi. Imi amintesc de cativa membri forumisti, care au ajutat cu ce au putut Asociatia in proiectul Pasarea iar pentru acesti colegi interdictia nu ar fi deloc binevenita.
Imi cer scuze pentru propunerea facuta initial, am spus cam ce m-a impins spre aceasta. Aveti dreptate! Asa cum la intalniri incercam sa ne simtim bine netinand cont de apartenenta noastra la Asociatie sau nu, e bine sa nu facem astfel de diferentieri, dar, poate odata, candva ... veti ajunge la concluzia ca aceasta Asociatie ... merita un pic mai mult si dpdv material.
Mentin propunerea de a limita accesul la "Tehnic RV" in ceea ce ii priveste pe vizitatori. Ca sa aiba acces la acele informatii cred ca nu e mare lucru sa-si faca cont pe forum. Asta nu mai implica eforturi financiare sau de alta natura.