Paste in Moldova organizat de ClubRV-RO

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns

In ce regiune ar fi bine sa organizam intalnirea "PASTE 2014 " ?

Chestionarul s-a închis pe data de 02 Mar 2014, 14:17

Bucovina
8
13%
Moldova
22
34%
Crisana
0
Niciun vot
Banat
5
8%
Muntenia
9
14%
Dobrogea
3
5%
Maramures
4
6%
Oltenia
3
5%
Transilvania
10
16%

Voturi totale: 64

Traian Baltateanu
Membru forum
13
Oras: Rosiorii de Vede
Data nasterii: 19 Mai 1954

Re: Paste in Moldova organizat de ClubRV-RO

Mesaj de Traian Baltateanu »

Cazarea, nu e problema, la Secu exista paturi-priciuri in curtea de peste drum de manastire. Cazare gratuita.
Au paturi de invelit de lina din alea aspre si... pureci altoiti.
Am dormit acolo o noapte in urma cu vreo trei decenii.
Dar am vazut acolo cel mai cutremurator osoar al cimitirului manastirii la subsolul bisericii mici din vale de biserica mare.
Exista doua feluri de cranii, unele albe si unele galbiu, dupa intensitatea credintei calugarilor raposati. :twisted:
Oasele femurului folosite ca suport pentru craniu nu au culori diferite :?:
In zile normale la Secu se mananca gratuit, manastirea Secu este una dintre cele doua manastiri care nu au trimis tezaurul in Rusia inainte de primul razboi mondial (alaturi de Cozia), si se spune ca e o manastire bogata.
Pacat ca e de calugari si ordinea si curatenia mai schioapata.
Dar rulotistii nu se duc la manastire sa caute cazare de 5 stele, nu-i asa?
Cand am fost eu am nimerit din pacate vinerea si am mancat (gratuit) mancare de post. ( o supa de minatarci-hribi de te lingeai pe degete, si un pilaf tot de ciuperci)
Lasand povestea deoparte, tare asi vrea sa ajung si eu macar a doua zi de paste acolo.
Sa vedem.
Pana atunci va doresc vreme frumoasa.
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

Te asteptam Traiane, esti binevenit. Poti sta toate zilele de Pasti,nu numai a doua zi. :)

Domnule Rosca, puteti sa va alaturati grupului format deja pentru sarbatorirea Pastelui langa manastirea Secu.
Traian Baltateanu
Membru forum
13
Oras: Rosiorii de Vede
Data nasterii: 19 Mai 1954

Mesaj de Traian Baltateanu »

Multumesc Viorele, dar pentru mine Pastele este sarbatoare in familie, cu copiii si cu cei 4 nepoti si jumatate :P , (unul e pe drum) si avem un fel de ritual impus de mine de cand e famila asta.
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
Pardos Sebastian
Membru forum
16
Oras: bacau
Data nasterii: 28 Feb 1972

Mesaj de Pardos Sebastian »

Am vorbit si cu Popovici Vasilica din Gura Humorului , si-a confirmat prezenta la aceasta intrunire.2adulti+2copii.La fel si fam.Rusu Vasile 2adulti+3copii
land rover freelander +kip solar line 420; 0741051152
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

Lista actualizata cu participantii la intrunirea de Paste

01. Popa Violeta 18 - 22.04.2014 - Secu
02. Ciubotaru Emil 19 - 21.04.2014 - Secu
03. Marius Sevilian - Secu
04. Adrian Iamandi -Secu
05. Ionut Irimia - Secu
06. Toni Conecini 19 - -Secu
07. prieten cu Toni - Secu - A RENUNTAT
08. prieten cu Toni - Secu - A RENUNTAT
09. Cornel Ilie -Secu
10. Constantin Pavel - Secu
11. Grosu Viorel - Secu - 18 - 22.04.2014
12. Pardos Sebastian -Secu
13. Liviu Adrian 17 - 22.04.2014 -Oglinzi, in vizita la Secu
14. Adrian Apreotesei - Secu
15. Pricopie Dumitru - Secu
16. Costica Cernat - Secu
17. Petre Petre Eduard - Secu
18. Miron Rafael - Secu - 18 - 22.04.2014
19. Mircea Vochita - Secu - 17 - 22.04.2014
20. Marius Borcea - Secu
21. Popovici Vasilica - Secu
22. Rusu Vasile - Secu
23. Bordeian Costica - Secu
24. Doru Bodeanu - Secu

Lista se va actualiza in functie de inscrieri.
Nu stati pe ganduri, anuntati-va participarea, sunt locuri (ne)limitate :lol:
Liviu Adrian
Membru forum
17

Re: Paste 2014 , sondaj de opinie pt forumisti / rulotisti

Mesaj de Liviu Adrian »

Toni Conecini scrie:
Ma gandesc eventual sa impart excursia in 2 parti, prima parte incepand odata cu vacanta copiilor (14 aprilie) sa merg in Bucovina iar apoi sa ajung la locatia stabilita pt intalnirea clubului.

Vreo sugestie unde as putea campa pt a vizita manastirile din Bucovina? Sucevita, Moldovita, Putna, Voronet.

Noua ni s-au aliniat astrele, astfel incat plecam in vacanta odata cu copiii si vom imparti excursia in trei parti:
-Primele trei zile vom merge la Gura Humorului, unde am gasit campare cu ajutorul colegului Pardos Sebastian, al cumatrului Vasilica si-al cumatrului Mihaita :lol: Multumim!
-Urmatoarele trei zile ne vom odihni in Tabara Oglinzi, insotiti de o familie de prieteni fara rulota
-Ultimele trei zile poposim in locatia de la Secu, sa sarbatorim moldoveneste alaturi de prieteni mai vechi si mai noi.

Sa aveti drumuri bune, sarbatori fericite si sa ne vedem sanatosi.
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
Adrian.Apreotesei
Membru forum
13
Oras: Bacau
Data nasterii: 10 Mai 1977

Mesaj de Adrian.Apreotesei »

Se inscrie cu voiosie, de la Bacau si colegul si prietenul nostru Bordeian Costica si familia , cu rulota bineinteles, la Secu.
Cu stima Apreotesei Adrian, tel. 0730559613
WV SHARAN 1.9 TDI, 115CP + TEC TE 490P2 Siena (BC 06 YRV)
adrian.apreotesei@gmail.com tel 0730559613
Bordeian Constantin
Membru forum
13
Oras: Bacau
Data nasterii: 26 Ian 1972

Mesaj de Bordeian Constantin »

Indiferent de vreme vom face o intanlire pe cinste.
Doru Bodeanu
Membru asociat
14
Oras: ploiesti
Data nasterii: 19 Dec 1960

Mesaj de Doru Bodeanu »

Hotarat lucru, indiferent de vreme, eu si sotia vom fi prezenti la acest eveniment de joi. O intrebare pentru cei din zona: se pot cumpara, eventual cu comanda prealabila, cozonaci si pasca de acolo ? Daca facem cozonacii acasa, pana in ziua de Paste ori se invechesc ori se mananca...si ce e mai bun decat un cozonac si oua rosii dupa inviere ?
Autorulota FORD- HOBBY
tel. 0724670730
marius borcea
Membru forum
15
Oras: Adjud,VN
Data nasterii: 20 Mai 1976

Mesaj de marius borcea »

Domnu Doru de la Ploiesti treci prin poarta mea,si in principiu mergem si noi de joi asa ca poti sa treci sa "ne iei"si pe noi , ar trebui sa gasim daca nu da-m o fuga la Tg Neamt ca e relativ aproape si o rezolvam cumva ne auzim la un telefon.
Vw Sharan + rulota Kip
Popa Violeta
Membru CD
15
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Domnule Doru, acum doi ani, colegii care au sarbatorit Pastele la M-rea Secu au cumparat cozonac, pasca si chiar oua rosii de la M-rea Varatec . Chiar in fata manastirii este o mica toneta in care o maicuta vinde aceste bunatati (bineinteles sunt pregatite in incinta manastirii). Pentru orice eventualitate, voi da un telefon la manastire si voi intreba daca mai au la vanzare aceste produse. Daca nu, o sa impartim cozonacul si pasca de la mine (sambata o sa vina si fiica mea cu nepotica, incarcate cu bunatati). Pentru masa comuna din Duminica Pastelui o sa-mi aduca o cratita de sarmalute (cam 300, ca la Cheia) ce vor fi servite tuturor colegilor participanti la ospat. Gratarul, fripturile si gulasul sunt la liber. Fiecare cum si cat poate. Incerc sa fac rost, prin bunavointa Dlui prof. Gheorghita, de un generator ceva mai mare, care sa ne asigure curent pentru proiectorul Dlui Liviu Adrian (speram sa-l aduca), in asa fel ca spatiul de mijloc, in care vom aseza mesele sa fie bine luminat. Rog colegii care au umbrare sa le aduca. Le vom monta pentru orice eventualitate. Prin bunavointa Dlui Nicu Preda voi apela la primarul din com. Vanatori pentru a ne trimite un container de gunoi (sa vedem cat costa).
Pentru orice alte intrebari sau nelamuriri, va stam la dispozitie, nu ezitati sa ne sunati.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Toni Conecini
Membru asociat
11
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 13 Feb 1968

Mesaj de Toni Conecini »

In principiu eu as vrea sa plec din bucuresti luni 14 apr spre Manastirea dragomirna, la camping dragormirna (cel recomandat de dl Ionut Irimia). Poate cineva sa imi spuna ce traseu ar fi indicat pt masina plus rulota si daca se poate face lejer intr-o zi.

Odata ajuns la Dragomirna inca nu stiu ce manastiri voi vizita in fiecare zi sau ce alte obiective turistice ...cam ce ar fi de vizitat in 2 zile (marti si miercuri, eventual si joi jumate de zi)?

Apoi incepand de joi as veni spre Secu, doar sa imi confirme d-na Popa ca mai vine lume de joi ca sa nu campez singur acolo. inca o intrebare, cam ce taxa trebuie sa platim la secu? (ca sa stiu ce buget sa planific).

Stie cineva cum s-a anuntat vremea (vad ca la Bucuresti este foarte schimbatoare ..ba foarte cald ba foarte frig).

are rost sa iau si bicicletele, sau nu prea au copii (si adultii) pe unde sa mearga cu bicicleta?
Toni

Adria Coral Silver 660 SP
Scrie răspuns