Meteo Berca pentru nehotarati: http://www.accuweather.com/ro/ro/berca/ ... ast/272577
Dupa cum se vede dupa ora 13 nu mai sunt adverse de ploaie, doar la noapte foarte putin, temperaturile au mai crescut.
Eu asa cum am spus voi ajunge de astazi.
Seara buna, am ajuns este net,apa si curent, nu bate vantul, nu a plouat absolut deloc (nici macar sa aseze praful), jos este uscat si tare, la ora 19 erau 12grade.
Se anuntasera 15echipaje, trei s-au retras si am ajuns singur.
Gata s-a terminat si intalnirea organizata la Vulcanii Noroiosi. Frumos, liniste (nu m-a deranjat nici macar un alt echipaj) si cam atat. Nu a plouat absolut deloc, soare tot timpul, totusi ieri ce-i drept a batut vantul si se putea sta doar in cort. Multumesc Club Rv pentru aceasta organizare splendita de altfel, si ma bucur ca: chiar v-am cunoscut.
Rusu Mihail scrie:Am discutat si noi cu colegii si am decis ca daca meteo va fi cum se anunta, cu frig si ploaie, nu are rost sa mergem.
Doar nu o sa ajungem sa vorbim prin statii.. :) Aminam iesirea pentru un weekend mai frumos. Tinem legatura aici.
Imi cer scuze si sincer imi pare rau, nu am putut sa venim si nici sa anuntam din cauza unui eveniment care nu te intreaba daca il accepti sau nu, iar pana in 15 apr. suntem ocupati, apoi urmeaza Pastele. Weekendul acesta incerc sa ajung la Pasarea fara rulota.
@Marius Sevilian :
Intalnirea nu era organizata de Club RV , era organizata de un coleg care a specificat ca renunta din cauza frigului ... mai ales ca s-a consultat cu prietenii .
Se pare ca dvs nu ati urmarit toipicul si v-ati ambitionat sa mergeti totusi singur...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Pentru ca eu am propus data de 28 martie, vin cu cateva explicatii:
- Mesajde Relu Deliu » 26 Mar 2014, 13:32
Cum vremea este nefavorabila, se reporteaza la alta data sau alt loc.
Daca cineva are o alta propunere pentru aceasta data, oferta mea este valabila si sunt prezent.
- Duminica, am fost in excursie cu masina la Vulcani. Imi parea rau totusi ca n-am plecat vineri.
Concluzii;
- chiar daca n-a plouat, vremea a fost potrivnica. Temperaturi mici seara si negative noaptea, vant cu intensitate mare si foarte mare. Sambata nu se putea sta decat in rulota sau in cort bine ancorat, vantul a suflat cu putere.
- duminica la ora 14 au fost 15 gr.C, se statea la soare, insa la umbra, din cauza vantului tare, iti trebuia vointa.
L-am cunoscut pe Marius, se pregatea de plecare cand am ajuns eu. Deceptionat ca a fost singur, stia ca 3 isi anuntasera retragerea, probabil a inteles ca restul vor veni. Comentariile nu-si au rostul.
Conditiile de campare, in principiu aceleasi, cu precizarea ca locul de langa grupul sanitar este acum santierul viitoarei pensiuni. Se campeaza unde vrei sau poti, inclusiv langa umbrarele din fata Hangarului, sau la Sopron. Locul are ceva denivelari, pentru rulote cam greu gasesti loc drept, nu prea poti grupa 5-6 rulote, insa functioneaza romanescul "merge s-asa", oriunde-oricum, loc este destul.
Vulcanii functioneaza inca, contra unei taxe de 4 lei se pot vizita. Luati bani cu voi pentru ca sus, langa rulota taxatorului, gasiti si suveniruri.
Daca sambata am avut pareri de rau ca am renuntat la iesire, duminica, dupa urcarea la Vulcani si pauza de-o cafea la unul din umbrare, dupa ce vantul ne-a uscat bine, n-am mai avut indoieli in privinta hotararii de a renunta.
Aceasta postare am facut-o pentru a-i consola pe cei care au renuntat la aceasta iesire, nu merita sa va bata vantul si pentru a-l convinge pe Marius(care a facut 800-900km dus-intors), ca intalnirea n-a fost organizata de Club RV, a fost initiata de 2 membrii(pe care-i mananca-n ..talpi) si la care au aderat inca cativa.
Marius, ClubRV, n-are la aceasta data un program de activitati pentru 2014. Aceste prime intalniri de anul acestea, au fost initiate de membri, asociati sau doar forumisti si doar Pastele este organizat sub egida Clubului.
Urmeaza poze
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654