Popasul „Trei Stejari” (Casa Horezeană) - Horezu, Vâlcea

topicuri parteneriate incheiate
propuneri de noi parteneriate
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Liviu Teica
Membru asociat
15
Oras: Craiova
Data nasterii: 02 Iun 1976

Mesaj de Liviu Teica »

Bună seara,
Așa cum a anunțat dl. Ciprian, am relizat un parteneriat între clubul nostru și Campingul „Trei stejari” din Horezu. Am citit cele spuse de către dl. Radu Pascu în topicul ( viewtopic.php?p=94376#p94376 ) și presupun că a trecut prin camping înainte de 2012 când în toamnă casuțele vechi au fost înlocuite. Câinii s-au mai împuținat (noi am fost vizitați numai de doi, de forma și mărimea unui Tekel), iar apa pentru rulotă am luat de la dușuri sau de la bucătăria restaurantului, oricum apa pentru băut o luam îmbuteliată. Am să postez mai multe poze făcute în acest weekend, atât în camping, cu titlul de prezentare, cât și de la câteva dintre obiectivele turistice de interes din zonă.
Campingul se află la ieșirea din Horezu către Târgu Jiu, pe DN 67, drum ce face legătura între Râmnicu Vâlcea și Târgu Jiu , coordonatele sunt: 45.14020 N / 23.97953 E (sunt luate chiar in curtea campingului unde era rulota). Are o suprafață destul de mare și așa cum o să observați în imagini, pot intra destul de multe echipaje. Alimentarea cu energie electrică se face de la prize fixate pe unele căsuțe sau pe unii dintre stâlpii de iluminat (sunt imagini cu ambele variante de conectare). Sunt două grupuri sanitare, unul dedicat pentru camping și unul destinat restaurantului, dar care poate fi folosit bineînțeles și de către cei cazați în camping și care sunt așezați mai aproape de acesta. Cel destinat campingului are atât toalete cât și dușuri, două toalete și trei dușuri. Nu am apucat să intru în acest weekend să fac poze și acolo deoarece era în timpul iernii este dezafectat pentru a nu se distruge instalațiile și încă nu a fost deschis pentru noul sezon (drept pentru care, dl. Țîrdei, patronul complexului, ne-a pus la dispoziție cheia uneia dintre camerele cu baie pentru a folosi grupul sanitar și dușurile de acolo). Imaginile pe care le voi posta sunt luate de pe pagina de Facebook a campingului și le urc pentru cei care nu au cont și nu pot accesa pagina respectivă. La următoarea ieșire pe care o vom face acolo, promit că voi face poze și în grupul sanitar.
Ca la toate parteneriatele clubului, membrii cotizanți, trebuie să se legitimeze, în acest scop i-am prezentat dl. Țîrdei cardul meu ca să știe cum arată o legitimație a clubului. Trebuie să menționez că nu contează numărul membrilor echipajului, tariful aplicându-se per echipaj, nu se calculează separat decât energia electrică.

Imagine

Așa cum se poate observa din contract, reducerea este de 25 % pentru membrii clubului, dar cum tariful este oricum foarte mic, mai mult de atât ar fi însemnat să ne primească gratis :). Tariful normal este de 20 lei per echipaj, iar pentru membrii cotizanți este de 15 lei. Energia electrică este 5 lei și se plătește numai dacă se dorește conectarea la rețea, astfel că prețul cu energie este de 20 lei pentru membrii cotizanți și 25 de lei pentru restul rulotiștilor. Nu am fost niciodată condiționat să plec până la o anumită oră cum s-a întâmplat prin alte campinguri, de fiecare dată am plecat dumincă seara când s-a întunecat. Campingul oferă posibiltatea de cazare și în casuțe (sunt foarte spațioase) - 40 lei/noapte și în 4 camere tip hotel cu baie în cameră - 70 lei/noapte.
Câteva imagini din camping (păcat că încă nu a înverzit toată natura):
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Câteva imagini din 2012 când totul era verde și frumos :) și se executa schimbarea căsuțelor:
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Așa cu afirma dl. Radu Pascu, campingul poate fi folosit pentru tranzit, dar sunt multe obiective turistice în zonă și merită staționarea în camping câteva zile, mai ales pentru cei care nu sunt din zonă și ajung destul de rar.
Obiectivele turistice de interes din zona (am să postez și ceva poze cu ce am vizitat noi în această ieșire și câteva imagini de anul trecut):
- Culele Duca și Greceanu de la Măldărești (case fortificate boierești specifice Olteniei, nu le veți întâlni în alte zone din țară),
Imagine
Imagine
Imagine
- Muzeul Trovanților de la Costești („pietrele care cresc”),
Imagine
Imagine
Imagine
- Mânăstirea Horezu (sau Hurezi), ctitorie a domnitorului Constantin Brâncoveanu (poze realizate anul trecut),
Imagine
Imagine
- Mânăstirea Polovragi,
- Peștera Polovragi (Peștera lui Zamolxe),
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
- Cheile Oltețului, (sunt câteva zone minunate pentru campare off, noi am fost de Paști anul trecut în poiana din imagini), dar am observat anul acesta că s-a cam deteriorat drumul,
Imagine
Imagine
- Mânăstirea Bistrița, ctitorie a boierilor Craiovesti și Mânastirea Arnota,ctitorie a domnitorului Matei Basarab,
- Cheile Bistriței, cele mai înguste chei în calcare din România,
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
- Peștera Urșilor (Superbă!), aflată în Cheile Bistriței,
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
- Pestera Liliecilor, tot în Cheile Bistriței
- Peștera Muierilor.
Îmi cer scuze pentru lungimea topicului, dar am zis să prezint cât mai în detaliu cele ce pot fi văzute în zonă.
Cred că am trecut tot ce era important, dacă îmi mai amintesc ceva am să mai adaug. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri sunt disponibil atât în cadrul topicului cât și prin mesaj privat.
Mulțumesc!
Ford Kuga 2.0 TDCi 4WD Titanium + Beyerland Vitesse 430 TM
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Popasul „Trei Stejari” (Casa Horezeană) - Horezu, Vâlcea

Mesaj de Lupu Ciprian »

Multumim pt implicare in a aduce un plus in aceasta comunitate a asociatiei .
E de luat ca exemplu .....
Te rog sa pui si ceva date de contact de acolo un nr de tel ceva .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Liviu Teica
Membru asociat
15

Mesaj de Liviu Teica »

Bună seara,
Scuze pentru omiterea datelor de contact!

Dl. Liviu Țîrdei 0766263254 / 0726103163
Strada Tudor Vladimirescu , Nr. 135, 245800, Horezu, Vâlcea
casa.horezeana@yahoo.com
www.casahorezeana.ro (siteul este încă în stadiu de proiect până la terminarea tuturor îmbunătățirilor din camping)
Program non-stop.

O seară bună în continuare!
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Inca un Bravo... Felicitari pentru contract. Se vede ca este un camping curat si proprietarul se ocupa, zona am vizitat-o dar numai in trecere, in vara asta voi sta o saptamana in aceasta locatie.
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Liviu Teica
Membru asociat
15

Mesaj de Liviu Teica »

Mulțumesc. Nouă ne place foarte mult această locație și am zis că se merită s-o „împărțim” și cu ceilalți membrii ai clubului :), proprietarii sunt extraordinar de primitori, iar zona are multe de oferit (așa cum am prezentat mai sus). Respect!
Nelu Predonu
Membru forum
12
Oras: Manolache - Ilfov
Data nasterii: 21 Iul 1959

Re: Popasul Trei Stejari (Casa Horezeană) - Horezu, Vâlcea

Mesaj de Nelu Predonu »

Felicitari domnule Liviu pentru parteneriatul incheiat si pentru promovarea zonei de nord a Olteniei.
Chiar merita mai multa atentie aceasta regiune bogata in atractii turistice - manastiri, pesteri, Cheile Galbenului, Oltetului si Bistritei ...
Ma alatur dumneavoastra privind aceasta promovare punand si aici cateva filmulete facute in zona ...

https://www.youtube.com/watch?v=022W9YARSQ8
https://www.youtube.com/watch?v=B3ef3ClEWWw
https://www.youtube.com/watch?v=TFu9d1eqtz8
mail: npredonu@gmail.com
Telefon: 0722.216.683
Campervan: Clever Runner 2021
Cosmin Prund
Membru forum
12
Oras: Sibiu
Data nasterii: 22 Mai 1980

Mesaj de Cosmin Prund »

Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com
Mihai Sacala
Membru forum
11
Data nasterii: 26 Oct 1979

Mesaj de Mihai Sacala »

M-am intors din vacanta in Horezu cu cateva zile mai devreme pentru ca vremea nu a fost prietenoasa.
Sunt incantat atat de obiectivele turistice pe care le-am vizitat cat si de camping. Nu postez poze pentru ca nu am.

Obiective (am vizitat ce a descris Liviu):
- Pestera Liliecilor - este necesar sa vorbiti cu o maicuta de la manastirea Bistrita sa mearga cu voi si sa va deschida, altfel ajungeti la intrarea in pestera si constatati ca usa e inchisa. Este gratis.
- Pestera Ursilor - cu adevarat e nevoie de iscusinta pentru urcare si mai ales coborare. Este gratis.
- Pestera Polovragi - este inchisa luni, in rest programul este pana la 18, tarif 5 lei pentru adult si 2,5 pentru copil. Este frumos sa coborati pe platforma din fata pesterii, veti vedea cheile oltetului intr-o zona spectaculoasa.
- Pestera Muierilor - are program pana la 17, tarif 10 lei pentru adult si 5 lei pentru copil.
- Muzeul Trovantilor este gratis.
- Transalpina este inchisa pentru ca zapada are peste 1 metru in anumite zone.

Camping:

- nu este un camping luxos, dar este curat si frumos. Este comparabil cu campingul Darste, dar mult mai ieftin.
- pret - am platit 20 RON cu tot cu energie electrica. Acest pret este cel negociat de Liviu
- desi am fost singur o perioada de timp in camping, m-am simtit in siguranta. Apa calda a fost mereu. Am folosit gratarul lor. La inceputul vacantei m-am intalnit cu Sergiu Parpaneata care mi-a oferit informatii utile.
- personalul a fost amabil.
- mancarea de la restaurant este gustoasa (meniu fix - 11 RON). La ora pranzului restaurantul este plin.

Horezu:

- un oras frumos, situat in centrul obiectivelor descrise de Liviu
- preturile in magazine sunt mult mai mici decat in Auchan Bucuresti.
Volvo V40 + Burstner 390 tk
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Cu ocazia Sf. Maria din acest an. in drumul spre manastirea Tismana si imprejurimi, am poposit la campingul Trei stejari din Horezu.
Este un loc de popas in tranzit dar si de stationare mai indelungata pentru vizitarea zonei.
Transalpina, partea spectaculoasa dinspre Ranca, poate fi parcursa, cu reintorcere in camping.
Acest lucru doresc sa-l fac cu o prima ocazie.
Tariful este, cu legitimatie CLUBRV-RO, de 20 lei cu curent inclus, asa cum avem parteneriatul.
Apa calda la dusuri, curatenie la WC.
Recomand acest loc .
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

IN urma intalnirii de PAste reconfirmam parteneriatul cu Popas 3 Stejari continua . Membrii ClubRV beneficiaza de discount in baza cardului pe care i l-am aratat ca model .
Puteti plati la final , are incredere ca proprietarul de card nu pleaca neplatit . I-am garantat acest lucru .

Dl Liviu este f maleabil . O sa discut poate rezervam pt 1 dec sau revelion sa revenim in zona eventual sa mergem si la Ranca...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Bogdan Geaboc
Membru forum
10
Data nasterii: 28 Oct 1985

Mesaj de Bogdan Geaboc »

Si noi (4 buc. pers adulte si 1 buc. copil 5 ani) ne-am simtit foarte bine. Aer curat, mediu curat, spatiu mare. Ne-a lasat sa ii folosim gratarul si lemnele (fara pretentii). Cu restaurantul aproape ma putut servii si o ciorba de burta delicioasa. Pozitionarea geografica este OK, aproape de oras, dar nu in oras.
Daca mai inalta blestemata aia de poarta de la intrare cu 10 cm, va fi perfect ( :D ), sau macar sa scrie inaltimea pe ceva... Vina fisurarii unui acoperis de autorulota , sau spargerea unei antele satelit este impartita 50%-50%. Mentionez ca eu am agatat cu portbagajul autorulotei si l-am smuls de la locul lui. Spun ca vina e impartita pt ca mai avea inca 2 intrari in camping... dar eu, baiat destept , am ales-o pe asta mai mare si frumoasa...
Ne-am simtit bine acolo, iar reparatia s-a facut cu tub de silicon si ceafa de porc :D .
RECOMAND 100% dar atentie la cap....
În cautare de rulota!
Bogdan Geaboc & Family
0725.251.098
geabocbogdan@yahoo.com
Scrie răspuns