Așa cum a anunțat dl. Ciprian, am relizat un parteneriat între clubul nostru și Campingul „Trei stejari” din Horezu. Am citit cele spuse de către dl. Radu Pascu în topicul ( viewtopic.php?p=94376#p94376 ) și presupun că a trecut prin camping înainte de 2012 când în toamnă casuțele vechi au fost înlocuite. Câinii s-au mai împuținat (noi am fost vizitați numai de doi, de forma și mărimea unui Tekel), iar apa pentru rulotă am luat de la dușuri sau de la bucătăria restaurantului, oricum apa pentru băut o luam îmbuteliată. Am să postez mai multe poze făcute în acest weekend, atât în camping, cu titlul de prezentare, cât și de la câteva dintre obiectivele turistice de interes din zonă.
Campingul se află la ieșirea din Horezu către Târgu Jiu, pe DN 67, drum ce face legătura între Râmnicu Vâlcea și Târgu Jiu , coordonatele sunt: 45.14020 N / 23.97953 E (sunt luate chiar in curtea campingului unde era rulota). Are o suprafață destul de mare și așa cum o să observați în imagini, pot intra destul de multe echipaje. Alimentarea cu energie electrică se face de la prize fixate pe unele căsuțe sau pe unii dintre stâlpii de iluminat (sunt imagini cu ambele variante de conectare). Sunt două grupuri sanitare, unul dedicat pentru camping și unul destinat restaurantului, dar care poate fi folosit bineînțeles și de către cei cazați în camping și care sunt așezați mai aproape de acesta. Cel destinat campingului are atât toalete cât și dușuri, două toalete și trei dușuri. Nu am apucat să intru în acest weekend să fac poze și acolo deoarece era în timpul iernii este dezafectat pentru a nu se distruge instalațiile și încă nu a fost deschis pentru noul sezon (drept pentru care, dl. Țîrdei, patronul complexului, ne-a pus la dispoziție cheia uneia dintre camerele cu baie pentru a folosi grupul sanitar și dușurile de acolo). Imaginile pe care le voi posta sunt luate de pe pagina de Facebook a campingului și le urc pentru cei care nu au cont și nu pot accesa pagina respectivă. La următoarea ieșire pe care o vom face acolo, promit că voi face poze și în grupul sanitar.
Ca la toate parteneriatele clubului, membrii cotizanți, trebuie să se legitimeze, în acest scop i-am prezentat dl. Țîrdei cardul meu ca să știe cum arată o legitimație a clubului. Trebuie să menționez că nu contează numărul membrilor echipajului, tariful aplicându-se per echipaj, nu se calculează separat decât energia electrică.

Așa cum se poate observa din contract, reducerea este de 25 % pentru membrii clubului, dar cum tariful este oricum foarte mic, mai mult de atât ar fi însemnat să ne primească gratis :). Tariful normal este de 20 lei per echipaj, iar pentru membrii cotizanți este de 15 lei. Energia electrică este 5 lei și se plătește numai dacă se dorește conectarea la rețea, astfel că prețul cu energie este de 20 lei pentru membrii cotizanți și 25 de lei pentru restul rulotiștilor. Nu am fost niciodată condiționat să plec până la o anumită oră cum s-a întâmplat prin alte campinguri, de fiecare dată am plecat dumincă seara când s-a întunecat. Campingul oferă posibiltatea de cazare și în casuțe (sunt foarte spațioase) - 40 lei/noapte și în 4 camere tip hotel cu baie în cameră - 70 lei/noapte.
Câteva imagini din camping (păcat că încă nu a înverzit toată natura):











Câteva imagini din 2012 când totul era verde și frumos :) și se executa schimbarea căsuțelor:




Așa cu afirma dl. Radu Pascu, campingul poate fi folosit pentru tranzit, dar sunt multe obiective turistice în zonă și merită staționarea în camping câteva zile, mai ales pentru cei care nu sunt din zonă și ajung destul de rar.
Obiectivele turistice de interes din zona (am să postez și ceva poze cu ce am vizitat noi în această ieșire și câteva imagini de anul trecut):
- Culele Duca și Greceanu de la Măldărești (case fortificate boierești specifice Olteniei, nu le veți întâlni în alte zone din țară),



- Muzeul Trovanților de la Costești („pietrele care cresc”),



- Mânăstirea Horezu (sau Hurezi), ctitorie a domnitorului Constantin Brâncoveanu (poze realizate anul trecut),


- Mânăstirea Polovragi,
- Peștera Polovragi (Peștera lui Zamolxe),





- Cheile Oltețului, (sunt câteva zone minunate pentru campare off, noi am fost de Paști anul trecut în poiana din imagini), dar am observat anul acesta că s-a cam deteriorat drumul,


- Mânăstirea Bistrița, ctitorie a boierilor Craiovesti și Mânastirea Arnota,ctitorie a domnitorului Matei Basarab,
- Cheile Bistriței, cele mai înguste chei în calcare din România,




- Peștera Urșilor (Superbă!), aflată în Cheile Bistriței,





- Pestera Liliecilor, tot în Cheile Bistriței
- Peștera Muierilor.
Îmi cer scuze pentru lungimea topicului, dar am zis să prezint cât mai în detaliu cele ce pot fi văzute în zonă.
Cred că am trecut tot ce era important, dacă îmi mai amintesc ceva am să mai adaug. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri sunt disponibil atât în cadrul topicului cât și prin mesaj privat.
Mulțumesc!