Dragomir Gabriel scrie:Cel mai simplu se face omologarea ca platforma, trebuie proiect facut de un inginer specializat AR, echipata cu tot ce trebuie, lumini, triunghiuri, etc. Apoi poti pune pe platforma ce vrei, casa, rulota, garaj, etc. Oricum nu te poti plimba cu casa din link-ul de mai sus cum mergi cu rulota. Poate cineva a construit si omologat. Spor !
Bun, fac omologarea ca platforma da' dupa 2 ani trebuie sa merg din nou pt ITP. Va dati seama ca nu ma apuc sa o demontez. Ideea e daca mi-o omologheaza in varianta finala ?
Evident ca platforma o dotez cu triunghiuri, semnalizatoare etc.
Clar ca nu voi merge cu aceasta casuta pe roti ca si cu rulota. Ideea e ca o "parchez" in locatii in care stau mai multe zile, on concediu, avand un program f flexibil, si mai ales ca nu ma grabesc dintr-o locatie in alta.
Oricum studiind siteul de unde am preluat ideea, in varianta constructiva prezentata nu viteza e problema cat consumul datorita lipsei totale, as spune eu, al aerodinamicitatii
Multumesc de raspuns si astept si alte opinii
Deocamdata Opel Vectra Caravan + ... ce o urma ... cu 4 sau 5 locuri de dormit. De... familie mare, remuneratie mica...dupa buget !
Munceste ca si cum nu ai muri niciodata dar ingrijeste-te de suflet ca si cum ai muri maine