Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Domnule Conecini, nu conteaza daca prietenii Dv. sunt sau nu membri cu drepturi depline in Asociatie. Nu suntem in camping ca sa primim discount ci off camping si sunt bineveniti toti prietenii si prietenii prietenilor Dv. Sotul meu a fost ieri la Radauti si mi-a spus ca drumul este foarte bun (asta in cazul ca vreti sa vizitati si Putna). De acolo va intoarceti prin Marginea (vestita ceramica bucovineana), Sucevita, Moldovita, Gura Humorului cu Voronet si Humor dupa care popositi la Secu. In orice caz treceti undeva si numarul meu de telefon, pentru orice eventualitate.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
@Toni Conecini ... va recomand sa va sfatuiti prietenii sa devina membrii ai acestui forum daca au rulote ... dureaza 3 min sa-ti faci un cont, astfel marim numarul de rulotisti online :)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Asa o sa fac. Dar o iau cu pasi marunti. Deocamdata de-abea i-am determinat sa-si ia rulote (si inca nu pe toti...mai am inca pe cativa). Le-am aratat si cardul de membru si le-am povestit si despre harta Romaniei primita de la Club. Eventual daca ar mai exista 2 exemplare de astfel de harti sa le dau si lor, ar fi un pas inainte.
La intalnirea din Moldova organizata de Asociatia Club-Rv, dvs impreuna cu dna Popa si Ionut Jeremy veti imparti harti , pliante si un colant de rulota pt toata lumea prezenta .... orice rulotist .
Pana atunci vi le trimitem.
Ma inscriu si eu Cornel Ilie,2 adulti pentru off camping la Manstirea Secu,si cu permisiunea Nasului Constantin Pavel(2 adulti+max catelul),il inscriu pe lista de doritori pentru aceiasi locatie.
Ma voi consulta cu participanti la aceasta locatie si voi veni in sprijin cu generator de curent+accesorii ptr, iluminat,si o saramura,......!!!
c.ilie
rulota CI WILK+ golf 4 variant vreme,si vremuri bune va doresc......
tel.0741573990;0763736747;E-mail corneliliegl@yahoo.com
Pun mai jos cateva poze ce reprezinta locurile in care ne putem amplasa tabara off camping in apropierea Manastirii Secu. Primele poze sunt din zona dinaiuntea manastirii unde este si semnal la telefon iar cateva sunt de dupa manastire, putin mai intim, dar fara semnal la telefon. Familia Popa o sa aduca doua umbrare si un generator. O sa-l rugam pe Dl.Ilie de la Galati sa aduca, in afara de muzica si instalatia de iluminat. Asa ca, incet, incet, ne organizam pentru a intampina Pastele in cele mai buna conditii (vinery vom incondeia oua, sambata vom merge la Manastirea Agapia si vom cumpara cozonac si pasca, seara vom merge la inviere iar in Duminica Pastelui vom intinde o masa mare impreuna cu toti participantii.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
La masa festiva de duminica si la excursiile in grup din zona, spunem si noi prezent.
Pentru ca vom avea alaturi cativa prieteni fara rulote, prin urmare cu nevoi de cazare, am optat pentru locatia de la tabara scolara, dar ne vom alatura cu placere grupului de pe Valea Secului.
Ajungem joi 17 arilie si stam pana marti 22.
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
Se inscrie in mod direct si familia Apreotesei 2 mari si 2 mici fam. Pricopie 2 mari si 2 mici
Si cred ca si Costica cu 2 mari si 2 mici vor spune prezent
In zona manastirii Secu desi am mai fost, este foarte frumos si este mult loc, incapem si multi si putini, fie cu semnal la telefon fie fara, cred ca e chiar in "inima" manastirilor din Moldova si se poate vizita cu un minim de cheltuiala o mare parte din zona.
Cu stima Apreotesei Adrian, tel. 0730559613
WV SHARAN 1.9 TDI, 115CP + TEC TE 490P2 Siena (BC 06 YRV)
adrian.apreotesei@gmail.com tel 0730559613
Posibil sa vina si un coleg Petre Petre Eduard ,( membru asociat ClubRv-Ro ) , care nu prea scrie pe forum ... Azi am vb cu el , a fost pe la mine la serviciu , era incantat de locatie si de ideea de a veni la Secu .
2 adulti + copil .