@Marian Enache, deocamdata am inteles ca polita de asigurare este valabila doar in baza unui ''ctr''(?) de custodie nominalizat ? Adica doar daca incredintez rulota proprietarului pensiunii ?Marian Enache scrie:BUNA ZIUA
ptr camparea anuala aRV-urilor ( 12sau 6 luni ) in conditiile de existenta a unei polite de asigurare ( ptr fiecare RV pe baza unui ctr de custodie nominalizat )
Nu credeti totusi ca la o valoare de 3500/medie, o asigurare de 14 euro este cam mult ? La casa de ex am 50 euro/an la o valoare de 100 000 euro. Acesta asigurare implica plasma, server, calculatoare, laptop-uri, aparate foto, tablouri, obiecte de colectie,mobilier, centrala, aparatura electronica, vandalism, cutremur, incendiu, etc.Marian Enache scrie:
-valoare medie fixa rulota= 3 500 eur ce depaseste aceasta valoare se calculeaza prin adaus tot cu 0,4% in baza unor documente contabile
-in aceasta valoare de 3500 eur/medie se considera dotarile standard ale RV-urilor ( aragaz 3-4 ochiuri , pompe si baterii ptr apa rece/calda baie bucatarie , wc , c-convector incalzire boiler incalzire apa ( curent gaz ) butelii GPL ( mari sau doua mici ) 2 roti +roata rezerva ,sistem antibalans ,roata protap.( pe baza unui proces verbal si a unpor poze facute de asigurator )
Oare de ce nu scrie domnul ''dir gen'' si ne scrieti dumneavoastra ? Parca are si o tenta de reclama ?... numar telefon, firma, website...Marian Enache scrie:
Ptr relatii detaliate va rugam contactare
Dl Iancu Soiu 0729 104 029 email receptie@pensiunea rasnov.ro
Dl Radu Grigoras 0731 34 84 90 email radu.grigoras@xconsult.ro ( reprezentant dir gen ARPEMIX CONSULT asigurator )
Gabi, ctr, adica contractul, este valabil doar daca parchezi rulota acolo(binenteles ca pe o perioada mai lunga de timp)...cu alte cuvinte incredintezi rulota propietarului pensiunii...este cava rau in asta ?...eu zic ca nu, si tu ai incredintat rulota unui propietar de locatie in iarna asta...Dragomir Gabriel scrie: @Marian Enache, deocamdata am inteles ca polita de asigurare este valabila doar in baza unui ''ctr''(?) de custodie nominalizat ? Adica doar daca incredintez rulota proprietarului pensiunii ?
Nu conditionat ci doar optional...Dragomir Gabriel scrie: Deci duc rulota acolo, platesc lunar 50 lei si daca vreau sa nu dispara ceva din rulota mai platesc conditionat o asigurare ? ( e doar o intrebare )
Domnul ''dir gen'' nu are cont pe forum...asta daca te referi la dl Radu Grigoras...Dragomir Gabriel scrie: Oare de ce nu scrie domnul ''dir gen'' si ne scrieti dumneavoastra ? Parca are si o tenta de reclama ?... numar telefon, firma, website...