Pensiunea Rasnov- Bv.Rasnov

localizare, facilitati, preturi
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Liviu Adrian
Membru forum
17

Pensiunea Rasnov- Bv.Rasnov

Mesaj de Liviu Adrian »

Acest loc de parcare/campare nu cred ca mai necesita o descriere amanuntita.
De luat in seama este ca:
Incepand de anul acesta proprietarii rulotelor parcate in Pensiunea Rasnov au posibilitatea asigurarii acestora pe toata durata sederii in locatie. Pentru ca implicarea proprietarului in rezolvarea doleantelor rulotistilor este de toata lauda si pentru ca au existat mici incidente care sa necesite asigurarea bunurilor noastre lasate in custodie, din acest moment doritorii pot incheia polite de asigurare tip casco pentru suma de ....... 25 euro/an. Astfel ei sunt acoperiti in limita sumei de 3000 euro impotriva:
- furt
- incendiu
- trasnet
- explozie
- cadere accidentala de corpuri
- ploaie torentiala
- greutatea stratului de zapada
- lovirea rulotei de catre un vehicul
- inundare
Ba chiar se poate plati in doua rate.
Multumim mult, Iancu pentru implicare !

Asadar:
- parcare 50 lei/luna
- campare 30 lei/zi/echipaj
- curent 0,7 lei/kw
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
Mihnea Donescu
Membru forum
16

Re: Pensiunea Rasnov- Bv.Rasnov

Mesaj de Mihnea Donescu »

Am avut ocazia sa petrec o noapte in una din camerele pensiunii........topicul are cu totul alt subiect.

Postarea d-voastra a fost mutata aici: viewtopic.php?f=11&t=7138&p=93241#p93241
Va multumesc pentru intelegere. Grosu V
Mercedes W124.019,Audi A3 quattro +Hobby Prestige 545,si ultima achizitie,o veche remorcuta de 750 cu suspensie McPherson...
Marian Enache
Membru forum
12
Oras: BRASOV
Data nasterii: 21 Noi 1958

Re: ASIGURARE Pensiunea Rasnov- Bv.Rasnov

Mesaj de Marian Enache »

BUNA ZIUA
Va aduc la cunostinta ca sambata la pensiunea Rasnov a avut loc o prezentare ,analiza ,stabilire si acceptare a unor conditii standard foarte avantajoase
ptr camparea anuala aRV-urilor ( 12sau 6 luni ) in conditiile de existenta a unei polite de asigurare ( ptr fiecare RV pe baza unui ctr de custodie nominalizat )
Finalitatea politei de asigurare si a conditiilor concrete se va anunta /afisa pe forum dar in linii generale situatia se prezinta dupa cum urmeaza :
-perioada de asigurare 12 luni sau optional 6 luni ( perioada minima )
-valoare polita nominala /RV = 0,4 % din valoarea asigurata
-valoare medie fixa rulota= 3 500 eur ce depaseste aceasta valoare se calculeaza prin adaus tot cu 0,4% in baza unor documente contabile
-in aceasta valoare de 3500 eur/medie se considera dotarile standard ale RV-urilor ( aragaz 3-4 ochiuri , pompe si baterii ptr apa rece/calda baie bucatarie , wc , c-convector incalzire boiler incalzire apa ( curent gaz ) butelii GPL ( mari sau doua mici ) 2 roti +roata rezerva ,sistem antibalans ,roata protap.( pe baza unui proces verbal si a unpor poze facute de asigurator )
-ptr dotari suplimentare 0,4 % din valoarea declarata pe baza unui proces verbal de constatare si pe baza unor documente contabile
valoare polita asigurare standard 14 eur ( TVA 24% inclus )
Va informam ca ptr primul contract de custodie exista deja confirmate 12 RV -uri ( prin plata politei de asigurare 14 eur/an )
Documente necesare
-solicitare polita asigurare ( telefonic sau pe receptie@pensiunearasnov.ro)
-ctr de custodie -se primeste de la SC SOIU MEDIA GRUP SRL -Pensiunea Rasnov ( la cere directa d-l Iancu 0729 104 029)
-copie talon inmatriculare RV
-copie CI a titularului semnatar al politei de asigurare
-procesele verbale (stare si inventariere dotari standard +stare si inventariere dotari optionale dupa caz) anexe la ctr de custodie
Pe viitor se lucreaza la o varianta de polita de asigurare Casco ptr RV-uri ( dar numai ca si complectare a unei polite CASCO a autoturismului existente ) ptr 1-3 -6 luni ,in speranta ca ptr cei care calatoresc cu RV -ul in tara sau mai ales in strainatate sa poata sa beneficieze de astfel de protectii
Ptr relatii detaliate va rugam contactare
Dl Iancu Soiu 0729 104 029 email receptie@pensiunea rasnov.ro
Dl Radu Grigoras 0731 34 84 90 email radu.grigoras@xconsult.ro ( reprezentant dir gen ARPEMIX CONSULT asigurator )
In speranta ca prin aceste polite vom avea numai de castigat atat i relatie cu Pensiunea Rasnov cat si cu ceilalti colocatari rulotisti asteptam reactiile dvs
Salutari de bine tuturor
Marian Enache
Brasov
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Re: ASIGURARE Pensiunea Rasnov- Bv.Rasnov

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Marian Enache scrie:BUNA ZIUA
ptr camparea anuala aRV-urilor ( 12sau 6 luni ) in conditiile de existenta a unei polite de asigurare ( ptr fiecare RV pe baza unui ctr de custodie nominalizat )
@Marian Enache, deocamdata am inteles ca polita de asigurare este valabila doar in baza unui ''ctr''(?) de custodie nominalizat ? Adica doar daca incredintez rulota proprietarului pensiunii ?
Deci duc rulota acolo, platesc lunar 50 lei si daca vreau sa nu dispara ceva din rulota mai platesc conditionat o asigurare ? ( e doar o intrebare )
Marian Enache scrie:
-valoare medie fixa rulota= 3 500 eur ce depaseste aceasta valoare se calculeaza prin adaus tot cu 0,4% in baza unor documente contabile
-in aceasta valoare de 3500 eur/medie se considera dotarile standard ale RV-urilor ( aragaz 3-4 ochiuri , pompe si baterii ptr apa rece/calda baie bucatarie , wc , c-convector incalzire boiler incalzire apa ( curent gaz ) butelii GPL ( mari sau doua mici ) 2 roti +roata rezerva ,sistem antibalans ,roata protap.( pe baza unui proces verbal si a unpor poze facute de asigurator )
Nu credeti totusi ca la o valoare de 3500/medie, o asigurare de 14 euro este cam mult ? La casa de ex am 50 euro/an la o valoare de 100 000 euro. Acesta asigurare implica plasma, server, calculatoare, laptop-uri, aparate foto, tablouri, obiecte de colectie,mobilier, centrala, aparatura electronica, vandalism, cutremur, incendiu, etc.
Marian Enache scrie:
Ptr relatii detaliate va rugam contactare
Dl Iancu Soiu 0729 104 029 email receptie@pensiunea rasnov.ro
Dl Radu Grigoras 0731 34 84 90 email radu.grigoras@xconsult.ro ( reprezentant dir gen ARPEMIX CONSULT asigurator )
Oare de ce nu scrie domnul ''dir gen'' si ne scrieti dumneavoastra ? Parca are si o tenta de reclama ?... numar telefon, firma, website...
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Panait Valentin
Membru asociat
15
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Dragomir Gabriel scrie: @Marian Enache, deocamdata am inteles ca polita de asigurare este valabila doar in baza unui ''ctr''(?) de custodie nominalizat ? Adica doar daca incredintez rulota proprietarului pensiunii ?
Gabi, ctr, adica contractul, este valabil doar daca parchezi rulota acolo(binenteles ca pe o perioada mai lunga de timp)...cu alte cuvinte incredintezi rulota propietarului pensiunii...este cava rau in asta ?...eu zic ca nu, si tu ai incredintat rulota unui propietar de locatie in iarna asta...
Dragomir Gabriel scrie: Deci duc rulota acolo, platesc lunar 50 lei si daca vreau sa nu dispara ceva din rulota mai platesc conditionat o asigurare ? ( e doar o intrebare )
Nu conditionat ci doar optional...
Dragomir Gabriel scrie: Oare de ce nu scrie domnul ''dir gen'' si ne scrieti dumneavoastra ? Parca are si o tenta de reclama ?... numar telefon, firma, website...
Domnul ''dir gen'' nu are cont pe forum...asta daca te referi la dl Radu Grigoras...
Daca mentionarea firmei de asigurari se considera reclama...un moderator poate sterge.
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Vali, m-ai inteles gresit se pare, am intrebat doar de ce sa platesc asigurare daca dau deja niste bani proprietarului locatiei? In legatura cu ce facem pentru rulotism, am colindat toata centura Ploiestiului pana am gasit hala in care se pot parca rulotele iarna si nu doar, inchisa, cu alarma, la doar 50 lei/luna.
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Au fost ceva contre intre Vali Panait si Gabi Dragomir care s-au lamurit la telefon fara nici un conflict , dar am mai primit si eu 2 telefoane pe aceasta tema/ subiect si avem si o raportare a mesajelor din topic ....
Topicul a fost editat/moderat de colegii mei , dar trebuie sa facem si ceva lamuriri .

Liviu Adrian ( Andrei ) a deschis acest topic pt. a ne informa cu privire la ceva facilitati , mai exact oferta de asigurare in acest caz , o informatie utila rulotistilor ce lasa parcate aici RV-urile .

Cred ca trebuie stabilit clar si aici si la anumite locatii cum era sau e la Rusu , cum are de ex. Georgica rulota la Aviator la Busteni , cine raspunde de eventuale daune , chiar o sa vb la Aviator despre asta .

In cazul de fata la Rasnov se pare ca trebuie facuta o asigurare facultativa pt a beneficia de despagubiri in caz de....

In alte cazuri , cum s-a intamplat la Camping Holiday GPM s-a platit paguba proprietarului care platise 5000 ron pe sezon cu tot cu campare , dar nu era acolo cand i-a fost demontat un suport de bicicleta de pe RV ... omul era la Bucuresti .
( prietenul nostru cel cu cazul nu-mi permite sa-i scriu numele pe forum )

La Camping ENA la NAvodari , o sa-l intreb pe dl Enache cum sau cine raspunde in caz de ... oricum e bine sa ramana scris ceva , adica sa se lase RULOTA IN BAZA UNUI PROCES VERBAL de predare primire .

Dl Enache a anuntat ca tarif suma de 1000 euro pe sezon dae nu am aflat inca daca raspunde si de RV-uri in banii astia .... care includ si camparea nu doar parcarea ...

In situatia in care se considera ca acest topic devine sau este publicitate pt. Pensiunea Rasnov sau alte topicuri , publicitatea se plateste sau se poate face barter cu clubul , in schimbul unor reduceri pt ca am senzatia ca acolo duc unele comentarii sau acolo " se bate " .

La aceasta ora pt. rulote , aici se percepe 25 ron/ zi indiferent daca esti sau nu membru la asociatia ce detine acest forum .
UN TARIF F. BUN , NEGOCIAT .
Sa nu uitam ca aici s-a ajuns prin Club-RV si prin marea intalnire de la 1 dec 2011 organizata acolo de cei care am fost la acea data implicati in organizare si am inchiriat si cort de evenimente impreuna pt asta .

Il voi intreba personal pe Dl. Iancu Soiu ( manager Pensiunea Rasnov ) in weekendul ce urmeaza , cand ajung acolo daca este interesat de promovare pe acest forum in schimbul unor reduceri pt. noi ... pt. ca nu poti figura la parteneri daca nu sunt tarife preferentiale pt membrii asociati ai Clubului cu care se face perteneriat .

Daca am inteles eu aiurea sau Liviu A. considera ca am scris aiurea , off topic sau " nepotrivit" nu ma deranjeaza sa deschid in alta parte un astfel de subiect si-mi cer scuze daca aici nu-si are locul comentarul meu aici .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Traian Baltateanu
Membru forum
13
Oras: Rosiorii de Vede
Data nasterii: 19 Mai 1954

Mesaj de Traian Baltateanu »

M-am uitat peste acest topic si constat ca discutia este despre asigurarea rulotei in timp ce este parcata.
Parcarea in sine presupune in mod normal paza de catre proprietarul parcarii, ca altfel o lasi pe camp si nu platesti nimic, sperand ca o mai gasesti.
Sa nu se supere amicul Iancu Soiu, dar o camera doua legata la internet, accesibila de oriunde nu l-ar costa prea mult, ba chiar un cablu electric neletal pe gard ar pazi si proprietatea nu numai rulotele. Asta inseamna infrastructura, si tine de proprietar, care dupa ce o pune la dispozitia clientilor poate spera la cresterea numarului de clienti sau la cresterea pretului acceptat de clienti.
Pe de alta parte, a parca o rulota undeva unde te poti duce in orice weekend pentru ca locatia iti place si ai merge acolo tragand rulota de fiecare data, e altceva.
Aici nu e ca in hala de la Ploiesti, e si un loc unde vrei sa vii in weekend. Aici ai cazarea, cu toate dotarile, asigurata permanent.
DN 1 e supraaglomerat pentru ca este drumul cel mai cautat de cei din sud pentru petrecerea zilelor libere, si el duce spre Brasov, Bran, Rasnov.
Mie asigurarea aia mi se pare oricum in plus. O sa faceti inventarul rulotei la fircare plecare si proces verbal de predare primire cu Soiu?
Ai avut capacul ala de la priza sau nu il aveai, dar capacele de la roti ereau toate?.... cam asa o sa decurga discutiile.
In caz de litigiu se lasa cu judecatorie, avocati, etc. ca proprietarul este exonerat de vina. Te judeci cu firma de asigurare.
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
Marian Enache
Membru forum
12

Re: ASIGURARE OPTIONALA RULOTA

Mesaj de Marian Enache »

Buna Seara D-lor
Se pare ca s-a dezvoltat o mare ( mai mult sau mai putin acida )dar total nejustificata polemica referitor la o problema banala vis a vis de
aceasta incercare de creare a unui sistem OPTIONAL, repet sa se inteleaga foarte clar OPTIONAL , in ceea ce priveste o posibilitate
de asigurare a unui bun personal ( RV ul fiind bunul nostru personal ) oarecare lasat in custodie/campare /parcare pe propietatea numita Pensiunea Rasnov
Ce rost au toate aceste comentarii ,unele care depasesc cadrul prietenesc si/sau colegial referitoare la simpla informare -chiar nu pot sa inteleg
-nu este vorba de nici o reclama ( nici ptr director ,nici ptr o firma oarecare - este doar o dorinta de a ne /va informa corect si prompt cu cine sa puteti tine direct legatura ptr orice detaliu tehnico-economic pertinent referitor la subiectul asigurare RV )
-nu este vorba de paza ( ziua sau noaptea )
-nu este vorba de camere de luat vederi conectate la un calculator ( s-a facut aceasta proba d-l IANCU SOIU dar se pare ca noaptea nu se disting decat umbre si contururi nicidecum detalii clare necesare unor oarecare reconstituiri )si montate pe suprafata zonei de campare
-nu este vorba despre pret scump sau ieftin sau despre valoare asigurata mare sau mica -este vorba despre o valoare minima la care se aplica un procent de 0,4 % ptr
polita OPTIONALA de asigurare standard ( la care se pot suplimenta alte bunuri apartinatoare RV-ului asigurate tot cu un procent calculat de 0,4% din valoarea bunului identificat fizic si valoric cu un proces verbal )
-nu este vorba decat de o posibila OPTIUNEA ,inca o data repet, de asigurare a unui RV stationat 6 sau 12 luni
-totul a plecat de la un precedent creat -concret un incident neplacut petrecut in zona de campare RV-uri ( furt sau vandalism cum doriti sa-l catalogati ) fara autor identificat dar care ptr propietarul RV a generat o oarecare paguba si un mare deranj ( in a asigurarea unor stopuri noi )
- nu s-a dorit decat crearea si poate si definitivarea, unui cadru de cooperare intre Pensiunea Rasnov si noi cei care suntem de acord sa ne campam RV-rile ptr perioade oarecare de timp, ptr ca in astfel de cazuri noi propietarii de RV sa putem sa ne recuperam unele costuri generate de evenimente neplacute ( altele decat cele care intra sub incidenta politelor de asigurare obligatorie )
-va dau la intamplare cateva repere ptr eventuale rationamente
. cum va recuperati paguba la o eventuala furtuna sau grindina sau poate furtuna si grindina combinata cu un trasnet care poate sa va afecteze RV ( in urma acestori evenimente se poate sparge un geam de pe acoperisul RV-ului ,se poate desprinde o sina ,se poate rupe un cort sau o terasa etc )
. un scurt circuit la panoul de comanda al unui RV poate sa genereze un incediu
. o instalatie/butelie de gaz poate sa genereze mici sau mai mari pagube prin incediere
Ma gandesc: ce a fost asa de greu de inteles in minimul de info trimis de mine catre dvs doar ptr faptul ca nici dl I SOIU si nici dl R Grigoras nu au cont la forumul nostru

Marian Enache
Marian Enache
Membru forum
12

Mesaj de Marian Enache »

Buna Seara dle Liviu Adrian
Plecand de la informarea dvs referitor la problematica asigurilor de RV si ajungand la fraza, aparuta in interventia unui forumist mai vechi ( cred ca omul stie ceva din realitatea prezenta ) precum ca
-exista oameni care stiu foarte multe dar cati dintre acestia pricep -incerc sa mai complectez( ptr o dorita clarificare ) cele scrise anterior cu urmatoarele :
ptr d-l Dragomir Gabriel -felicitari ptr polita de asigurare de 50 eur ptr o valoare de 100 000 eur (nu spuneti ce reprezinta aceasta valoare - locuinata sau bunurile din aceasta sigur nu ma intereseaza ) dar prieteneste
va sugerez atentie la o eventuala paguba ( ma refer la drepturile banesti ce urmeaza sa le primiti ptr o eventuala despagubire- cititi foarte bine documentul numit ctr/polita de asigurare - )
- 3500 eur x 0,4% rezulta 14 eur( tva 24% inclus )ptr 12 luni in varianta standard a RV ( conf celor comunicate ) Tot ce depaseste aceasta valoare minima /RV se suplimenteaza cu o valoare rezultanta dintr-un acelasi mod de calcul ( din nou totul este OPTIONAL )
- va sperie notiunea de contract -acest ctr de custodie ( semnat intre dvs propietar de RV si firma custode respectiv firma d-lui SOIU I care detine propietatea zonei de campare Pensiunea Rasnov ) este documentul oficial care atesta asiguratorului faptul ca dvs aveti bunul numit RV ( cu nr de imatriculare ..)lasat in custodie undeva (sigur nu pe camp sau intr-o hala inchisa).Deasemenea ca anexa la acest act se afla un proces verbal de costatare a stadiului fizic in care se afla bunul ( declaratie valorica si poze ) ATENTIE doar ptr custodie 6-12 luni nu ptr parcare /campare de cateva zile /nopti
-ptr clarificarea datelor oferite de d-l Liviu Adrian va sugerez intelegerea sumei de 50 ron /luna doar ptr parcarea RV
ptr d-l Traian Baltatean -stimate domn este vorba doar ptr parcare 6-12luni nu ptr parcarea in sezon ptr cateva zile de vacanta iar procedura este doar OPTIONALA

Buna Seara d-le Lupu Ciprian
Prin postarea ( sper corecta in topicul potrivit) , referitor la asigurare RV, eu am dorit doar sa fac o informare asupra celor discutate , stabilite acceptate -ATENTIE -de mine ( la discutia cu asiguratorul si d-l I SOIU de la Rasnov ) si am mai inteles acceptate si de inca cateva persoane propietare de RV( parcate la Pensiunea Rasnov) .Am considerat ca este bine si potrivit sa vin cu cateva clarificari in sprijinul celor postate de d-l Liviu Adrian pe forum ( sub titlul de Pensiunea Rasnov ) Nu ma intereseaza ,in aceasta speta ,conditiile din alte camping-ri ( va asigur in baza unor informari loco facute personal ca nimeni nu are problematica asigurare RV ptr parcare in oferta lor ) iar cele discutate si acceptate de mine nu au la baza un sistem concurential de asigurare Acum regret nespus faptul ca am detaliat conditiile acceptate de mine si alti cativa propietari de RV
Nu fac si nu am facut publicitate nimanui. Ca o complectare/precizare - eu am aflat despre posibilitatile de campare oferite de Pensiunea Rasnov din FORUMUL administrat de dvs ptr Club RV ( fiind din Brasov 18 km de Rasnov ) si nu dintr-un abuz de publicitate neloiala a dlui I SOIU pe forumul dvs
Din acest forum am aflat cate ceva despre ce inseamna hoby-ul RV si bineinteles mi-am facut prima scolarizarea teoretica despre RV
Nu cred ca este loial,colegial si minim prietenesc sa fiu judecat ca reprezint eu nu stiu ce interese sau ca urmaresc nu stiu ce
Am intrat in aceasta familie de buna voie si manat de intentii foarte cinstite ptr a putea sa particip activ la viata acesteia, ( in toate aspectele insusite din comentariile citite prin diversele topicuri ) aveam in intentie sa solicit adeziunea la membru cotizant dar deja cred ca
ceva scartaie in DANEMARCA si parca cred ca este mai potrivit sa ma retrag discret (aici va sugerez ,cu scuzele de riguare ,putina atentie cu propia publicitate a modului in care se dezvolta relatiile de comunicare in cadrul asociatiei )
Scuze tuturor celor care au inteles si mai ales celor care nu au inteles despre asigurarea RV Cuvantul cheie era OPTIONAL NU OBLIGATORIU
Va doresc toate cele bune pe viitor
Fam ENACHE -Brasov
Catalin Popescu
Membru forum
16

Mesaj de Catalin Popescu »

Părerea mea este ca titlul trebuia sa fie "Asigurare facultativă rulote parcate Rașnov"sau ceva similar.
Am inteles pe căi neoficiale că,problema,de fapt este că pensiunea aceasta iși face reclamă gratuită.De ce nu se spune pe șleau ?
In altă ordine de idei,cei ce nu au rulota parcată acolo si probabil nici nu au de gând nu sunt indreptățiți sa fie păreriști,oricum asigurarea este facultativă.
Hilux Vigo + Knaus 500
Marian Enache
Membru forum
12

Mesaj de Marian Enache »

buna ziua tuturor
DA aveti dreptate d-le Catalin Popescu -potrivit regulamentului de forum era bine sa existe un topic special numit ASIGURARE RULOTE
.Se mai fac si greseli poate chiar scuzabile dar poate pe viitor vom avea un astfel de topic facut si intretinut de cineva din conducerea asociatiei .
Referitor la reclama :
-personal nu sunt interesat de a face reclama nimanui si nici nu ma intereseaza cata reclama se face , cine face sau ptr ce face .
-ma gandesc ca Pensiunea Rasnov are si face reclama sustinuta in media locala sau nationala ( chiar sponsorizeaza emisiunea de turism-CU LUMEA IN CAP a d-lui Sasca pe postul national PRIMA TV -daca urmariti subiectul acesta )
-ma gandesc ,in urma vizionarilor topicului RECLAMA IN MEDIA ce scop au avut acele spoturi/interviuri in presa ( ptr asociatie ,ptr pensiune sau ptr ambele )

Chiar astazi am citit un topic referitor la apelul unui posesor de RV ptr primirea unor informatii legate de panouri foto voltaice ptr RV si imediat ( nota bene )cineva s-a oferit ( inclusiv eu )
sa transmita sfaturi , pareri recomandari informatii pertinente .Daca omul a primit o informatie pertinenta sau a primit coordonatele unor firme de specialitate sau daca cineva dintre forumistii ( care au activitate in domeniu reparatiilor si modificarilor de RV ) s-a oferit
sa presteze o activitate calificata in acest domeniu asta inseamna reclama ascunsa .( ptr care sa inceapa valul de comentarii )
Dupa parerea mea ,scuzat sa fiu ptr aceasta ,cred ca scopul forumului acesta este sa cerem si sa primim informatiI ajutatoare intereselor noastre ,personale sau de grup , in domeniu activitatilor de turism cu RV ( cu tot ce implica aceste activitati )
Sa auzim numai de bine
Marian Enache
Brasov .
Scrie răspuns