Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Doresc sa cumpar o antena cu magnet sau o antena mica cu amplificare cu 12v neaparat care sa "stie" si dvb-t si analog .
NU vreau modelul de camera cu cercul acela de plasa metalica cu diamteru 30cm !
Stiu ca nu se prinde decat la Bucuresti si la Sibiu momentan Dvb-t de aceea vreau sa "stie" si analog... mai prinzi un Tvr 1, 2... etc ... Protv "la liber" intr-unele locuri ...
Pe semnal terestru ..... fara nici un fel de reglaje te uiti de exemplu in zona Rasnov - Brasov in curte la TVR 1, 2 , Realitatea.... in acea zona se prind acestea fara probleme ....
Antena satelit de pe camper de pe plafon am desfiintat-o definitiv ! Poate ca vom pune un Glomex full automatic satelit , dar la aceasta ora nu suntem dispusi sa cheltuim peste 1000 de "eupurasi " pt asa ceva...
Vreau mica si amplificata la 12v ! :)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Omnimax, o asa antena folosesc eu si o recomand ca fiind foarte buna si face toti banii, este cam scumpa plus ca "magnetul" se cumpera separat dar functioneaza impecabil.
Voi face acelasi lucru cu antena satelit de pe camper si voi monta aceasta antena http://silstar.ro/030300-antena-camping-p-9213.html pe care abia am cumparat-o. Am avut una la fel pe rulota si este excelenta (la mare 14 programe cu bulgari cu tot, la munte, la Bran, PRO TV, ANT.1 TVR1 si locale din Brasov, la Cheia TVR 1). Ideea este ca trebuie orientata din interior, altfel e greu cu naveta afara. Recomand !
Buna ziua
zilele trecute am gasit asa ceva ( antena digital analog ptr tv si radio cu amplificator ) la Magazinul Motorhome Baneasa Bucuresti
gasiti si pe www.motorhome.ro (personalul magazinului afirma ca se pot prinde pana in 12 posturi din zona Baneasa )
din descrierea primita , am inteles ca are amplificator radio tv ( un singur model este comun )la 12 v iar fixarea antenei se face mecanic ( cu doua suruburi )
ma intereseaza si pe mine dar inca nu stiu care este solutia convenabila ( tot ptr zona Rasnov -Brasov )
pret info 350ron ( inclus TVA )
daca sunteti in Bucuresti si aveti ocazia sa faceti investigatii ptr acest produs astept si eu parerea dvs
Salutari cordiale
Din punctul meu de vedere pentru TV + Radio, pe rulota/camper, o solutie practica si relativ ieftina este receptia prin satelit.
Echipamentul necesar:
- antena parabolica 80 cm = 90 lei + suport
- receptor Amiko MINI HD = 220 lei (se alimenteaza la 12V/220V)
- televizor Technika 16" / diagonala de 41 cm cu DVB-T si HD = 420 lei ( se alimenteaza la 12V/220V)
- cablu si conectica necesara = 20 lei
Receptia pe satelitul Eutelsat 16 grade E, asigura free peste 20 de programe TV romanesti (inclusiv HD), iar daca doresti poti cumpara cu 99 lei/an cartela de la FreeSat si receptionezi 40 de programe romanesti si o multime de alte programe straine.Grila de programe poate fi vazuta pe site FreeSat. De asemenea poti receptiona si programe de radio romanesti/straine.
Marele avantaj este ca nu trebuie sa ai un abonament, iar receptia programelor o poti face oriunde in Romania sau Europa.
Pe mine ma intereseaza strict antena pt semnal terestru .
Avem deja parabola de satelit si receiver si tv numai ca sunt momente in care te ecraneaza copacii alte chestii sau nu ai chef de reglaje si sa cari astea dupa tine .
Cea de la Silstar e mare si inestetica din pacate ...
De care vrei, modelul 1 - 2 sau 3 ? Drept e ca nu prea avem timp de TV din cauza sezatorilor si folosim TVul numai in cazuri extreme, cind ploua, pt o stire rapida, am inteles.. :)
Si noi vom folosi una din ele impreuna cu un RTV mixt din care am cumparat de curind ( cele expuse la radio ) Asa o sa am afara pe masa un radio cit si un TV cit sa vad Meteo
Pe dvb-t prinde cam 10 posturi , doar ca Protv hd se vede prost sau deloc..
Antena3
Tvr 1
tvr 1 hd
Tvr2
Tvr3
Tvr news
Prima tv
Kanal D
Music chanel sau ceva de acest gen...
le receptionez in zona Bucuresti lac PAntelimon - CErnica
Inteleg ca nu prea avem dvb t decat in jurul Bucurestiului si Sibiului... o sa ma interesez.
Voi folosi aceasta solutie atunci cand iesirea este doar pt 1-2 zile , iar cand treaba e serioasa imi iau ligheanul si receiverul cu mine pt sat.
Minitv-ul de bord "SUPER " din camper pe care l-am instalat ( un chinezesc mic ce-l aveam prin casa ) nu prinde decat tbr1 si 2 pe analogic in schimb tv -ul LG avand si tuner dvb-t le-a "prins" si pe cele de mai sus.. ... cam toate dupa 2010 au si tuner dvb-t...
E o solutie atunci cand nu vrei sa faci reglaje cu busola-n mana sau sa cari echipament dupa tine , cablu , parabola , trepied , etc... Urasc sa le strang mai ales cand ploua sau cand stau doar o seara undeva !... e mai mare daraua' decat ocaua' ...