Pentru intalnirea de Paste va sunt prezentate mai multe locatii :
1. Tabara Sportiva Oglinzi
In cazul in care oferta pentru Paste a celor de la Tabara Oglinzi prezinta interes, am primit confirmarea Domnului Director, ca ar fi de accord sa ne gazduiasca, iar ea suna cam asa:
1. 20 lei/zi/echipaj
2. 10 lei/zi/echipaj pentru cazul in care vor fi si 30 de paturi platite
3. 0 lei/zi/echipaj pentru cazul in care cel putin 40 de paturi vor fi platite
Suma pentru campare reprezinta conectarea la electricitate si posibilitatea de a folosi grupurile sanitare, acestea existand la comun, pe culoarele sapatiilor de cazare.
Doamna Maria Tanase este administratorul Taberei Oglinzi, raspunde la telefon 0743919369 si asteapta sa fie contactata, in conditiile in care sunteti interesati.
Aceasta oferta a fost obtinuta prin bunavointa D-lui Liviu Adrian.
2. Agapia, pensiunea "Padurea de Smarald" (
http://www.padureadesmarald.ro)
Aceasta pensiune este situata chiar la marginea padurii intr-un cadru absolut incantator. Are spatii de cazare (6 casute si 2 apartamente) si spatiu de socializare. Momentan nu este pregatita sa primeasca mai mult de 5-6 rulote din cauza curentului electric (puterea instalata este mica) insa in aceasta vara patronul pensiunii, Dl. Florin Zaharia v-a incerca sa remedieze aceasta problema. Tot Dl.Zaharia ne-a condus la vecinul sau, Dl. Parvu Sorin a carui pensiune dispune de un spatiu de campare mult mai mare.
3. Pensiunea "Casa dintre Pini"
Dupa cum se vede din poze, spatiul de campare al acestei pensiuni este foarte generos, tot la marginea muntelui si a padurii. In curte sunt doua toalete, doua dusuri si un gratar. La fel ca la pensiunea "Padurea de smarald", cand am pus problema numarului de rulote ce pot fi gazduite si racordate la curent electric am dat peste aceeasi problema. Nu poate asigura curent la mai mult de 10 rulote. Ca pret, ambele pensiuni, percep o taxa de 10 ron/persoana/zi.
4. Off camping - manastirea Secu
Cine a mai fost in zona manastirii Secu stie ca de la podul peste raul Ozana si pana la manastire, pe partea dreapta sau stanga a soselei sunt citiva kilometri in care am putea sa ne organizam o tabara off camping de peste 50 rulote, bineinteles cu aprobarea primariei ce detine terenul.
5. Camping Camperland din Darmanesti, locatie cunoscuta de aproape toti colegii nostri si prezentata de mine cu ocazia intalnirii de la 1 Decembrie 2012. Campingul are spatiu suficient pentru camparea a 50 rulote, are spatiu de socializare, in caz ca ploua, are grupuri sanitare, dusuri, chiuveta pentru spalat vesela, apa, curent etc. Deci este un camping in toata regula.
Acestea fiind propunerile pentru organizarea intalnirii de Paste in Moldova, rog colegii sa-si spuna parerea si sa opteze pentru una din aceste locatii.
Noi abea ne-am intors de la Agapia (unde am fost impreuna cu dl.prof.Gheorghita) si suntem foarte incantati de cele doua pensiuni (sunt un colt de rai). Pacat ca deocamdata nu putem sa ne bucuram de ospitalitatea lor.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928