Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Buna ziua, ma numesc marius, am 47 de ani, suntem o familie cu o domnisoara si o catelusa, ne facem vacantele cu o rulota Hobby400/1997. Vacante placute tuturor!
Buna seara,ma numesc Vlaicu Sorin am 44 ani,casatorit,cu doi baieti de 14 si 15 ani. Sunt proaspat posesor a unei rulote Hobby 400 si a unui Ford Transit.
Chiar daca sunt nou posesor de rulota...sunt de mult atins de acest "microb".Apreciez foarte mult acest site.
Bun gasit tuturor celor din ClubRV !
Ma numesc Radu ,din Pascani-Iasi,casatorit,am doi baietei de 6 si 7 anisori.Suntem pasionati de calatorii si am dori sa facem cat mai multe excursii alaturi de cei din club.Momentan,avem un Mercedes V220 (bus-locuri) si dorim sa achizitionam ori o rulota,ori un camper.
Multumesc pt primire in aceasta comunitate(Dl Lupu)!
Cu respect,Radu!
Fam Radu-Mercedes V 220-tel 0786298289-radurdc@yahoo.ca
Buna ziua tuturor.Ma numesc Adrian Mihul si impreuna cu sotia Vali am dori sa calatorim cu rulota oriunde , in compania unor oameni placuti . "Visul" nostru este sa facem un revelion combinat cu ski la rulota la un camping din Zell Am See Austria,iarna viitoare . Avem o rulota Knaus Azur 2002 dupa un suv Audi. tel 0721/232686
Din Otopeni, am locuit 20 de ani in Franta, unde am avut o rulota acum 10 ani. Lucrez in energii regenerabile (panouri fotovoltaice). Sunt insurat si am 3 copii.
ririnel scrie:Buna ziua!
Sunt Irinel Raducanu, familist, posesor Opel Astra G si carlig :oops:
Rulota este pe lista de prioritati a anului acesta.
Sa ne vedem sanatosi!
Bine v-am regasit! Au trecut 4 ani de la inregistrarea mea aici, dar mai bine mai tarziu decat niciodata. :D
Revin cu noutati, pentru ca intre timp lucrurile s-au mai schimbat, in sensul ca in toamna trecuta mi-am luat o rulota Burstner Club, cu care am facut decat o singura iesire deocamdata:
rulota burstner.JPG (36.84 KiB) Vizualizat de 2594 ori
rulota burstner2.JPG (48.33 KiB) Vizualizat de 2594 ori