M-ar interesa sa fac un concediu vara (iunie,iulie,august,inceput septembrie, maxim 10 zile) in Croatia (tara membra UE) pt. ca m-am saturat de italieni (tara frumoasa, pacat ca este locuita). Daca aveti sugestii si propuneri de "colaborare" va astept cu salutari cordiale!
Buna ziua
Ma gandesc si eu la o posibilitate de vacanta in Croatia ( zona peninsulara ) anul acesta undeva in septembrie
Am fost acoloin 2011 si pot spune ca stiu cum este ( costuri in general mai mari cu 25% ptr toate ) in Croatia .Litoralul este foarte frumos
apa curata etc -merita deranjul
Sunt amator ptr un parteneriat de vacanta in GRECIA -CROATIA -am mai afirmat pe forum asta
Astept contactare ptr discutie -timp este berechet
Salutari cordiale
Fam Enache M Brasov marianenache21@yahoo.com
Buna ziua,
In topicul "Dubrovnik - 15 Adria Rally" am redat, pentru colegii din Asoaiatia Clubrv., invitatia Federatiei Croate de Camping de a participa la al 15-lea Rally Adria. Noi am participat la acest "Adria Rally" de doua ori (2012 si 2013) la Njivice, pe insula Krk. Avantajos este pretul (cca 15 euro/zi) 105 euro 7 zile/persoana insa se poate inscrie si pentru o perioada mai scurta (3 sau 4 zile).
Noi folosim acest "Adria Rally" ca inceput de concediu (poate si pentru ca este mai ieftina cazarea), ca rampa de plecare spre Italia, Slovenia, Austria etc. sau, dupa caz, de intoarcere din Europa. De altfel, din Croatia, prin Albania se ajunge relativ usor in Grecia, obtinand astfel un circuit turistic interesant si spectaculos. Depinde de Dv. ce v-ati propus sa vizitati in Croatia (Plitvice, Krk, Split, Dubrovnic) sau in Grecia.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928