Weekendul trecut 10-12 iulie 2015. la propunerea colegilor Gabi Dragomir, cit si a familiei Dinca, am luat decizia de a reamenaja locatia ce o avem la Cheia.
Cunoscuta sub numele de Minicamping Rusu Cheia, acest teren in suprafata de 1200 mp ne apartine in continuare, insa nu se mai poate numi "minicamping"
Spun asta deoarece in urma vinzarii Cabanei Rusu si a terenului aferent, nu mai exista accesul la grupul sanitar si nu mai exista nici acces la curent electric.
Insa:
Exista apa curenta care in viitor o vom extinde, poiana la poalele padurii, delimitata de un izvor ce il vom reamenaja, ceva brazi, fagi si curtea de 1200 mp
Daca acum doua saptamini am decis sa revenim in aceasta locatie, weekendul trecut am cosit toata suprafata si cu ajutorul colegilor s-a schimbat aspectul..
La actiune au participat 5 echipaje din Club RV + 1 la camera ( Pensiunea Piatra in spate 100m pret camera 90 lei ). Nu am anuntat intilnirea, pt ca s-a cosit.
Totusi intilnirea a fost reusita si s-a imbinat placutul cu utilul.. :) Nu postez prea multe poze deoarece intentionez a face un topic separat pt aceasta locatie.
Locatia este redeschisa pentru cei fara pretentii la curent electric.. Cele 5 echipaje ne-am descurcat fara probleme, majoritatea avind instalatii solare, lampi, etc..
Gunoiul l-am strins in saci, am facut o cheta de 15 lei si l-am predat masinii, ce trece in fiecare Duminica la prinz. Apa a fost din belsug si-am folosit dusuri mobile.
Ziua ne-am ascuns la umbra teraselor, cine vrea foloseste fara probleme padurea aflata in limita terenului. Noptile au fost racorose, cu 13 grade respectiv 16 grade.
Daca exista interes, ne puteti contacta pentru mai multe detalii la telefonul din semnatura. Oricum, intentionam sa revenim, mai ales in weekendurile caniculare...
Pentru a se cunoaste mai bine locatia, voi deschide si un topic cu prezentarea locatiei la LOCATII OFFCAMPING. Deocamdata va uram,
Vacante placute tuturor ! :)