Prezentare Membru Nou 2014

topic de prezentare a noilor veniti
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Marian Enache
Membru forum
12
Oras: BRASOV
Data nasterii: 21 Noi 1958

Prezentare Membru Nou 2014

Mesaj de Marian Enache »

Salutare tuturor celor din Club RV Romania
Bine v-am gasit sau mai bine spus bine am reusit sa intram in contact cu dvs ( multumiri de ajutor dlui Ciprian Lupu )
Suntem fam Enache Cristina si Marian ( 46 respectiv 55ani )locuim in Brasov deveniti din oct 2012 rulotisti (eu cu mare placere si convingere sotia foarte retinuta la inceput dar destul de aproape de convingere si placere acum )
Avem in dotare :
-rulota KNAUS SUDWIND 520 fabricata in 1999 ,cumparata second -hand dar in conditii tehnico constructive foarte bune la care
dotarea din fabrica a fost complectata optional cu tot ce este necesar ptr o utilizare lipsita de griji si cu o totala independenta ( ptr campare off rood) Rulota este campata la Pensiunea Rasnov ( langa Brasov )
-SUV Nissan QASHQAI 1,6TDI/115 CP fabricata/achizitionata in 2008
Avand masina achizitionata initial ,am fost nevoit sa fac o analiza foarte temeinica asupra datelor care sa-mi permita conturarea unor caracteristici in a alege o rulota cat mai buna si potrivita ( si prin prisma conditiilor legislative ) Gratie informatiilor citite pe forumul dvs cat si pe alte multe forumuri am avut norocul ca intr-un timp relativ scurt sa pot sa fac alegerea perfecta ,zic eu , cumparand rulota amintita(este drept ca am avut si sansa sa gasesc cam ce cautam )
Dupa achizitia rulotei in oct si pana in iunie 2013 a urmat o perioada de studiu ptr a ma deprinde cu toate notiunile necesare utilizarii acesteia si mai ales in a intelege de ce mai este nevoie optional ptr a ne asigura un climat de confort cat mai ridicat ( asa ne-am dotat cu sistem de autonomie energetica prin panouri solare ,lada de frig ,masa si scaune ,dus exterior , furtun ptr apa ,lumina cu banda de leduri la 12V ,mobilier extern ptr dotarea cortului /terasei de vara ,ventilator ptr interior , aragaz si gratar cu butelie GPL ,butelie GPL suplimentara ,sistem sonorizare interior )in camparile atat in camping cat si in off-rood
Dupa toate aceste actiuni am plecat ( cu mare emotie ptr ca nu am mai avut ocazia sa conduc masina cu remorca avand carnet cat B) la mare in CampingNavodari unde am aprofundat prin practica deprinderile studiate doar teoretic Am avut parte inca din primele ore de campare de o furtuna cu ploaie grozava asa ca am considerat ca am avut parte si de un real BOTEZ ca RULOTIST .In cele 7 zile ,cu ajutorul unor rulotisti vecini foarte amabili m-am specializat aproape total in utilizarea rulotei .
In sept 2013 ,considerandu-ma RULOTIST cu acte in regula ,am plecat intr-o vacanta de 10 zile direct in HALKIDIKI Grecia ( 1250 km dus)Am petrecut 10 zile grozave si am reusit sa-mi si conving sotia 100% asupra faptului ca ,concediul cu rulota in aer liber ,pe malul apei este cum nu se poate mai frumos si deconectant . Tin sa mentionez ca suntem mari amatori de litoral si mai ales mari amatori de litoralul Grecesc unde mergem sistematic de multi ani . Noi nu vom utiliza rulota in perioada noiembrie -martie a anului .
Speram ca pe viitor ,prin acest forum sa putem sa ne integram cat mai bine in aceasta familie si de asemenea sa ne gasim/facem amici si ulterior prieteni cu care sa putem petrece macar cateva weeked-uri /an dar mai ales sa gasim parteneri/familii cu care sa ne cuplam in organizarea unor vacante ( Grecia Croatia Muntenegru mai ales )
Sper ca prezentarea noastra nu a fost foarte plicticoasa si va transmitem tuturor numai bine
Fam Cristina si Marian Enache
tel 0740 390 147
email marianenache21@yahoo.com
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Re: Prezentare Membru Nou 2014

Mesaj de Rusu Mihail »

Bine ati intrat in rindurile rulotistilor - la cit mai multe excursii - si - fiind cit de cit aproape, poate iesiti in primavara la o intilnire cu colectivul Club RV :)
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Nea' Mariane la ce descriere ai facut cred ca esti in devenire un f. bun forumist care ne va descrie pe viitor multe chestii interesante .
Ma bucur pt. ca am putut sa-ti fiu de folos !
Pe aceasta cale , chiar daca este off topic , fac un apel catre TOTI MEMBRII FORUMULUI care , la fel ca dl. Marian, au sau au avut probleme cu accesarea forumului sau se familiarizeaza mai greu cu accesarea profilului / panoul utilizatorului sau alte probleme de logare in forum ... etc .

Ma pot suna sau de preferat pot cere asistenta pe mail oricand si le raspund cat pot de repede , dar nu mai tarziu de cateva ore .
Datele mele de contact se vad in semnatura , mai jos....
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

Bun venit in club. Sper sa ne intalnim cat mai repede si cat mai des. Din Brasov, suntem putini in club.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
enache-vasile
Membru forum
15

Mesaj de enache-vasile »

Nu pot sa va spun decat '' Bine ati venit '' pe forumul rulotistilor, si cat mai multe subiecte interesante.
VW Golf 3 + Roller R4
enache_vasile@live.com
Scrie răspuns