bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Doresc sa repar o statie radio cb . Am tot incercat sa ii gasesc pe cei de pe centura Bucurestiului dar fara succes. Drept pt care daca aveti idee unde o pot repara sau daca aveti drum pe linia de centura si puteti lua un nr de telefon de la reparatorii ambulanti va multumesc anticipat. In principiu doresc sa il gasesc pe cel care sta la statia Luk Oil dintre Chitila si Militari
Salut , stii doar unde ti-am zis cand faci dreapta din centura spre Alexandria , imediat pe colt este un service de statii emisie receptie incearca acolo...
Corect. Il recomand si eu pe Sevil. "Cabinetul" il are in parcarea de camioane de la intersectia Popesti-Leordeni cu centura Bucuresti. Mai exact, dupa calea ferata se face stanga spre Glina iar parcarea e imediat pe dreapta. Atelierul e asezat langa o vulcanizare.