Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Pt. cei care doresc sa mearga off camping in Grecia , pe insula Samothraki , insula salbatica ( fara campinguri ) .... pana la Alexandroupoli sunt de la Bucuresti cam 600 km... aprox
iata si tarifele la Ferry Boat ( traversare bac ) , asadar evitati weekendul !!!
Paduraru Mircea a zis ca ar merge , la fel si MARIAN Ciocan si-a exprimat aceeasi dorinta ..pt la vara ...
Eu am vb cu Niki Radu si am zis ca p poate facem o Grecia pe continent , dar in camping .... in schimb daca as merge aici la Samotrhraki as merge off pt ca mi-au spus atat Gigi cat si Gusti ca e in zona camping de rulote ,si unul de corturi dar cam sus ca altitudine ... nu langa apa ...... si trebuie coborat pe scari la apa... ori daca mai ai so barcuta sau bagaje , mai bine stai off la plaja ... pe langa plaja ...
Se pare ca este superb pt. ca locul e virgin / salbatic ... fara agitatie comerciala cu boarfe chinezesti la tarabe la toate colturile si viermuiala ....
Singura treaba care nu-mi place este ca tre' sa dau aproape 200 de iepurasi numai pe ferry... dar probably ca in final merita ! :) pe mine m-au convins fotografiile ca merita ....
Intentionez sa-mi petrec o parte din concediu in perioada 10-24 iunie off sau in camping la aceasta locatie. Mai este cineva interesat pentru aceasta perioada?
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
In vara anului 2008 am fost in concediu cu masina personala la Kusadashi 10 nopti si pe urma am traversat cu ferry pe insula Chios unde am stat 5 nopti, ce vreau sa subliniez...nu existau campinguri, nu am vazut nici o rulota, am vazut cateva plaje salbatice, se putea intra la ele cu masina, strazile din oras foarte inguste pentru un turism, un camper putea circula dar cu mare grija, eu cu rulota nu as intra pe acolo, unghiuri imposibile!!!...insula ca marime este de 100km lungime cu 50 km latime, intr-o zi am vizionat toata insula restul am stat la plaja...sfatul meu este ca in insulele din Grecia,cele mici la tarmul turcesc, exceptie fac acelea care au deja infrastructura pentru campinguri, pot fi facute vacante off doar daca ai un camper, eu nu risc sa intru cu rulota, terenul de intrare este aproape off road la aceste plaje!!!
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
Legatura o face fiecare personal daca considera ca gaseste asemanari, recenzii!
Niky si Lavinia Radu
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Eu am vazut si studiat recenziile despre Samotrahki. De aceea doresc sa merg acolo.
Dumneavoastra ati fost macar virtual, pe aceasta insula? Macar Google Earth, live camera etc.
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Nu trebuie sa ma repet si sa raspund pe larg deoarece monopolizam discutia si facem off topic...drum bun, distractie placuta
Niky si Lavinia Radu
Va rog sa nu va "aprindeti " inutil ca sa nu ajungem sa inchidem topicul pt 3 vorbe scrise sau aruncate aiurea .
Se pare ca se poate intra pe marginea plajelor cu camperul masina sau rulota , acum depinde cat se aventureaza fiecare .
Uitati-va la pozele de la Gusti si Gigi si veti vedea !