Rulota lmc 490

prezentare RV
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Spinu Sebastian
Membru forum
13
Oras: Blejoi Prahova
Data nasterii: 04 Aug 1975

Rulota lmc 490

Mesaj de Spinu Sebastian »

Salut dragii mei!
Va rog sa m-a sfatuiti cu privire la achiziția unei rulote , un LMC490 din 2002. Prețul este 7000 euro . Are trumatic cu truma vent + boiler electric . Rulota arată impecabil , dar doresc un sfat avizat de la domniile voastre. Multumesc mult pentru ajutor.
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Re: Rulota lmc 490

Mesaj de Rusu Mihail »

Va salut si bine ati venit in rindurile rulotistilor !
Piata va spune totul, daca e bine sau nu, verificati preturile de pe siteurile de specialitate. Personal, zic ca nu e rau pretul daca e asa cum ziceti..
Eventual, luati un coleg cu putina experienta, uitati-va bine pe interior, stinga fata, colturile de sus, etc.. Unde ati gasit rulota, aici sau in Vest ?
Preturile pietii le gasiti de exemplu la :
http://suchen.mobile.de/wohnwagen/lmc-4 ... ence=DAILY
sau
http://www.marktplaats.nl/z/caravans-en ... rom=always
sau
http://www.speurders.nl/overzicht/carav ... ot%202004/
etc.
Si uite asa creste echipa Prahoveana cu inca un membru .. :)
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Spinu Sebastian
Membru forum
13
Oras: Blejoi Prahova
Data nasterii: 04 Aug 1975

Mesaj de Spinu Sebastian »

Va multumesc mult pentru ajutor. Într-adevăr exista o mica diferența între aceasta rulota si una din același an văzută pe site-urile oferite de dumneavoastră . Cum va pot trimite câteva imagini cu aceasta rulota? Rulota se afla in tara in posesia unui om cu foarte mulți bani si nu a făcut decât o partida de pescuit cu ea, dar cum va-am spus , exista o mica neconcordanta la liniile desenate pe ia in partea din fata , in comparație cu aceeași rulota din același an , dar văzută pe site-urile sugerate de dumneavoastră.
Rusu Mihail
Moderator
20
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Am inteles, am facut eu corectura. Puteti sa-mi trimiteti pozele pe mailul aflat acum la semnatura. Daca situatia omului e asa roza, poate ca nu o fi nimic grav care sa va sperie...
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Viorel Balcu
Membru forum
11
Oras: Stefanesti de Jos
Data nasterii: 29 Iun 1958

Mesaj de Viorel Balcu »

salut
Suma nu este exagerata,.. eu va recomand un kamper, nu este obligatoriu permisul C, E. se conduce cu B, puteti campa oriunde, e mai usor de condus, este o alta etapa fata de caravana, are tot atatea facilitati, iar rulota pe drumurile din Romanica nu este indicata,
stima
viostefanesti
Laur Stanciu
Membru forum
15

Mesaj de Laur Stanciu »

La 7000e gasesti o rabla...
Opel mokka,Beyerland Sprinter,Ford Mondeo mk4,tel.0766461536
pirvuhoratiu
Membru forum
12
Data nasterii: 16 Apr 1964

Mesaj de pirvuhoratiu »

Daca este camper, la 7000 eu este intradevar o rabla. Dar vad ca este rulota si cam astea sunt preturile, mai ales ca ne spune ca arata impecabil.
Problema e sa nu aiba vicii ascunse, gen sasiu deformat sau rupt si sudat cu care nu va trece RAR-ul , sau infiltratii, sau cine mai stie ce.
VW passat TDI 4motion + Hymer Eriba Nova 392
0723909090 e-mail god_guard@yahoo.com
Vasiliu Ion

Mesaj de Vasiliu Ion »

As dori inainte de alte oferte te rog sa vi pana la mine sa vezi rulota care o am pusa la vanzare,la acelas nivel dar cu un pret la jumatate. jan Vasiliu 0722626632. Str. Rafinorilor 4-B. Multumesc.
Scrie răspuns