Dupa douazecisiceva de ani de rulotism ...cred ca-i cel mai convenabil camping de iarna.
Si ma refer nu numai la pret, la amabilitatea dlui. Serban, la wireless-ul de mare viteza (nu mai ai nevoie de TV, privesti la filme online sau programe TV online cat vrei, timp sa ai) ca la bucuresteni, pentru ca este cel mai apropiat camping ( de iarna , Partia Kalinderu). Eu stau pe Pallady (Trapezului). Pana acolo cu rulota fac 2 ore, 2 ore si un pic, din usa mea in usa Camping Aviator.
Gol (fara rulota) sub 2 ore.
In iarna asta am lasat rulota acolo (50lei/luna).
Apa calda permanent. Doua grupuri sanitare complet dotate.
Pentru ca proprietarul cladirii (casa regala, prin avocatul sau) nu doreste sa incheie un contract decat in fiecare an, in cazul asta dl. Serban nu-si poate permite sa faca investitii importante. Pacat de cladirea de piatra. Cred ca-i printre cele mai vechi din Busteni.
Exista o sala de mese dotata complet (nu foisor invelit in polietilena). Mese, aragaz, frigider. Accesul in cladire la baie, bucatarie, se face la orice ora (nu se interzice sau inchid usile in timpul noptii.
Faci friptane, ciorbe cate vrei, fara sa-ti miroasa rulota sau sa-i miroasa proprietarului.
Te apuca pantecaraia la 3 noaptea sau setea (ca seara ai uitat sa-ti umpli sticla cu apa si acum mori de sete) nu-i mai deranjezi pe somnorosii din rulota, bagi cojocul pe tine, fara frica ca-i inchisa cabana si la cca. 10-15 m. ai baia, poti face si dus la ora aia (daca n-ai somn) si-apoi bagi in tine cata vrei, apa buna de izvor.
Au alimentare cu apa potabila prin furtun lung direct la rezervorul rulotei.
Sambata, in Busteni, la Casa de Cultura poti merge la un concert,

- crucea-caraiman-luminata.jpg (35.78 KiB) Vizualizat de 4078 ori
o piesa de teatru. Vinerea ce a trecut era un fel de circ (Acceptat de copii).
Strada de vis-a-vis duce direct (1/2 h) la cascada Urlatoarea.
Fişierul ataşat CASCADA URLATOAREA 10.jpg nu mai este disponibil
Sau seara ai privelistea Crucii de pe Caraiman.
Fişierul ataşat crucea-caraiman-luminata.jpg nu mai este disponibil
Daca sunt mai multe rulote, se incalzeste si cladirea (sala de mese cu bucatarie si cele doua bai).
Sunt multe de spus, mai ales pentru plimbareti.
Iarna asta un week-end stau in Bucuresti, un week end merg la Busteni.
Pacat ca nu-i zapada.