Buna ziua, sunt prima care posteaza la topicul asta. Inca n-am nicio propunere concreta, doar locul l-am stabilit (Cheile Nerei off camping), vremea inca nu e asa de prietenoasa. Noi suntem deja 2 familii cu 2 rulote, si asteptam doritori din Timisoara sau din apropiere care sa vina cu noi. (iesiri de weekend, 2-3 nopti).
O zi faina s-aveti toti !
Suntem pentru , 2 adulti, 3 copii si un camper.oricand cat mai multe iesiri off.
"Munca grea dezvaluie caracterul oamenilor: unii isi intorc manecile, altii intorc nasul si altii nu se mai intorc deloc. "Sam Ewig
Fiat Ducato Camper si Adria 540
Ma bucur mult ca mesajul meu a avut ecou si va multumesc pt asta. Noi suntem 2 familii cu adultii putin peste 40 de ani, una cu un baiat de 13 ani jumate si una cu un baiat de 7 ani. Sa se incalzeasca putin si ...la drum...O sa mai postez si data concreta, cand va fi...dar daca mi-o luati inainte, nu e nicio problema, propuneti si ne conformam...
In weekendul acesta dorim sa o testam pe Maricica, asa ca dorim sa iesim de vineri.
"Munca grea dezvaluie caracterul oamenilor: unii isi intorc manecile, altii intorc nasul si altii nu se mai intorc deloc. "Sam Ewig
Fiat Ducato Camper si Adria 540
Am hotarat si data in sfarsit... plecarea in 17 apr., intoarcerea in 21. Locatia, undeva pe Cheile Nerei, off, vreau natura (vegetatie), liniste, si-o apa curgatoare. Pana acum suntem 2 fam. cu 2 rulote, locul il vom alege in functie de cati vom fi.