Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
LA MULTI ANI ! tuturor acelora care isi sarbatoresc maine ziua de nume
Asadar , multa fericire , sanatate si noroc tuturor celor care poarta numele Sfantului Ioan
La multi ani si din partea mea celor pe care ii cunosc si personal cu numele Ion:
Jan om Vesel, Nelu Predonu, Nelu Israila. Desigur si pentru toti Ionii si Ioanele rulotisti
La multi ani de ziua numelui.
Ioan Botezatorul, prooroc si inainte mergator Mantuitorului, erea dupa cum stiti varul dupa mama, al lui Isus, mai mare decat Acesta, dar tatal sau a fost ucis de oamenii lui Irod cand cautau si ucideau copii cautandu-L pe Isus.
Ambii copii au fost ascunsi de parinti in timpul uciderii pruncilor si au scapat de macel.
Ioan nu il cunostea dupa cum se spune pe Isus si intalnirea lor a fost prima data pe malul Iordanului cand Ioan boteza oameni si proorocea venirea Mesiei.
Azi sarbatorim nasterea acestuia?, nu stiu sigur, poate sarbatorim ziua in care primul crestin din lume a fost botezat: Isus Cristos.
In primele secole de crestinism Caciunul se sarbatorea pe 6 ianuarie odata cu Boboteaza, adica nasterea Domnului si botezul Domnului se sarbatoreau concomitent.
Conciliul de la Niceea se pare ca a stabilit date diferite pentru aceste evenimente.
Botezul este procesul prin care un om este unit (pus sub protectie) cu spiritul domnului Isus, devenind Crestin.
Exista secte religioase care au ca punct central acest proces si ridica la rang primordial pe proorocul Ioan: Baptistii. (in engleza Jon Baptist=Ioan Botezatorul)
Totusi diferenta intre Ioan si Isus este de divinitate.
Musulmanii recunosc ca in afara de marele Mohamed (proorocul care a adus Coranul si a impus religia musulmana) exista si alti prooroci si printre ei il includ si pe Isus.
Isus nu este numai un prooroc este mult mai mult.
Diferenta ar fi cam ca intre cel ce observa ca ai temperatura si cel care te face sanatos...
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
Multumesc pentru urarile transmise pe aceasta cale si nu numai.
Aceleasi ganduri bune sa va insoteasca intregul an 2014, sa aveti parte de sanatate si de tot ceea ce va doriti.
Si EU multumesc pe aceasta cale tuturor acelor care au postat felicitari de Sf. Ioan,dar si celor care nu au apucat sa o faca , poate in programul urmator,„nu aduce anul ce aduce ceasu” (depinde de marca) va pupa janOmvesel.
Din departari ,Gairo Sardinia,aduc multumiri si eu pentru urarile lui Traian .Un an fericit tuturor.
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.