Micul nostru "spion" auto

bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Re: Micul nostru "spion" auto

Mesaj de Dragomir Gabriel »

O filmare cu camera aia ieftina... am pus pe una din masini, soferul zicea ca merge prost masina... se vede in clip cum o ia direct prin gropi... cam asta e claritatea la o camera ieftina.

Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Hary Radu
Membru forum
14
Oras: BUCURESTI
Data nasterii: 03 Apr 1971

Mesaj de Hary Radu »

parca le cauta :D :D
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Gata, m-ati convins, imi voi lua si eu o minunatie d-asta cat de curand. Urmarind aseara diverse filmulete facute cu camere de bord, in majoritate clipuri din Rusia..am zis ca-mi iau.
Doamne Doamne ce circoteca e la vecinii nostri din Est din cauza vitezei si a stilului de condus... Deocamdata studiez si optez pentru o camera cu filmare dubla fata-spate, ca asta :

Imagine

Reglementarea care face referire la acest sistem se gaseste in Ordinul nr. 733/2013 Publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 267 din 13.05.2013.( deci are cat de cat caracter legal )
Ma gindesc ca e foarte buna si pt cei care tracteaza rulota, nu stiu ce sa zic, dar pt un turism e ideala. Daca cineva are sau a folosit o camera dubla, il asteptam sa-si spuna parerea.

X3000 - Camera video auto dubla HD - Link : http://camere-auto.com/camere-auto-dubl ... -dubla-GPS

Linkuri de la vecini : http://www.youtube.com/watch?v=mFTCIZETfD8 - sau - http://www.youtube.com/watch?v=IhOKcHmFH7s - sau - http://www.youtube.com/watch?v=qoggfBaygQA

.
Imagine

SPECIFICATII TEHNICE:

Ecran LCD: 2.7 inch 16:9
Functii: Video/GPS
Format video: AVI
Unghi deschidere lentila: 140 de grade unghi larg camera principala, 120 de grade unghi larg camera secundara
Rezolutie camera principala: 1280x480P la 30fps
Rezolutie camera secundara: 640x480P la 30fps
Senzor de imagine: CMOS
Format foto: JPG
Card de memorie: microSD pana la 32 Gb
Inregistrare continua: Da
Autonomie baterie: aproximativ 4 ore
Alimentare: 5V
Microfon incorporat: Da
Baterie Litiu-Polimer: 500 mAh
Leduri infrarosu: NU
Detector de miscare: Nu
Senzor de gravitatie
Iesire TV: NTSC/PAL
Microfon si difuzor incorporat
Temperatura de functionare: 0-40 de grade Celsius
Putere baterie: 500 mAh

Candva, cu ceva ani in urma am avut o camera dar mai primitiva, abia atunci intrasera pe piata..Mi-am amintit cu nevasta-mea ca am folosit-o de 2-3 ori si am vandut-o unui prieten.
Modelul acesta l-am studiat si l-am comparat, mi se pare ideal. Asa ca, in curind vom putea posta si mici filmulete si de pe coclaurile dificile pe unde incercam sa bagam atelajele.. :)

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Pacat ca nu are si senzor de miscare si infrarosu. Surprinzator ca modele mai ieftine au.
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Rusu Mihail
Moderator
20
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Sergiu, salut, ia zi dupa tine cam ce model ti se pare OK din toate punctele de vedere ? Nu conteaza in ce tara il gasesti, :) important e ce ti se pare full optiuni ..Ascult ..
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Hary Radu
Membru forum
14

Mesaj de Hary Radu »

http://www.cameraauto.ro/37-camera-auto ... ll-hd.html modelul asta il am eu si sunt multumit de ea.....sunt si modele de peste 1000 ron....
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Rusu Mihail scrie:Sergiu, salut, ia zi dupa tine cam ce model ti se pare OK din toate punctele de vedere ? Nu conteaza in ce tara il gasesti,
.
Scuze de intarziere. Nu am studiat inca detaliat, dar din ce s-a postat aici ideal mi se pare modelul care inregistreaza fata spate (inreg. spate poate fi utila in anumite cazuri), dar sa aiba si functii de noapte cu IR si senzor de miscare.
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Hary Radu
Membru forum
14

Mesaj de Hary Radu »

http://youtu.be/TdJ0wug0bHg
Bine ca nu aveam viteza si nu venea nimic din fata....
Doru Stoicescu
Membru forum
19

AICI GASITI DE LA 99 LEI LA 550 LEI

Mesaj de Doru Stoicescu »

Toni Conecini
Membru asociat
12
Data nasterii: 13 Feb 1968

Mesaj de Toni Conecini »

ma tot uit la diferite modele de camere si nu reusesc sa decid care camera ar fi cea mai utila in functie de ce facilitati au.

Banuiesc ca util ar fi sa aibe urmatoarele:...va rog sa ma corectati sau sa completati sau sa comentati in caz de alte parerei, in felul acesta poate reusesc sa inteleg ce functii merita banii si la care se poate renunta, deoarece nu aduc un castig real in trafic etc:

- full HD
- display propriu (am vazut ca sunt modele mai ieftine fara display, insa cred ca e util mai ales la modelele care au camera pe spate - poate fi util la parcare)
- senzor miscare
- 2 sau chiar 3 camere
- unghiul de limare (120 sau 140 grade)
- GPS (nu prea inteleg la ce mi-ar folosi in practica)
- infrarosu (cati senzori de infrarosu ar fi bine sa aibe?)
-difuzor si microfon incorporat
-G senzor (nu prea am inteles ce face asta
- senzor gravitational (e acelasi cu G senzor?)
Toni

Adria Coral Silver 660 SP
Liviu Began
Membru forum
14

Mesaj de Liviu Began »

Hary Radu scrie:http://youtu.be/TdJ0wug0bHg
Bine ca nu aveam viteza si nu venea nimic din fata....
Acestea-s momentele de care vorbeam ca ne sunt utile aceste camere. Indiferent de cat sunt de performante, se vede clar utilitatea lor. Sunt valabile in instanta.
Deocamdata Opel Vectra Caravan + ... ce o urma ... cu 4 sau 5 locuri de dormit. De... familie mare, remuneratie mica...dupa buget !

Munceste ca si cum nu ai muri niciodata dar ingrijeste-te de suflet ca si cum ai muri maine
Lupu Danut
Membru forum
13
Oras: Matca, Galati
Data nasterii: 26 Aug 1977

Mesaj de Lupu Danut »

Sunt si cateva aplicatii pentru telefoane:

Android Google Play

Axel Voyager - gratis, fara reclame, harti la alegere intre Google si Yandex - mai bune pentru Ucraina sau Rusia

Track Recorder(Torque OBD/Car) - gratis, însă merge doar împreună cu versiunea plătită Torque Pro (OBD 2 & Car)

DailyRoads Voyager - gratis, fără reclame

SensorVideoRecorder - cu plată

Car Accident Recorder - gratis cu anumite funcţionalităţi limitate/nefuncţionale, versiune plătită disponibilă

Video Loop - gratis cu limitarea înregistrării la 5 secunde, versiune plătită disponibilă

AnBox - gratis, fără reclame

VideoReg - gratis cu limitarea înregistrării la 5 minute, versiune plătită disponibilă

Car Pro blackbox - gratis, fără reclame

AutoGuard Blackbox - gratis cu reclame şi anumite funcţionalităţi limitate/nefuncţionale, versiune plătită disponibilă

Driving Logger - gratis, fără reclame

VideoRoad - gratis, cu reclame

In-Vehicle TVR - gratis cu reclame şi limitarea înregistrării la 15 minute, versiune plătită disponibilă

Dashboard Cam - gratis, fără reclame

Ployd Black Box - gratis cu limitarea înregistrării la 15 minute, versiune plătită disponibilă

Traffic Recorder - cu plată

Black Box - gratis, fără reclame

BeMeBlackBox - cu plată

MNK Black Box - gratis cu anumite funcţionalităţi limitate/nefuncţionale, versiune plătită disponibilă

AndroManaBlackBox - gratis, fără reclame

aLapRecorder - gratis cu anumite funcţionalităţi limitate/nefuncţionale, versiune plătită disponibilă

AutoBoy BlackBox - gratis, fără reclame

iTunes App Store (iPhone, iPod and iPad)

DashCam - cu plată

Ployd BlackBox - gratis cu limitarea înregistrării la 15 minute, versiune plătită disponibilă

Driving Logger - cu plată

PAPAGO! Driving Recorder - cu plată

iCarBlackBox - gratis cu anumite funcţionalităţi limitate/nefuncţionale, versiune plătită disponibilă

Ovi Store (Nokia & Symbian)

Video Loop - gratis cu limitarea înregistrării la 5 secunde, versiune plătită disponibilă

Car Black Box - gratis, însă doar pentru captură de imagini

SymDVR - cu plata incepand cu versiunea 1.29. Se gasesc versiuni mai vechi de downloadat, gen 1.25.

Windows Mobile

AutoDVR - cu plată

MyDVR - cu plată

Camere video dedicate

Caidrox

Car Blackbox

CarCamOne

Dash Cam Dually

DriveCam

GoPro Motorsports Hero

Long In Tech DR.9

Novus

RoadHawk

RoadMemory Driving Recorder

RoadRecorder

RoadScan

Smart Black Box

Smart Witness

Various on Alibaba.com

Various on BrickHouseSecurity.com

Various on ChinaGrabber.com

Various on InCarCameraSystems.co.uk

SARBATORI FERICITE !
KIP 48
Hyundai Santa Fe

Prima victima a razboiului este adevarul.
Lupu Danut 0741065738
Scrie răspuns