Bine v-am gasit !

topic de prezentare a noilor veniti
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
baltacgabi
Membru forum
11
Oras: Timisoara
Data nasterii: 28 Ian 1970

Bine v-am gasit !

Mesaj de baltacgabi »

In sfarsit am reusit sa-mi gasesc putin timp liber sa apuc sa ma prezint si eu. Sper ca postez unde trebuie. Ma cheama Gabi, sunt din Timisoara, am 43 de ani, Adi (sotul ) 45 de ani si Alex, baiatul 13. Avem o Zafira, diesel, de 2000, care trage voioasa un Dethleffs Nomad de 624 de kg, din 1987, dar arata impecabil si ne simtim extraordinar in el. Am umblat toata tineretea cu cortul, dar ne-am saturat de ridicat bete, foi de cort, umflat saltele, pus sacii de dormit s.a.m.d...si-am trecut la rulota.Ne place si-n campinguri dar preferam off, e mai salbatic si mai natural. Avem si niste prieteni de familie cu rulota, cu care iesim in natura, dar mi-ar place sa cunosc si alte familii cu care sa putem iesi in weekend-uri, pe-aici pe-aproape, Secu, Nadrag, Crivaia, Cheile Nerei, Anina, Poiana Marului ...Va doresc tuturor Sarbatori fericite, sanatate, drumuri multe si bune.
Opel Zafira diesel 2000cmc + Dethleffs Nomad
Ninel Gavanescu
Membru forum
15
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Re: Bine v-am gasit !

Mesaj de Ninel Gavanescu »

Bine ati venit pe forumul nostru!
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
pirvuhoratiu
Membru forum
12
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 16 Apr 1964

Re: Bine v-am gasit !

Mesaj de pirvuhoratiu »

Din pacate, cel mai mare dusman al tuturor este lipsa timpului liber. Bun venit si sarbatori fericite !
...
VW passat TDI 4motion + Hymer Eriba Nova 392
0723909090 e-mail god_guard@yahoo.com
Scrie răspuns