**** Craciun si Revelion 2014 cu RV-ul ****

Aici putem descrie in imagini si cuvinte intalnirile sau excursiile cu RV-ul la care am participat in 2013
Reguli forum
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire numai la partea turistica sau de socializare a intalnirilor , nu si alte comentarii inutile , barfe sau atacuri catre colegi ! Discutiile despre asociatie sau alte comentarii vor avea loc numai in topicuri dedicate unor astfel de probleme ! Multumim pt intelegere !
Doru Stoicescu
Membru forum
19

**** Craciun si Revelion 2014 cu RV-ul ****

Mesaj de Doru Stoicescu »

NIMIC?
NICI O PROPUNERE ?
BINENTELES...PE BISERICUTE.
Ce am eu in comun cu petrecaretul de Ciprian Lupu ?
Sau...
Nu mai spun ...caci se intelege.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: REVELION 2014 ?

Mesaj de Lupu Ciprian »

Facem nu e problema :)
Am cateva variante :
- un coleg rulotist G. Chirila deja a dat avans la o pensiune si mai are 2-3 locuri la rulota si la cabana ( am sa dau detalii numai dupa ce am acordul lui )
- alta varianta e la Cheia - Rusu, dar mie si Irinei ne convine numai daca se face petrecere in cabana ( inca nu am aflat ce si daca se face, sau la ce pret )
- varianta Sinaia la rest Casa Noastra cu cazare in minicamping Aviator Busteni la cativa km . E o varianta buna si pt ca e partia Kalinderu aproape
- Laguna Albastra cu participare in salonul mare - Ovidiu imi va comunica pretul pt. cina per pers.
- Camperland Comanesti - cu participare la Club Ponton party ( disco ) .. nu vreau sa jignesc pe nimeni dar se recomanda mai mult pt tineri , repet party disco , deci e mai mult pt pustani , cum suntem noi :)
- in curte la Peniunea Rasnov cu participare la masa festiva la un restaurant in zona , sau organizare in "camping " la foisor inchis cu folie , asta daca ne permit colegii care au inchis foisorul si au platit acea folie sau punem si noi ceva bani la aceasta cheta cum vad eu ca ar fi normal .
-Gura Diham cina festiva cu campare in parcare la G Diham .
- alta varianta propusa de unul din colegi :)

Mentionez ca nu doresc sa ma implic sa organizez eu sau sa negociez pt. club / asociatie sau sa -mi asum raspunderea cu liste .... etc la o locatie... unde pot aparea comentarii ca ar fi prea mare sau prea mica sau alte comentarii ... de la oameni care oricum nu participa .
...daca se face ceva , e bine a se face intre rulotisti nu sub egida asociatiei sau doar cu membrii asociati ...
Propuneti si voi ... ca venim ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Doru Stoicescu
Membru forum
19

La Munte a venit Iarna...

Mesaj de Doru Stoicescu »

Ionut Irimia
Membru CD
15
Oras: Suceava
Data nasterii: 18 Dec 1981

Re:CRACIUN SI REVELION 2014 ?

Mesaj de Ionut Irimia »

Asteptam ceva propuneri pt Revelion..Daca e cineva care iese cu rulota..
Irimia Ionut & Mirela , Camper Adria Coral 670SL,Telefon 0744627398,mail:ionut_jeremy@yahoo.com
Gabi Serban
Membru forum
15

Mesaj de Gabi Serban »

Noi facem revelionul la rulota! Vom fi la Rasnov din 30 dec. :lol:
DUSTER 4X4 1,5DCI + RULOTA HOME-CAR 35 RACER
tel:0744.764.080, mail: serbangabi@hotmail.com
Gabi Serban
Membru forum
15

Mesaj de Gabi Serban »

Foisorul e facut pentru toata lumea care vine cu voie buna!!! Din cate stiu ne adunam ceva rulotisti...e la liber,vine cine poate si face ce "poate"...!!! :D Ciprian am fi incantati sa va avem alături!!
TrascaLiviu

Mesaj de TrascaLiviu »

VA propun si eu o varianta la Pitesti:
Loc pt 5 autorulote sau rulote,masa festiva in restaurant cu orchestra sau dj la alegere.
30 de camere duble pt cei care vin cu masina.
Pret meniu persoana pt masa festiva 250 lei.
Pret camera dubla 100 lei noapte.
Restaurantul are o capacitate de 250 persoane.
Copii au reducere 50 %.
Pentru detalii locatie intrati pe http://hotelamd.ro/

Daca e cineva interesat ma poate contacta pt detalii.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: REVELION 2014 cu RV-ul ?

Mesaj de Lupu Ciprian »

@Irimia Ionut ( asa cum am scris si pe " RulotistiiVeseli " ), noi plecam sambata 21 dec. intr-un concediu / circuit de 2 saptamani cu RV-ul ! :)
Nu am organizat nimic pe Club pt. ca nu mai vreau negocieri sau comentarii " dincolo era mai bine " ... iar daca e zapada pe drumuri , schimbam ruta ... nu vreau sa incurc pe nimeni cu planuri fixe si date exacte .

I-am promis Irinei ca nu ma ocup nici de tabele , nici de organizari , nici nu umblu ca maidanezu' din rulota-n rulota cu liste de concursuri ,dar ne vom intalni cu priteni aflati in diverse locatii ...
Plec spre Focsani - Bacau si ajung apoi la munte Brasov , Poiana BV , Predeal , Busteni ... pe la partii etc ...
Cred ca mergem si pe la Nicu la Camperland Comanesti 2-3 zile ...

@ Gabi Serban - Am fi si noi incantati de asa ceva ... daca sunt macar 4-5 familii la Rasnov , ne bagam si noi... vedem ... poate ne lipim si de un salon ceva in zona ... recomandarea mea , daca-mi permiteti , ar fi sa aveti la semnatura un nr. de tel , mail ....
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Gabi Serban
Membru forum
15

Mesaj de Gabi Serban »

@Ciprian vor fi cel putin 4-5 familii la Rasnov si....avem si salon langa noi(foisorul 8) ).
pirvuhoratiu
Membru forum
12
Data nasterii: 16 Apr 1964

SARBATORI 2014

Mesaj de pirvuhoratiu »

Daca unii membri sau simpatizanti ai Club RV au planificat intalniri pe perioada sarbatoririi craciunului sau anului nou, CU camper sau rulota, in zone off sau camping, sunt rugati sa posteze locatia. Pentru ca presupun ca mai sunt si nehotarati (ca mine) care cauta o alternativa. La locatia Rasnov se organizeaza ceva?
VW passat TDI 4motion + Hymer Eriba Nova 392
0723909090 e-mail god_guard@yahoo.com
Cosmin Prund
Membru forum
12
Oras: Sibiu
Data nasterii: 22 Mai 1980

Re: SARBATORI 2014

Mesaj de Cosmin Prund »

Poate va ajuta si acest topic: viewtopic.php?f=132&t=7079&hilit=revelion (Revelion 2014)
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com
Liviu Adrian
Membru forum
17

Re: SARBATORI 2014

Mesaj de Liviu Adrian »

La Rasnov va fi o intalnire rulotistica cu prilejul trecerii in 2014. Sunt colegi care s-au exprimat ca vor fi acolo inca din 28 decembrie, altii ca vor ajunge incepand cu 1-2 ianuarie. Personal imi anunt prezenta intre 2 si 5 ianuarie, alaturi de prietenii Vali Panait, Gigi Catalin, Augustin Munteanu si Cristi Pavel.
Nu cred ca se poate vorbi de vreo organizare; foisorul este gata infoliat inca de la intalnirea din 1 decembrie ( la ultima verificare de ieri, era intact ), singura obligatie comuna fiind impartirea cheltuialilor de incalzire pentru spatiul de petrecere si respectarea regulamentului expus de gazda in locatie. Pretul este acelasi: 30 lei/zi/echipaj+consumul de electricitate contorizat individual. Accesul in pensiune nu este permis, intrucat este inchiriata de un alt grup.
La multi ani si sa ne vedem sanatosi.
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
Scrie răspuns