Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Citat din prospectul sau:
Aparatul de încărcat baterii ULTIMATE SPEED ULG
3.8 A1 este un aparat cu sarcină de întreţinere care,
se pretează la încărcarea şi conservarea sarcinii a
următoarelor acumulatoare de 6 sau 12 V-de plumb
cu soluţie de electrolit sau gel:
• 6 V: Capacitate de 1,2 Ah până la 14 Ah
• 12 V: Capacitate de 1,2 Ah până la 14 Ah
• 12 V: Capacitate de 14 Ah până la 120 Ah
Da-mi o adresa de mail si iti trimit manualul in romana
ATENTIE acesta este identic cu ce ai gasit tu....dar facut de alta firma. Initial si eu gasisem din ala (CTEK MX5) si am vrut sa iau. Noroc ca am vazut la LIDL acum cativa ani si am luat de la LIDL ULTIMATE SPEED care face exact acelasi lucru.
Daca dati raspuns unei postari ce este deasupra postarii d-voastra nu este necesar s-o citati in postarea d-voastra, interzis si de regulamentul forumului. Va multumesc de intelegere. Grosu V
Multumesc, o sa-l cumpar chiar daca o sa-l folosesc pe o baterie VRLA AGM cu gel de 100 AH, timpul de incarcare va fi unul mai lung, dar nu cred ca voi ajunge cu bateria descarcata la maxim.
Sanatate multa
Salut eu am descarcat bateria la 2,5 v si am incarcat-o in 24 de ore cu acest redresor, bateria este de 100 ah gel . Am mai incarcat si o baterie de 225 ah lichid in 3 zile , pentru ce ne trebuie noua este buna aceasta jucarie...
Daca e cineva care n-a apucat sa-si ia redresorul,detin cateva bucati de redresor de la lidl ,sigilate,care imi prisosesc si le dau la acelasi pret ca la lidl de 80 lei bucata...Binenteles plus curieratul..
Marian se rezolva..O sa am o rugaminte pt cei care m-ai vor ,o sa le trimit prin Fan Curier deoarece e mai aproape de mine,si pt ca nu castig nimik la ele mi-e m-ai usor sa le pun la Fan Curier, si fara alte costuri pt mine de deplasare