Buna seara dragi colegi,
... ca acum este 100 la 100 adevarat.
Tocmai am parcat masinuta visurilor noastre. Sincer nu prea mai speram, dar se pare ca mosu nu ne-a uitat. Ii multumim si ii uram sa ajunga cat mai repede si la alti colegi.
Altfel sunt inca nauc de cap, totul s-a petrecut intr-un ritm de care nu credeam ca sunt in stare.
In rezumat a fost cam asa....
Am vazut-o pe la 14, m-am sfatuit putin cu dl. Rusu (caruia ii multumim mult mult de tot) si la indemnul dansului n-am mai pierdut vremea si fuga dupa ea la Buzau ... vazut / placut / ia nene banu si cam asta a fost.
Ea/dansa este tot o nemtoaica dar cu inima de frantuzoaica un Citroen preparat de Hymer din 92, 2,5 TD cu putin sub 170 mii km parcursi, anterior a avut un singur proprietar. Are o gramada de butoane, fire.... sincer sunt naucit...si o gramada de documentatie la care bine inteles ca inteleg doar pozele ....
cica, dotarile ar fi :
geamuri electrice,
servo directie,
incalzire stationara,
frigider, bucatarie
boiler ptr. apa calda,
bucatarie completa,frigider functional pe gaz/12V/220V,
baie completa + aerisire
sistem de incalzire,trumavent pe gaz
antena satelit,
gps,
camera video spate
carlig remorcare
kit fotovoltaic siemens
geamuri ce se deschid cu perdele si plase antitantari, draperii
...acu ramane de vazut dar ce sa zic..... sa dee Domnul dragutu ca dotarile chiar sa fie + functionale .... nu am avut timp sa probez mai nimic, doar strictul cat sa o pot aduce acasa adica semnalizari, faruri etc la ce ma pricep si eu..... alte chestii specifice nu ... nu am experienta cu rv-uri de nici un fel.
Va atasez ceva poze (cele de pe site, ca altele inca nu am ) sa vedeti despre ce e vorba si sa va rog sa va da-ti cu parerea.
... cam asta ar fi masinuta noastra
Noua ne place foarte mult, copiilor nu va mai povestesc ...acum speram sa se aclimatizeze cat mai bine si pe plaiurile mioritice .... si drumuri cu soare.
Sa auzim numai de bine.
Sebastian