Aici putem descrie in imagini si cuvinte intalnirile sau excursiile cu RV-ul la care am participat in 2013
Reguli forum
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire numai la partea turistica sau de socializare a intalnirilor , nu si alte comentarii inutile , barfe sau atacuri catre colegi ! Discutiile despre asociatie sau alte comentarii vor avea loc numai in topicuri dedicate unor astfel de probleme ! Multumim pt intelegere !
Amintire frumoasă presărată cu muzică dans păpica şpriţ până la 4 dimineaţa.
Întâlnire reuşită din toate punctele de vedere dacă Ciprian băga şi un salt tsukahara era perfect. :D :D
Astept o filmare de la miezul noptii... am fost dj in aceasta intalnire deci eu nu am ... s-a cantat noi suntem romani si alte cantece patriotice, la multi ani, etc... momentul a fost solemn si sper sa existe un clip... cautati pe carduri.
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Am un clip de doar 13 secunde de la momentul cu "La Multi Ani" - prea scurt si nu merita publicat. In schimb in astea 13 secunde o vad pe Irinia cum filmeaza, avea caciula de video-reporter :mrgreen:
Intradevar o intilnire reusita !
Imi pare rau ca nu am stiut cum sta mersul cu dupa-amiaza , necunoscand toti participantii , nici nu mi-am dat seama cum s-au tirat pe rind fiecare la somul de infrumusetare! Nu intelegeam de unde atita energie dintr-o data dupa ora 22 , ma gindeam ca poate de la gustarea aceia copioasa ! Primele doua pahare de vin cu care speram sa imi infig timiditatea au avut efect invers in loc sa se urce la cap mi-au pietrificat picioarele !
M-am retras in glorie sa adorm copii dar nici aici nu mi-a iesit, m-au adormit ei pe mine.
Promit pina la urmatoarea intilnire sa ma antrenez ca sa fiu la inaltime si sa fac citeva lectii de condus cu doamna ca sa pot sa beau si in ultima zi ca sa ma duca doamna cu patul acasa!!
Cu aceasta ocazie multumesc ca m-ati acceptat in cercul vostru , multumesc familiei Rusu pentru ospitalitatae si organizare si tuturor participantilor pentu voia buna !!
Lupu Ciprian scrie:Ne-ai cucerit cu varza murata ! :) ... cu marmita ! :)
Piesa de rezistenta era pastrama! Dar se pare ca a fost eclipsata de varza!
Marginile drumurilor inca sunt pline de varza asa ca pentru doritori pot sa dau reteta!!
Alte fotografii ... intr-una din ele sau 2 , veti vedea si indicatorul montat de Cosmin la strada la sos. Dn1A ce a fost pus acolo ca sa gaseasca colegii locatia ( cei ce n-au mai fost ) .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com