Colegii Vali Panait si respectiv Liviu Adrian organizeaza 1 dec la Pensiunea Rasnov .
In acest sens Vali a cerut/ solicitat printr-un mesaj CD -ului , permisiunea de a promova aceasta intalnire pe forumul asociatiei ClubRV-RO , chiar daca in aceeasi perioada asociatia organizeaza intalnirea de la Cheia .
S-a luat in considerare faptul ca locatia de la Cheia nu este suficient de incapatoare si oricum s-au completat la aceasta locatie toate locurile .
Raspunsul CD a fost afirmativ .
Panait Valentin scrie:Dragi colegi,
Intrucat am observat ca organizarea si participarea la intalnirea de 1 decembrie propusa de asociatie, este completata si incheiata, nemaiputand suferi modificari, indraznesc sa solicit permisiunea de a folosi forumul clubrv si pentru promovarea intalnirii de la Rasnov.
Cheltuielile organizatorice sunt destul de mari, cu atat mai mult cu cat incercam pe socoteala noastra inchiderea si incalzirea foisorului construit, motiv pentru care o participarea mai numeroasa ar facilita aceasta intentie.
Mentionez ca indiferent de raspuns, intalnirea de la Rasnov la 1 decembrie nu vrea sa concureze in niciun fel cu cea a asociatiei, ci sa adune la un loc rulotisti care doresc sa iasa undeva cu aceasta ocazie.
Daca este posibil sa-mi dati un raspuns, indiferent care este acela, in 2-3 zile m-ar ajuta mult.
Cu respect, Vali Panait.
Sa ne vedem sanatosi.
Constantin Curelea a scris :
--------------------------------------------------------------------------------------------------
In urma consultarii cu ceilalti membri ai Cd-ului, suntem de acord cu promovarea pe forumul asociatiei a intâlnirii de la Rasnov organizată cu ocazia Zilei de 1 decembrie, Ziua Naţională a Romaniei.
Suntem de acord cu promovarea şi susţinerea locului ales de intalnire , d-l Iancu Soiu fiind partener CLUBRV-RO.
Ii salut pe toţi participanţii ,cărora le adresez distracţie plăcută.
De asemenea, dacă doriţi, vă putem transmite un drapel CLUBRV-RO pe care să-l puteţi arbora cu această ocazie alături de insemnele noastre naţionale.
Sa ne revedem cu bine!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
In continuare am sa-l las pe Vali sa-si faca topicul asa cum doreste el si sper ca si acea locatie va fi plina de rulotisti pt ca , sa nu uitam , rulotismul este principala preocupare a acestui forum ! :)