Craciun si an nou la Busteni 2013/2014

Aici putem descrie in imagini si cuvinte intalnirile sau excursiile cu RV-ul la care am participat in 2013
Reguli forum
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire numai la partea turistica sau de socializare a intalnirilor , nu si alte comentarii inutile , barfe sau atacuri catre colegi ! Discutiile despre asociatie sau alte comentarii vor avea loc numai in topicuri dedicate unor astfel de probleme ! Multumim pt intelegere !
campingaviator
Membru forum
12
Oras: Busteni
Data nasterii: 25 Noi 1950

Craciun si an nou la Busteni 2013/2014

Mesaj de campingaviator »

Buna ziua tuturor,
va invit la Busteni in perioada sarbatorilor, Dec. 2013, mesele festive se pot organiza la localurile existente in zona de unde avem oferte diferite ca pret si calitate.
- Putem asigura transportul la si de la local cu mijloace auto proprii de 7 si 9 locuri.
- Pentru luna decembrie 2013 am inceput renovarea uneia din camerele existente in cladirea din curte care are cam 25-30 mp. Zugravim, vopsim lemnaria, legam caloriferul la instalatia de incalzire, verificam soba cu gaze.
- vom dota camera cu mese banci, scaune, rafturi, aragaz electric cu cuptor ( sper sa mai mearga, sta de vreo 3 ani), chiuveta cu apa calda si rece, un televizor , un radio cd stereo si vedem ce loc mai ramane.
Astept intrebari sau sugestii (despre orice).
- Pretul este conform contractului cu asociatia.
Mihai Serban 0745221235.
Mihai Serban
campingaviator@gmail.com
0722221235
Busteni
campingaviator
Membru forum
12
Oras: Busteni
Data nasterii: 25 Noi 1950

Re: Craciun si an nou la Busteni 2013/2014

Mesaj de campingaviator »

http://ecamping.ro/wp-content/uploads/2 ... 183017.mp4

campingaviator scrie:Buna ziua tuturor,
va invit la Busteni in perioada sarbatorilor, Dec. 2013, mesele festive se pot organiza la localurile existente in zona de unde avem oferte diferite ca pret si calitate.
- Putem asigura transportul la si de la local cu mijloace auto proprii de 7 si 9 locuri.
- Pentru luna decembrie 2013 am inceput renovarea uneia din camerele existente in cladirea din curte care are cam 25-30 mp. Zugravim, vopsim lemnaria, legam caloriferul la instalatia de incalzire, verificam soba cu gaze.
- vom dota camera cu mese banci, scaune, rafturi, aragaz electric cu cuptor ( sper sa mai mearga, sta de vreo 3 ani), chiuveta cu apa calda si rece, un televizor , un radio cd stereo si vedem ce loc mai ramane.
Mihai Serban 0745221235.
NOU !! Asa arata azi 20 nov 2013 pe 25 nov va fi gata.
http://ecamping.ro/wp-content/uploads/2 ... 183017.mp4
Mihai Serban
campingaviator@gmail.com
0722221235
Busteni
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Cei care sunt interesati pot alege asa cum am facut noi anu' trecut sa petreaca Craciun sau/ si Revelion la "Casa noastra " in Sinaia .
Tarifele-s la fel ca anul trecut 50 ron Craciun si respectiv 250 ron revelion .
http://www.casanoastrasinaia.ro/oferte.php

Este rezonabil avand in vedere ca a fost muzica live , program artistic , etc ....
Camping Aviator este la cativa km de Sinaia.... mai exact in cartierul Poiana Tapului , care apartine de Busteni .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Silviu Sanda
Membru forum
14
Data nasterii: 18 Mai 1969

Mesaj de Silviu Sanda »

VW T4 VR6 & Gruau Espace 0744346667
Cand ma gandesc doar la cuvantul rulota,imi vin in minte urmatoarele sinonime: libertate, independenta si fraternitate.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Silvache :) n-ai inteles , eu am scris de venit cu rulota pt ca topicul l-a facut dl Serban de la Camping Aviator adica sa venim la el cu rulotele la un tarif f mic) , aia era ideea :) de aceea am scris in topicul lui , adica sa ne cautam in alta parte doar masa de revelion ....
campingaviator scrie:Buna ziua tuturor,
Mihai Serban 0745221235.
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Scrie răspuns