Ca de obicei, observ ca aceiasi "veterani", ne vor alinta cu bunatati specifice zonei :) Multumiri anticipate. La sarmalute, trebuie smintina, ok noi aducem 5 kg de smintina si piinea.
Cine vrea cu mamaliguta, e partea a2a . Am impresia ca sarmalutele nu vor sta stinghere, pentru ca vor avea si alti "colegi de farfurie"..Importanta e voia buna care sigur nu va lipsi
Pentru a nu inghesui femeile in bucataria care este cam mica, rog sa ni se confirme, daca cineva are un aragaz de voiaj cu 2 ochuri disponibil, pentru a-l pune la munca alaturat terasei
Butelie avem, dar un aragaz mic + ceas nu avem, pentru diverse pregatiri extra. Daca totusi nu exista, o sa-l iau pe cel mare cu cuptor care l-am cumparat pentru Pastele de la Seimeni.
Ieri am fost la Metro, am luat cele necesare pentru salon, bucatarie si altele...Azi am fost la carmangeria Davema si am comandat produsele. Deja am inceput "numaratoarea inversa"..
Joi la prinz vom ajunge la Cheia. Tinem legatura.
DETALII LOCATIE - Traian, Dinspre Brasov, lasi intrarea in Cheia in dreapta si dupa 1 km, cind se termina casele, este un forestier pe care dupa 150 m ajunge la Camping - Pensiune
Daca va prinde noaptea, se vor vedea luminile din DN. Numele locatiei este VALEA NEAGRA, practic dupa noi nu mai sint alte constructii.. Daca nu mai vezi nimic in dreapta te intorci :)
Suni la tel cind te apropii si vei fi ghidat de cel putin citeva lanterne.. Dinspre Bucuresti, acolo incepe Cheia, prima locatie pe stinga. E un indicator pe stinga cu Pensiunea Casa Valaha