viewtopic.php?f=87&t=7024&p=92353#p92353
....unde Mihai a lansat invitatia de a veni la Cheia , incerc sa dezvolt aici pt. ca se mareste lista ( am primit ceva telefoane ) .
Asadar in afara de familiile Deliu , Rusu , Stoicescu , Lupu si Prund si-au mai anuntat cateva familii perzenta in minicamping ... cum ar fi : Padurarii + talibanii , fam Ciocan ,fam Papuc si un 1-2 prieteni de la Curtea de Arges .
Mai sunt cativa in asteptare pe care i -am invitat , dar nu au confirmat inca pt. ca o parte sunt invitati in alte locuri pe la diversi Sfinti... MIhai .... & Gavril , altii se sarbatoresc , iar altii se duc in grup la alte 2 intalniri in vizita pe la Sibiu si pe la Avrig ...
Astept confirmare de la Gabi Iancu , Sandu , Adrian Vatamaniuc , Bucataru' , Dobran , si altii cu care am mai vb azi , dar e inutil sa-i scriu aici pe toti pt. ca nu au confirmat inca daca ajung sau nu la aceasta intalnire .
Mentionez ca avem intentia de a sarbatori numele de Mihai , Mihaela , Gabi , Gabriela , etc .. fapt pt care va anunt ca sambata seara ca si vineri , dealtfel se va asculta muzica su se va dansa :)
Daca aveti manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului ! :)
Va asteptam ! Tot in acest weekend vor lasa si cativa colegi rulotele pt 1 dec.
Mai jos , reiau postarea lui Mihai in care face aceasta invitatie intr-un alt topic unde nu puteam sa dezvolt acest subiect....
Rusu Mihail scrie:
In weekendul acesta, 8 - 10 Noembrie , noi vom fi prezenti la Cheia. Colegi ca Doru Stoicescu, Cosmin Prund si-au anuntat participarea pt aducerea rulotelor in regim de parcare.
Daca mai sint amatori pentru acest weekend in care ne vom antrena pt intilnirea de la 1 Dec, rugam sa-si anunte prezenta. Deocamdata sint anuntati Lupu Ciprian si Relu Deliu.
Fiind gazde, nu se mai pune problema folosintei anexelor si a camerelor. Cine doreste sa participe la "o simulare" a intilnirii din 1 Dec, e bine venit ! Prognoza meteo este optimista :