Weekend la Cheia 8-10 nov

Aici putem descrie in imagini si cuvinte intalnirile sau excursiile cu RV-ul la care am participat in 2013
Reguli forum
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire numai la partea turistica sau de socializare a intalnirilor , nu si alte comentarii inutile , barfe sau atacuri catre colegi ! Discutiile despre asociatie sau alte comentarii vor avea loc numai in topicuri dedicate unor astfel de probleme ! Multumim pt intelegere !
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Pt. a nu scrie off topic in acest subiect "organizare activitati 1 dec CLUBRV-RO"

viewtopic.php?f=87&t=7024&p=92353#p92353

....unde Mihai a lansat invitatia de a veni la Cheia , incerc sa dezvolt aici pt. ca se mareste lista ( am primit ceva telefoane ) .
Asadar in afara de familiile Deliu , Rusu , Stoicescu , Lupu si Prund si-au mai anuntat cateva familii perzenta in minicamping ... cum ar fi : Padurarii + talibanii , fam Ciocan ,fam Papuc si un 1-2 prieteni de la Curtea de Arges .
Mai sunt cativa in asteptare pe care i -am invitat , dar nu au confirmat inca pt. ca o parte sunt invitati in alte locuri pe la diversi Sfinti... MIhai .... & Gavril , altii se sarbatoresc , iar altii se duc in grup la alte 2 intalniri in vizita pe la Sibiu si pe la Avrig ...

Astept confirmare de la Gabi Iancu , Sandu , Adrian Vatamaniuc , Bucataru' , Dobran , si altii cu care am mai vb azi , dar e inutil sa-i scriu aici pe toti pt. ca nu au confirmat inca daca ajung sau nu la aceasta intalnire .

Mentionez ca avem intentia de a sarbatori numele de Mihai , Mihaela , Gabi , Gabriela , etc .. fapt pt care va anunt ca sambata seara ca si vineri , dealtfel se va asculta muzica su se va dansa :)
Daca aveti manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului ! :)

Va asteptam ! Tot in acest weekend vor lasa si cativa colegi rulotele pt 1 dec.

Mai jos , reiau postarea lui Mihai in care face aceasta invitatie intr-un alt topic unde nu puteam sa dezvolt acest subiect....
Rusu Mihail scrie:
In weekendul acesta, 8 - 10 Noembrie , noi vom fi prezenti la Cheia. Colegi ca Doru Stoicescu, Cosmin Prund si-au anuntat participarea pt aducerea rulotelor in regim de parcare.
Daca mai sint amatori pentru acest weekend in care ne vom antrena pt intilnirea de la 1 Dec, rugam sa-si anunte prezenta. Deocamdata sint anuntati Lupu Ciprian si Relu Deliu.

Fiind gazde, nu se mai pune problema folosintei anexelor si a camerelor. Cine doreste sa participe la "o simulare" a intilnirii din 1 Dec, e bine venit ! Prognoza meteo este optimista :

Imagine
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Duret Florin
Membru forum
13
Oras: Braila
Data nasterii: 26 Mai 1954

Re: Weekend la Cheia 8-10 nov

Mesaj de Duret Florin »

Dupa cum am scris si in topicul cu 1 Decembrie, repet si aici: vineri dupa-amiaza venim si noi, la "antrenamentul" pentru 1 Decembrie.
Duret Florin, Braila
Tel. 0740202470
Camper Benimar Aristeo 696
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Au participat cca. 10 familii in RV-uri in minicamping si la cabana la Casa Valaha , plus un grup de turisti tineri, 5 familii/ cupluri de la Constanta trimisi de catre proprietarul cabanei , dl. Chiru .
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Am sarbatorit Mihai si Gavril ...
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Rusu Mihail
Moderator
20
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

De data asta noi am uitat acasa atit neoanele, becuri, etc ce trebuiau la cabana cit si aparatul de fotografiat, asa ca asteptam poze de la Ciprian si de la Gabi Dragomir.
Hai, mai bagati nu fiti zgirciti :)
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Cosmin Prund
Membru forum
12
Oras: Sibiu
Data nasterii: 22 Mai 1980

Mesaj de Cosmin Prund »

Cateva poze si de la mine:

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com
Rusu Mihail
Moderator
20
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Multumim participantilor de la intilnirea " antrenament " cu ocazia sfintilor Mihail& Gavril. A iesit frumos, veselie-glume-ceva dans- iar dupa cum se vede, vremea a tinut cu noi.
Am intilnit colegi noi, Cristi prieten cu Ciocan M, ne-am intilnit cu colegi care nu-i cunoscusem practic, ex Cosmin Prund. La un paharel de coniac am avut si discuti constructive.
Am stabilit cu colegii, planul de bataie pt 1 Dec. si totodata am achitat gazdei actuale, cei care au grija de Cabana si Pensiune, Flori si Mihaita, avansul strins practic de 1200 lei.
Duminica, am stat la povesti si la o tochitura facuta instant.. La finalul zilei am fost vizitati si de Ninel Gavanescu cu sotia si flacaul. In concluzie, a prins bine antrenamentul :)

Citeva fotografii ce mi-au retinut atentia din albumul lui Ciprian

Gazda noua si gazda veche

Imagine

Cei doi care s-au ocupat de muzica ...( se vede urmarea mai jos )

Imagine

Campionii dansului

Imagine

Atmosfera plina de tristete ...

Imagine

Cei 3 reprezentanti silitori ...

Imagine

Au luat si "arbitrii de margine" exemplul elevilor silitori din banca 1 :)

Imagine

Urmarea faptului de a fi silitor in aceiasi banca cu colegul de abecedar ...

Imagine

Ce trista e citeodata aceasta imagine ...

Imagine

Sa auzim de bine si sa repetam lectiile si pe 1 Decembrie. Asteptam propuneri din partea tuturor pentru imbunatatirea programului Multumim participantilor din 8 Noe 2013.
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Scrie răspuns