Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Salutare rulotisti, m-a prins foarte repede dorinta de a fi posesorul unei rulote si nu stiu daca m-am
grabit dar nu am avut inspiratia de a cere si o documentatie, dupa o aventura de 5 zile am
ajuns cumparat si intors din Olanda cu micuta mea casa de vacanta trasa de logan 1.4, asa ca va rog frumos
sa imi acordati putina atentie si intelegere deoarece sunt nou in lumea caravanelor si habar nu am mai nimic.
Am nevoie de:
1. Manual de utilizare.
2. Schita electrica.
3. Orice este legat de burstner.
Burstner 3702 an 1992-1993
643kg-900kg
75 kg greutate pe cupla
Fii binevenit printre noi !
Felicitari pentru achizitie , s-o stapaniti sanatosi si s-o plimbati pe unde vreti !
Rulotele Burstner sunt foarte asemanatoare cu rulotele Tec si Caravelair . Eu am o rulota Caravelair 365 . Daca ai ceva probleme sau lucruri neclare nu ezita sa intrebi .
Zile bune !
@cristians tel. 0245222086 ; 0760691892
Dacia 1310 + Caravelair Brasilia 365
Bine ai veni, s-o stapanesti sanatos. Daca ai adus-o din Olanda nu esti chiar novice. Pentru schita cauta la probleme tehnice, dar spune si tu de unde esti, ce probleme ai si nu ezita sa intrebi daca dupa ce ai cautat pe forum nu te-ai lamurit sau nu ai gasit solutia la problemele tale.
Drumuri bune si vant din spate.
reludeliu@yahoo.com
KIA Ceed City SW 1,6L + Beyerland 380-2/ ‘89
0728.899.313 0788.780.671 0723.343.915
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Dragi prieteni eu sunt din Bucuresti, dar ca un pasionat de natura am indragit ideea de am achizitiona o rulota si pentru ca nu am vrut sa bag bani in buzunarul samsarilor din targ vitan "autovit", am decis sa imi iau bagajul de engleza si nevasta si sa plec in Olanda, doar drumul a fost obositor in rest totul a mers ca pe roate, deci credeti-ma ca sunt novice si nu stiu nimic despre instalatia electrica sanitara sau gaze, stiu ca nu am acumulator ca am o butelie antena tv si cam atat, fiind in tip mai studios si caruia ii plac bricolajele as vrea sa plec de la schita de baza fara sa ma apuc sa o fac si pe aia "nu prea as vrea sa fac o munca gata facuta" vreau sa ma pregatesc sa ies in urmatorul weekend la munte cu familia in cazul in care reusec sai ii pun si numerele.
Buna sa va fie inima.......ca pasionati de natura si noi fam vieru (ramona catalin si jr matei) ne-am luat bagajele de limba italiana ( la fel cu vitanul nu aveam incredere)si ne-am achizitionat o auto-caravana nici unul din noi nu am mai calatorit cu asa ceva dar a fost bine (cu drumul din italia) cu butelia inca nu am dat-o la capat dar in timp toate se rezolva
vieruramonacarmen@yahoo.com
Fam.Vieru:0722737481
P.S.Traiasca albinele care ne polenizeaza florile.
am cartea de la burstner flipper 450 (1982). pacat ca este numai in suedeza. nu reusesc sa o incarc (daca stie cineva cum, o postez), poate este de ajutor.
Salutare.
Fiind si eu un proaspat posesor de Buerstner Club (Champion) din 1992 m-am interesat, mai bine spus am contactat producatorul, i-am dat deria de sasiu si ei mi-au furnizat un manual pentru rulotele din '85-'94 (perioada din care face parte si rulota mea) in limba engleza. Asadar, este si aceasta o varianta.
PS: Am incercat sa-l incarca aici dar nu-mi da voie pt ca fisierul PDF are 9,2 Mb
Duster 4x4 1.5 Dci
Rulota: KIP 41 EKL HY LINE '96
Fiat cu Dethleffs T680 Globetrotter-Comfort 1998
VDF: 0722622445