Zillele trecute am discutat cu dl. Iancu Soiu de la Pensiunea Rasnov despre informarea pe care acesta ne-o trimte periodic , informare prin email de tipul "newsletter " la care eu si mai multi care frecventeaza zona suntem "abonati " .
Astfel , am aflat din pacate prea tarziu despre expozitia feroviara de la scoala nr 2 din Rasnov si am ratat-o .
Pe viitor dorim sa va informam din timp si pe dvs. cititorii forumului , despre orice activitate desfasurata de catre partenerii nostrii ( ai asociatiei ClubRV-RO ) sau de catre diverse asociatii ca as. Rosenau sau Duster Club si altii cu care vom fi in contact .... pensiuni cu facilitati de campare , campinguri , etc .
Voi face o baza de date si va voi trimite periodic emailuri din partea CLUB RV , cu intalnirile asociatiei , intalnirile forumistilor , activitatile desfasurate de catre partenerii nostrii , locuri de campare off camping , linkuri directe catre forum unde sunt organizate intalniri sau concursuri , noi puncte adaugate pe harta WIKI CLUB RV "of sau on camping " ... diverse noutati utile rulotistului .
Toti membrii forumului care doresc sa primeasca astfel de emailuri de informare din partea CLUBRV-RO isi pot scrie mai jos adresa de e-mail .