topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
@catalin
Daca mergi in Croatia si nu ai vizitat deja Plitvice Jedera vezi ca au un camping la vreo 5/6km de rezervatie, la Korana pe niste dealuri foarte misto. Preturi accesibile 24 Euro/noapte, curentul inclus.
Da vezi ca n-au manele, sa-ti iei de acasa sa nu duci dorul :lol: :lol: :lol:
Un "camping' gratis, ptr. cei mai putin pretentiosi. Este mai sus de Navodari si se numeste Plaja corbu. In cursul saptaminii nu este nimeni. La sfirsit de saptamina se mai anima putin... La citeva zile, se poate face aprovizionare de al marginea Navodari. Are un supermarket Plus... Distanta cca. 7-8 km. Si citeva poze...
Fişiere ataşate
plaja corbu3 [%P].jpg (61.91 KiB) Vizualizat de 5692 ori
Stiti ca avem un membru care are ca adresa de web chair camping gpm holliday? :D :D :D M-am spart de ras!!! :D :D :D E membrul cu nick-ul kiskironi!!!
Deci....citeste,poate,ce scriem si o sa ia masuri! Cred!
Daca intrebarea despre campingul pescaresc din Navodari imi era adresata, nu stiu nimic despre el. Ceea ce stiu este ca la o distanta de cca. 15min de mers pe jos de-a lungul plajei, era o cherhana ptr. prelucrarea pestelui (hamsi). In fiecare dimineata vedeam prin binoclu, cam pe la ora 5 dimineata cum plecau barcile dupa peste. Am si cumparat de la ei peste dar, nefiind pregatit prea tare in acest domeniu, le-am comandat un meniu complet. Este hazliu dar au venit "la usa cortului" cu o oala cu ciorba de peste de 10 kg si o alta oala cu hamsi prajit insirat pe trestii sparte (nu aveau scobitori). Pot sa va spun ca nu am mai mincat asa o bunatate desi am colindat lumea destul si am avut ocazia sa maninc tot felul de mincaruri si curiozitati...
Pe soseaua ce leaga Navodari de com. Corbu, citiva km mai sus, am aflat ca este un sat de pescari. Localitatea se numeste Vadu. Ptr. cei care folosesc programul de vizualizare prin satelit Launch Google Earth pot vedea si citeva imagini. Singura problema este ca, de la sosea si pina pe plaja, se traverseaza peste un cimp si iti prafuiesti masina si rulota. Dar esti doar tu si civilizatia ta proprie.
Va spun eu cate ceva despre Camping Pescaresc ptr. ca in vara asta am fost de trei ori acolo. Am mai povestit ca am ajuns acolo din intamplarea nefericita pe care am trait-o cand am ajuns la GPM si nu au vrut sa ma lege la curent. Camping Pescaresc este plin de salcii destul de mari care pot face umbra si unei rulote. Alt avantaj a fost pretul, care a fost cel mai mic dintre toate camp. Spun ca a fost mic dar in plin sezon e cam, piperat si acolo (3 zile = 193 ron, 2 adulti, copil, masina ,curent si rulota) Stau prost cu apa calda. wc-urile(nemodernizate) sunt putine la cati turisti sunt. Curentul a fost bun si electricianul la fel. Ultima data au venit vreo 10 campere cu olandezi. Oare nu au gasit loc la GPM sau le-a zis si lor ca nu-i leaga la curent? Deci ptr cei care au dusuri punga care pot fi agatate in copaci si se incalzesc la soare e OK. Am preferat acest Camping ptr ca de fiecare data am plecat dupa ora 18 si nu te amendeaza ca la GPM. Cand treci de barierele de la Mamaia dupa 3 Km vine GPM iar alaturi Pescaresc. Sunt vecini, deci ai de unde alege.
Iar de Vadu va spun ca sunt exact 12km din loc Corbu pana pe plaja. Drumul din sat pana la plaja e din beton si ingust, lung (4,5) km si nu poti intra cu rulota pe plaja ca ramai impotmolit. Plaja este ingusta de vreo 15m. Acolo ar fi o alternativa de mers la plaja ca nu te da nimeni afara la 12.00 si nici manele nu auzi tinind cont ca plaja este foarte lunga. Nu sunt copaci, umbra, lipsa apa potabila (doar din sat). Nu recomand acest loc ptr. pretentiosi.