Aici putem descrie in imagini si cuvinte intalnirile sau excursiile cu RV-ul la care am participat in 2013
Reguli forum
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire numai la partea turistica sau de socializare a intalnirilor , nu si alte comentarii inutile , barfe sau atacuri catre colegi ! Discutiile despre asociatie sau alte comentarii vor avea loc numai in topicuri dedicate unor astfel de probleme ! Multumim pt intelegere !
Incepand de catava zile incoace mi s-a facut dor de rulota, cum o am parcata in curtea pensiunii am zis ca este musai sa ma duc sa o vad...asa ca am vorbit cu prietenul meu Liviu si ne-am decis sa petrecem cateva zile langa ele in perioada sus amintita.
Daca mai sunt amatori de o iesire tarzie de toamna va asteptam cu drag.
Sa ne vedem sanatosi !
Ia uite ce-l asteapta, ce te asteapta, ce ne asteapta .......
Iancu avanseaza incet dar sigur cu lucrarile, astfel incat la urmatoarele intalniri vom beneficia cu totii de un adapost gen foisor de cca 60 mp., care cu ajutorul vecinului Mircea V. il vom inchide cu folie de plastic, iar cu sprijinul tuturor participantilor il vom si incalzi cu convectoare pe GPL.
Unde mai pui ca si vremea se arata promitatoare saptamana viitoare :
Rog utilizatorii acestui topic sa aiba decenta postarilor :| sa nu concureze intalnirea de 1 Decembrie a Asociatiei CLUB RV RO de la Cheia ( acest forum este al asociatiei ) , va anunt faptul ca cei care nu doresc sa vina la Cheia pot merge in alte locatii cum ar fi aceasta de la Pensiunea Rasnov.
Intalnirile membrilor cotizanti si simpatizanti sunt organizate aproape saptamanal, tot timpul anului, insa exista cateva mai importante, care au devenit traditionale cum ar fi : – Intalnirea de la Pustnicu in februarie , Sarbatoarea de Sfintele Pasti, Martisor 1- 8 Martie, 1 Mai la Iepuresti, Intalnirea Nationala , Intalnirea din Delta si cea de la 1 Decembrie. Sunt si intalniri urmare a invitatiei unor cluburi straine, (de obicei ungare) si Intalnirea Anuala a F.I.C.C. Exista si sunt intalniri organizate adhoc in grupuri mai mici, sau mai mari, la munte, la mare, in delta sau in strainatate.
Nu ezitati sa ne contactati ! Va asteptam cu drag pe forumul nostru, si va invitam sa participati la o intalnire, pentru a vedea atmosfera in familia noastra, a rulotistilor Club Rv – Romania !
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Ne place si grupul si locatia , de asemenea si gazda dl. Iancu , fapt pt. care ne bagam si noi sa dam o mana de ajutor atat la foisor cat si la foc ceva ... poate facem si un ceaun ceva cald :)
NU putem sa lipsim de la asa o intalnire... mai ales ca asteptam de la Ralu' sa dea o cana de vin calda ceva poate uda rulota aia a lor :)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Ca fost membru in CD inteleg perfect si sunt de acord cu ceea ce spune Ninel, motiv pentru care imi cer scuze pentru situatia creata.
Prin eforturile noastre incercam doar sa promovam un loc cu imens potential pentru rulotisti, condus de un om deosebit, fara a intentiona cumva ca acest lucru sa aduca prejudicii altor locatii, sau sa creeze tensiuni intre noi. Macar de s-ar finaliza aceste demersuri si investitii dupa sperantele noastre, astfel incat rulotistii romani, indiferent de apartenenta, sa castige o noua oferta decenta de campare.
Asadar,intrucat in perioada urmatoare, cel putin pana la organizarea celebrarii noului an vor avea loc mai multe intalniri la Pensiunea Rasnov, rog respectuos un moderator sa schimbe exprimarea ".......intalnirea de la 1 Decembrie......." cu " urmatoarele intalniri ", sperand ca acest fapt sa aduca pe forumul Clubrv linistea dorita.
Scuze de off.
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
Discutiile despre incurajarea partenerilor se vor putea face aici , loc in care am mutat si postarea doamnei Violeta Popa. viewtopic.php?f=87&t=7062
...sau alte discutii despre asociatie / parteneri si nu numai .
Acest topic va continua cu subiectul " Pensiunea Rasnov 1-3 nov. " propus de colegu' Vali Panait .
Va rog pe toti sa nu mai " facem politica " in zone ale forumului in care colegii doresc sa lanseze intalniri .
Colegii forumisti , RULOTISTII , sunt asteptati in nr. cat mai mare in acest wekend si LA URMATOARELE INTALNIRI , cum a scris colegu' nostru Liviu Adrian !
Haideti sa luam rulotele si sa le plimbam , sa ne vedem ... :)
DRUMURI BUNE !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Printr-o intamplare fericita, astazi am avut parte de o plimbare neprogramata, am ajuns la Rasnov si mi-am linistit dorul de rulota. Asta nu inseamna ca mi-a trecut si nerabdarea pana la intalnirea din zilele urmatoare.
Am pus si putin osul la treaba impreuna cu Liviu si Iancu, dar inca mai e de munca pana va fi totul gata: