Taxa autostrada in Croatia

topicuri de informare
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Roman Vasile
Membru forum
16
Oras: Cluj
Data nasterii: 13 Mai 1950

Taxa autostrada in Croatia

Mesaj de Roman Vasile »

In atentia colegilor care dupa 1dec.2013 vor sa circule pe autostrazile din Croatia:
Autovehicolele pana in 3,5T care in dreptul axei rotii din fata au inaltimea peste 1,30m sunt taxate pentru o saptamana cu 40Euro...in locul celor 15Euro de pana acum! Din pacate aici se incadreaza toate camperele si chiar si majoritatea SUV-lor cu care se tracteaza rulote. Ca si comparatie, cu acesti bani in Elvetia circuli un an pe autostrazi...si calitativ unde sunt cele din Croatia fata de cele elvetiene??? :evil:
Aici puteti citi stirea: https://www.dars.si/Novice/Opredelitev_ ... _1105.aspx
In fata cabanei mele pe roti nu-si construieste nimeni un bloc!
Camper Chausson/Fiat Ducato
Roman Vasile
Membru forum
16
Oras: Cluj
Data nasterii: 13 Mai 1950

Re: Taxa autostrada in Croatia

Mesaj de Roman Vasile »

O veste buna pentru autorulotisti dinspre Croatia: autoritatile de acolo si-au dat seama ca nu vor mai prinde "roata" de camper pe autostrazi si au repus camperele pana la 3,5T pe lista R1, categorie pentru care pretul ramane de 15 euro/saptamana. Nu am reusit sa aflu inca daca cumva vor intra in aceasta categorie si autovehicolele care tracteaza rulote.
In fata cabanei mele pe roti nu-si construieste nimeni un bloc!
Camper Chausson/Fiat Ducato
Scrie răspuns