Intalnirea de la Pensiunea Rasnov 10-15 octombrie

Aici putem descrie in imagini si cuvinte intalnirile sau excursiile cu RV-ul la care am participat in 2013
Reguli forum
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire numai la partea turistica sau de socializare a intalnirilor , nu si alte comentarii inutile , barfe sau atacuri catre colegi ! Discutiile despre asociatie sau alte comentarii vor avea loc numai in topicuri dedicate unor astfel de probleme ! Multumim pt intelegere !
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Intalnirea de la Pensiunea Rasnov 10-15 octombrie

Mesaj de Panait Valentin »

Inca o data intalnirea rulotistilor din gradina Pensiunii Rasnov s-a ridicat la nivelul dorintelor si asteptarilor noastre. Am avut parte de ingrediente variate: soare, aer curat, veselie, voie buna, legare de prietenii noi, consolidarea celor existente deja, etc. Cum sa nu-ti doresti sa revii?
Ieri, inainte de plecare, nerabdarea si dorinta de a avea cat mai curand un adapost de socializare, ne-a transformat in dulgheri de ocazie. Am primit asigurari ca acest adapost/foisor/umbrar, destul de generos ca dimensiuni, va fi gata inainte de 1 decembrie. Tot pana atunci va fi instalata si o camera de supraveghere a perimetrului ocupat de rulote, pentru linistea celor ce folosesc parcarea perioade indelungate.
Se pare ca prietenul Iancu, proprieterul locatiei, este foarte receptiv la dorintele si propunerile rulotistilor, in ciuda constrangerilor de toate felurile prin care trece in ultimul timp.
Dintr-o mie de cuvinte, tot pozele sunt mai graitoare, asa ca.......

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Pe langa ceaunul cu fasole...
Imagine
La vanat de....peisaje...
Imagine
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Panait Valentin
Membru asociat
16

Re: Pensiunea Rasnov 10-15 octombrie

Continuare....
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Discutii despre cutremur.... :mrgreen: Cati stie...
Imagine
Vestita omleta...''A la Liviu ''...mmm...buuunn
VALI,
Gabi Serban
Membru forum
15

Mesaj de Gabi Serban »

Multumim "organizatorilor" pentru aceasta iesire!! Am avut toate "ingredientele"(vreme buna si oameni pe masura)!!!Eu pot sa multumesc de doua ori pentru atmosfera creata de catre bunii mei prieteni, care m-au facut sa ma simt ca acasa, unde cutremurile nu se mai opresc (aseara am mai avut 2!)! :lol: :lol: :lol: Sa ne vedem sanatosi la urmatoarea iesire pe care o asteptam cu nerabdare !! Ecaterina Serban
DUSTER 4X4 1,5DCI + RULOTA HOME-CAR 35 RACER
tel:0744.764.080, mail: serbangabi@hotmail.com
Panait Valentin
Membru asociat
16

Panait Valentin scrie:Ieri, inainte de plecare, nerabdarea si dorinta de a avea cat mai curand un adapost de socializare, ne-a transformat in dulgheri de ocazie. Am primit asigurari ca acest adapost/foisor/umbrar, destul de generos ca dimensiuni, va fi gata inainte de 1 decembrie.
Dintr-o mie de cuvinte, tot pozele sunt mai graitoare, asa ca.......dulgherii... :lol:
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Multumesc tuturor participantilor si vizitatorilor pentru prezenta, asteptam si de la ei poze si impresii despre iesire.
Sa ne vedem sanatosi !
VALI,
Gabi Serban
Membru forum
15

Mesaj de Gabi Serban »

Sa mai scrim de minunata fasole care a fost facuta de Liviu , ajutat de ceilalti colegi, care a fost foarte bine "legata" si de amandine... si de coliva....!!!!Ce sa mai zic??? Sunt la dieta!!!Va iubim dragii nostri!!
DUSTER 4X4 1,5DCI + RULOTA HOME-CAR 35 RACER
tel:0744.764.080, mail: serbangabi@hotmail.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Un loc de nota 10 in care au fost prezenti oameni de nota 10 .... Pt. fasole nu am nota :) , dar se vede ca "tineam aproape de polonic " !
Multumim celor care au organizat si se implica ! Mai venim !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Popa Violeta
Membru CD
16
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Re: Intalnirea de la Pensiunea Rasnov 10-15 octombrie

Mesaj de Popa Violeta »

Intr-adevar reiese si din poze armonia si reusita intalnirii de la pensiunea Rasnov. Felicitari organizatorilor dar si participantilor care s-au straduit sa creeze acea atmosfera de prietenie si de bucurie a reantalnirii cu colegii. Noua ne pare sincer rau ca nu am putut fi prezenti la aceasta adunare dar ne-am scos " parleala" alaturi de prieteni si rude care ne-au vizitat cu ocazia sarbatorii Sfanta Parascheva. Speram sa nu mai lipsim la viitoarea reeditare a evenimentului de la pensiunea Rasnov.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Mihnea Donescu
Membru forum
16

Re: Intalnirea de la Pensiunea Rasnov 10-15 octombrie

Mesaj de Mihnea Donescu »

Din pacate am putut sta doar o zi.Va felicit pentru organizare,a fost o placere sa va cunosc.E de amintit inspirata initiativa cu fasolea,ce a unit la masa pe toata lumea.Toate cele bune.....
Mercedes W124.019,Audi A3 quattro +Hobby Prestige 545,si ultima achizitie,o veche remorcuta de 750 cu suspensie McPherson...
Scrie răspuns