Salutam Intilnirea de toamna a rulotistilor de la Risnov, indiferent apartenenta, cum scria Bogdan Ionita- si pt. ca e o reusita lista celor ce s-au anuntat, o voi actualiza
Referitor la postarea lui Mihnea Dornescu si a lui Gigi Serpescu, n-am cofirmat prezenta din cauza unor probleme casnice, pe care vom incerca a le depasi sau a le amina
Asta inseamna ca fac tot posibilul sa las altele la o parte pt o intilnire cu colegii, impreuna cu cizmulitele care vor fi insuficiente pt o asemenea adunare, dar o rezolvam !
Sa refacem lista fara alte detalii, deoarece am inteles ca majoritatea vin cu rulote si campere. Daca cineva mi-a scapat, rog sa ma scuze si sa ma traga de mmineca.. :)
Pana acum si-au anuntat prezenta echipajele, reprezentate in ordinea inscrierii pe forum de urmatorii :
Initial
01-Panait Valentin
02-Liviu Adrian
03-Gabi Serban
04-Aurelian Zarnescu
05-Augustin Munteanu
06-Gigi Catalin
07-Daniel Mihai
08-Catalin Popescu
09-Gabi Popa
10-Cristi Steriopol
11-Nelu Predonu
12-Bogdan Ionita
13 + echipaj nou
14-Lungu Marian
Ulterior ( citiva, cu mici semne de intrebare )
15-Lupu Ciprian
16-Julian Mihai
17-Mihnea Dornescu
18-Serpescu Gheorghe
19-Sandu Matei
20-Mircea Voch
21-Ninel Gavanescu
22-Nedelcu Iulian
23-Cornel Savu
24-
25-Rusu Mihail
...
Lista ramine in continuare deschisa, pentru oricine mai doreste "o iesire", cind padurea a inceput sa-si schime culoarea..
Cred ca din cauza prognozei meto ce se anunta ok, vor mai apare si alti participanti neanuntati, ce sint bine primiti. Voi contacta si citiva colegi noi, ce nu citesc inca forumul.
In incheiere, uram tuturor participantilor, distractie placuta, veselie, dans (ai retinut Bogdan Ionita) iar pe linga cizmulite, merge si o pastrama cu un vin vechi din Sept 2013 :)
Pentru alte intrebari sau probleme organizatorice, contactati la tel pe Panait Valentin care va poate da orice alte lamuriri.
METEO
Link :
http://www.accuweather.com/ro/ro/rasnov ... her/272499
Sa ne revedem si auzim numai de bine !
.