ITP rulota

prezentare RV
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Bocirnea Alexandru
Membru forum
14

ITP rulota

Mesaj de Bocirnea Alexandru »

Ma intereseaza daca la revizia tehnica (ITP)se verifica si functionarea instalatiilor sanitare si de incalzire ale rulotei sau numai partea de rulare ? Multumesc anticipat pentru raspunsuri !
Dan Ciupuliga
Membru forum
12
Oras: ARAD
Data nasterii: 08 Feb 1964

Re: ITP rulota

Mesaj de Dan Ciupuliga »

Buna !

La verificarea itp nu se urca in rulota si nu-l intereseaza de buna functionare a aparatelor casnice. Verifica seria si sistemele de franare, rulare si de semnalizare.
Dan Ciupuliga
0724235372
OPEL ASTRA H, 1900 CM, 150CP +Hobby 400 10C
Bocirnea Alexandru
Membru forum
14

Mesaj de Bocirnea Alexandru »

Va multumesc din suflet . Asa gandeam si eu dar noi suntem o tara atipica !
Adrian Rosu
Membru forum
13
Oras: Dej
Data nasterii: 08 Aug 1975

Mesaj de Adrian Rosu »

Rulota mea este dotata cu bec de ceata pe lampa din stanga. Stiti cumva daca la ITP pretind functionarea acestui bec de ceata? Pe pinul 2 de ceata din priza am tras un 12 V permanent...
VW Golf IV 1,9 TDI, 101 CP + Caravelair Bamba Luxe 395 T, 1994
Tel. 0740131438
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

Inspectorul ITP, nu are de unde sa stie ca este dotata cu lampa de ceata, daca aceasta este inglobata in aceeasi lampa cu toate semnalizarile. Nu este specificat in nicio norma, ca de la un anumit an de fabricatie, rulota trebuie sa fie dotata cu lampa de ceata.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

A mea este din 1995, are lampa de ceata si mers inapoi si a dorit sa vada functionarea lor. Asa ca este la noroc, la mine au functionat si am trecut ITP-ul.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
cornelsavu
Membru asociat
12
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 09 Apr 1978

Mesaj de cornelsavu »

Eu m-am chinuit 4 ore ca sa fac lampa de ceata sa mearga si am schimbat pana la urma toata instalatia electrica inainte de ITP. Puteam sa o demontez pur si simplu caci este pusa separat, dar m-am gandit ca pe ceata e necesara mai ales ca rulota este un mare cub alb. Cand i-am zis celui de la ITP cat am muncit ca sa o fac sa mearga a zis ca fiindca era montata in plus fata de dotarea standard puteam sa o dau pur si simplu jos. Vorbeste mai intai cu cei de la atelierul respectiv si vezi daca chiar e nevoie de ea.
Radu pascu , crede-ma ca se vede daca un stop a fost proiectat din fabrica cu soclu pentru stop de ceata si oamenii de acolo stiu cu ce se mananca, mai bine ii explici ca nu mergi pe ceata si ai o inginerie facuta ca sa iti mearga frigiderul (etc) decat sa incerci sa ii prostesti ca stopul ala nu a avut din fabrica.
Carado A464
0723830014
Dan Alexandru
Membru forum
13

Mesaj de Dan Alexandru »

Ca fapt divers, la masini se verifica becul de ceata.
Toyota Corolla 1.4 D4D 2005 + Kip Grand de Luxe 1978
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

Nu a spus nimeni ca nu se verifica. Se verifica orice sistem de iluminare- semnalizare exterioara, daca este in dotare.
Spuneam doar ca nu este niciun normativ care sa stabileasca anul de fabricatie de la care farul sau stopul de ceata este obligatoriu.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Scrie răspuns