Aici putem descrie in imagini si cuvinte intalnirile sau excursiile cu RV-ul la care am participat in 2013
Reguli forum
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire numai la partea turistica sau de socializare a intalnirilor , nu si alte comentarii inutile , barfe sau atacuri catre colegi ! Discutiile despre asociatie sau alte comentarii vor avea loc numai in topicuri dedicate unor astfel de probleme ! Multumim pt intelegere !
"Nu ne plac muraturile pentru ca-s prea acre, nici mierea pentru ca-i prea dulce". Carcotasii gasesc intotdeauna cate ceva care nu-i la locul lui. Am citit undeva ca tutunul si alcoolul dauneaza grav sanatatii asa ca m-am lasat de citit . Daca calc pe bec inseamna ca merg pe tavan!!" :|
Suntem cu totii oameni maturi , doresc sa nu am ce ,, modera " -Cine nu munceste nu greseste si daca nu greseste merita sa fie promovat , rog utilizatorii forumului a intra in NORMALITATE.
Va multumesc.
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
A fost o iesire frumoasa dupa parerea participantilor de la Diadema. Speram ca si la anul, sa avem o reusita si mai numeroasa .
Cred ca, topicul se poate inchide, dupa ce vom decide, stergerea postarilor off topic, care umbresc, imaginea acestei intilniri.
.
.
Intr-una din seri am stat la foc am spus bancuri , etc...
Acum fiind extrasezon vem timp mai mult la dispozitie sa le "urcam pe net" .....
Am cateva sute de Giga cu filme si poze , Delta , 1 dec .... si alte 10 iesiri rulotostice ...
film... :)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com