Aici putem descrie in imagini si cuvinte intalnirile sau excursiile cu RV-ul la care am participat in 2013
Reguli forum
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire numai la partea turistica sau de socializare a intalnirilor , nu si alte comentarii inutile , barfe sau atacuri catre colegi ! Discutiile despre asociatie sau alte comentarii vor avea loc numai in topicuri dedicate unor astfel de probleme ! Multumim pt intelegere !
Nu suna rau
De luni ne interesam de cateva zile de concediu !! :roll:
Mai am o intrebare pentru cei care au mai fost in aceasta
locatie si in special in aceasta perioada
Eu nu am trumavent,am doar truma(soba) si nici alt echipament
pentru a campa pe timp foarte rece,gen: protectii pt geamuri
ceas de butelie incalzit etc
Avand in vedere ca venim si cu baietelul nostru de doi ani jumate
credeti ca vom avea probleme din punctul asta de vedere ??
Multumesc
La rulota veche desi aveam vent, nu-l prea foloseam, iar la cea actuala nu am si nici nu-mi fac griji; face suficient de cald si asa. Pentru linistea ta iti poti lua un incalzitor electric, dar mai mult ca sigur nu vei avea nevoie de el.
Asa cum se prezinta vremea prezentata de prietenul Vali, se pare ca ne vedem la o fasolica si-un gratar de porcarii.
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
Mihai, in semnatura mea gasesti un nr. de tel, foloseste-l cu incredere pentru orice detalii vrei sa afli.
Pentru orice eventualitate, foloseste-te de sfatul prietenului meu Liviu si ia la tine o aeroterma sau altceva, atentie...curentul este contorizat individual...la tariful ultimei facturi enel.
Sa ne vedem sanatosi !
Pentru a vedea camerele si interiorul pensiunii intra aici : http://www.pensiunearasnov.ro/ folositi optiunea ''Tur virtual 360 '', masa se poate servi peste drum la pensiunea Tudor.
Alte facilitati : internet wirreles in interior(am inteles ca este si un router afara pentru rulote), loc de preparat si servit masa dotat cu aparatura necesara, foisor si loc special de gratar(acoperit), loc special de foc de tabara, teren de volei, o curte de cateva hectare in care copii se pot juca in voie...
aha,inteleg.......suna bine.Sigur voi fi si eu pe acolo,mai ales ca intervalul sejurului vostru este destul de mare....Momentan,astept sa isi confirme participarea si d-l Rusu....
Mercedes W124.019,Audi A3 quattro +Hobby Prestige 545,si ultima achizitie,o veche remorcuta de 750 cu suspensie McPherson...
Sunteti bineveniti ! Oricine poate participa indiferent de club ...sau apartenenta politica. Tot ce va trebuie :
Butelie plina !
Cablu de curent lung , aprox 50 ml in functie de unde va pozitionati.
Cele necesare la rulota ...
Haine groase / sosoni de cauciuc pt situatia in care ploua.
............
Voie buna cat cuprinde !