Am gasit o nemtoaica... oare ea sa fie !

prezentare RV
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Crisu Sebastian
Membru forum
11
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 17 Mai 1977

Am gasit o nemtoaica... oare ea sa fie !

Mesaj de Crisu Sebastian »

Salutare

Am gasit o nemtoaica care-mi si face cu ochiul.... imi place chiar mult de tot ... dar experienta mea zero nu ma ajuta, asa ca va rog dati-mi un sfat.
Cum sa ma asigur ca e OK ..cum ar trebui sa procedez.....ca simt cu incep sa ma friga talpile sa ma sui in avion.....

http://suchen.mobile.de/wohnwagen-inser ... res=EXPORT

ps. sper sa mai fie dispoibil linkul .... eu aseara l-am vazut..

...toate cele bune,
Sebastian
Baraca tip CHAUSSON Welcome 4 , Ducato 1,9 TD
Tel: 0727.737.297 Email: sebi.crisu@gmail.com
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Re: Am gasit o nemtoaica... oare ea sa fie !

Mesaj de Rusu Mihail »

Salut

Din anunt se pare ca e ok , perne de aer solar etc - Trebuie pus mina pe telefon si vorbit cu femeia cit mai repede pina nu dispare. Ce e bun se vinde repede.
Daca nu va descurcati va putem ajuta. A scris mult in engleza, vorbiti cu ea. Noi sintem la numai 10-12 km de Ploiesti si puteti da o fuga ca sa va sprijinim :)
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Va salut ! In urma discutiei avute Duminica cu dvs, va recomand sa sunati si sa rezervati acest camper care corespunde din toate punctele de vedere.
Este f greu sa te intilnesti cu o asemenea ocazie intr-o asemenea stare, cu tot nou pe ea, inclusiv TUV nou facut... Deci, ori sunati ..ori ma sunati :)

Link : http://suchen.mobile.de/wohnwagen-inser ... es=Alcoves
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Crisu Sebastian
Membru forum
11

Buna seara dragi colegi,
... ca acum este 100 la 100 adevarat.

Tocmai am parcat masinuta visurilor noastre. Sincer nu prea mai speram, dar se pare ca mosu nu ne-a uitat. Ii multumim si ii uram sa ajunga cat mai repede si la alti colegi.

Altfel sunt inca nauc de cap, totul s-a petrecut intr-un ritm de care nu credeam ca sunt in stare.
In rezumat a fost cam asa....

Am vazut-o pe la 14, m-am sfatuit putin cu dl. Rusu (caruia ii multumim mult mult de tot) si la indemnul dansului n-am mai pierdut vremea si fuga dupa ea la Buzau ... vazut / placut / ia nene banu si cam asta a fost.

Ea/dansa este tot o nemtoaica dar cu inima de frantuzoaica un Citroen preparat de Hymer din 92, 2,5 TD cu putin sub 170 mii km parcursi, anterior a avut un singur proprietar. Are o gramada de butoane, fire.... sincer sunt naucit...si o gramada de documentatie la care bine inteles ca inteleg doar pozele ....

cica, dotarile ar fi :

geamuri electrice,
servo directie,
incalzire stationara,
frigider, bucatarie
boiler ptr. apa calda,
bucatarie completa,frigider functional pe gaz/12V/220V,
baie completa + aerisire
sistem de incalzire,trumavent pe gaz
antena satelit,
gps,
camera video spate
carlig remorcare
kit fotovoltaic siemens
geamuri ce se deschid cu perdele si plase antitantari, draperii

...acu ramane de vazut dar ce sa zic..... sa dee Domnul dragutu ca dotarile chiar sa fie + functionale .... nu am avut timp sa probez mai nimic, doar strictul cat sa o pot aduce acasa adica semnalizari, faruri etc la ce ma pricep si eu..... alte chestii specifice nu ... nu am experienta cu rv-uri de nici un fel.

Va atasez ceva poze (cele de pe site, ca altele inca nu am ) sa vedeti despre ce e vorba si sa va rog sa va da-ti cu parerea.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

... cam asta ar fi masinuta noastra
Noua ne place foarte mult, copiilor nu va mai povestesc ...acum speram sa se aclimatizeze cat mai bine si pe plaiurile mioritice .... si drumuri cu soare.

Sa auzim numai de bine.
Sebastian
Lupu Danut
Membru forum
13
Oras: Matca, Galati
Data nasterii: 26 Aug 1977

Mesaj de Lupu Danut »

Cat a costat.
KIP 48
Hyundai Santa Fe

Prima victima a razboiului este adevarul.
Lupu Danut 0741065738
Gabi Peterca
Membru forum
14

Mesaj de Gabi Peterca »

Are si aer conditionat?
VW Sharan, Sprinter 350
www.prietenipescari.ro
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Sa o stapiniti sanatosi si la excursii ! Acest camper este sora lui Bubulina noastra, aceiasi asezare, mobilier, usite, etc, diferenta fiind ca e cu sapca, chipiu ( Teilintegrierter ) :)
Oricum, pentru anul 1992, camperul arata mai bine decit unele din 2002 si asta datorita acelui unic proprietar care si-a iubit casuta si a dotat-o cu multe echipamente extra !
Da, asa este, ieri am tinut legatura permanent cu vecinul Crisu si dupa ce am vazut cele 10 poze f clare ale vanzatorului, i-am spus ca nu are voie sa o piarda si asa a si procedat.
Intr-adevar, poate ca numai aer conditinat nu are, dar atunci cand gasesti o masina atat de curata, ar fi culmea sa te mai intereseze si AC-ul .. Asa ca Sebi felicitari pt "achizitie" !
A ramas sa-i puneti un nume, eu l-as denumi: " Mos' Nicolae" :) - Va astept Duminica la pranz, asa cum am vorbit dupa achizitie, pentru a va face "instructajul" asupra dotarilor.
Inca un camper in "trupa gazarilor", bun asa !
Dragos Astefanei
Membru forum
13
Data nasterii: 12 Ian 1973

Mesaj de Dragos Astefanei »

Sebi,
sa o stapaniti sanatosi, te astept sa gusti cateva senzatii noi si unice ...
www.umbracamper.com

info@umbracamper.com
Tel. 0722419090
Crisu Sebastian
Membru forum
11

Buna seara,

va multumim mult pentru urari, sincer inca nu-mi vine sa cred ca am avut asa bafta... copii au fost atat de imresionati ca azi dimineata amandoi primul lucru care l-au spus a fost "rulota" si tot amandoi au spus ca au visat ca se plimba cu "rulota", ne bucuram ca le-a placut si asteptam vremea frumoasa sa iesim impreuna, sa ne cunoastem.

Pentru viitoru imediat avem in vedere inmatricularea si usor usor sa invatam ce si cum se foloseste bucataria, baie, caldura ... mai intai chestiile de baza.

La intrebarile voastre, succint raspunsurile snt:
1 - pretul de achizitie a fost de 4500 euro
2 - nu are aer conditionat

... cu stima,
Sebastian
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Felicitari pentru achizitie... acum am aflat si eu cine sunteti, poate ne vedem maine.
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Crisu Sebastian
Membru forum
11

Multumim pentru urari dl. Gabriel, nu a fost sa fie weekendul trecut.... dar poate in urmatorul.

Intre timp igienizam/spalam la ea de zor, incercam sa indepartam cat mai mult din mirosul de tutun sau mai bine zis de miros de hotel vechi. Spune-am de zor dar de fapt doar in weekend avem timp. Eu am bagat ca marinarii, smotru pe podea, pe la aragaz, frigider, toaleta, etc, pronto cat cuprinde si sotia lejer vreo 4-5 masini de spalat.
Iese destul de bine, totusi cred ca husele am sa le mai iau putin la frecat de mana cu nu stiu ce smacuri pentru inviorarea culorilor.
Nu stiu ce sa fac cu tapetul ca si el tipa sa fie curatat dar nu stim cum e mai bine.... e de hartie (asa mi se pare) si nu vreau sa gresesc.

Intre timp, ca acum avem numere rosii si mai ales ca nu mai aveam nici unul rabdare, am zis sa facem o mica plimbarica. Unde... pe aproape inspre Slanic. Asa ca Sambata, chitaiala mare pe copii, noi bucurosi si in acelasi timp putin emotionati, ne imbarcam sa mergem .... ziceam noi sa sa luam o pizza si o mancam im camper .... ei bine NU.
Nu pentru ca bubulina noastra nu baga caldura. Ameteste ea putin aerul dar ce sa mai caldura ioc. Pizza tot am mancat dar in fata semineului, la un restaurant Slanic. Pana la urma bine si asa ... final cu happy end fericit.

Imagine

Imagine

Imagine

Intre timp asteptam documentele de la RAR si sa vina Mosu cu buteliile cu propan.

Toate cele bune,
Sebastian
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Sunt bucuros ca va place si va uram inca de la inceput, La cat mai multe excursii ! Este normal ca fiecare sa-si bibileasca casuta pe roti, chiar daca o iei curata, tot o mai finisezi.
Tapetul nu este chiar de hartie, e un material plastifiat si se poate sterge linistit, fara probleme. Pentru pete mai grase, sau unde chiar e nevoie, folositi cu incredere degresant.
Incalzirea / Truma, nu merge deocamdata, pentru ca nu aveti inca butelia pe care o asteptati. Propanul este ideal, dar, merge umpluta si cu GPL, majoritatea, cam asta folosim.
Referitor la nume, asteptam sa ne chemati la " botez ", pentru ca numele de " Bubulina " e rezervat de "sora mai mare" cu alkoven :) Numai bine si asteptam poze din excursii !
.
Scrie răspuns