Nu am tras si nu trag pe nimeni de urechi, dar daca ai repetat afirmatia ca " nu doresc refacerea contului " si " nu ai solicitat acest lucru in acest timp " inseamna ca problema e rezolvata.
Eu personal, am scris si repet ca v-am apreciat pentru ceea ce ati facut pentru Club si voi sustine in fata oricui meritul lui Vali Mocanu cu care eu unul nu ma pot certa ca n-am de ce.
Putin CIRC s-a facut, este suficient si o sa INCHID Topicul pentru ca asa simt. E vorba de imaginea pe care si-o fac cei noi sau cei care vor sa intre intr-o casa noua si vad " divergente "..
Lucrurile sint simple, daca vre-o data Vali doreste sa revina intre noi, E BINE PRIMIT ! Deasemeni, personal, astept sa ne gasim undeva sa va vad feciorul si sa mai stam la o berica :)
Deocamdata toate aceste probleme, le vom dezbate IN BUCATARIA NOASTRA -si NU PUBLIC- pentru BINELE CLUBULUI. Stiu DE CE afirm asta si imi asum raspunderea sa inchid topicul !
"Batalia si Razboiul" cu care ai inchis postarea NU AR TREBUI SA FACA PARTE din lumea noastra, a rulotistilor.. parca asa am discutat in 2006 ...
Multumesc pentru intelegere si SA TRECEM LA EXCURSII pentru ca de asta am facut CLUBUL :)

.