Modificarea Regulamentului Forumului clubrv.ro/forum

Dupa aceste reguli functionam. Inainte de a solicita crearea unui user va rugam sa cititi cu atentie. TOTI userii sunt rugati sa-si insuseasca aceste reguli ! Multumim !
NECUNOASTEREA ACESTOR REGULI NU POATE FI FOLOSITA CA SCUZA !!!
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Încuiat
Sandu Toma
Membru forum
17

Modificarea Regulamentului Forumului clubrv.ro/forum

Mesaj de Sandu Toma »

Aceasta postare nu se doreste a fi o critica la adresa numanui , ci numai o constatare !!!

Mihai Rusu spune: “1 - Viorel Grosu a actionat ( conform Regulamentului conceput de vechea conducere ) la rubrica vinzari unde postase Vali nu stiu ce vinzari ……”
Dealtfel si toti ceilalti Moderatori sau Administratori in mare au aceeasi scuza, ca Regulamentul inca in vigoare, nu este bun, sau este perfectibil !

“Vechea conducere” nu mai este in functie de la 2 Iunie 2012, deci de 16 luni. In tot acest timp, desi se plang de vechiul Regulament, “Echipa tehnica” a forumului si CD nu au facut NIMIC pentru modificarea punctelor care “nu convin”.

Lupu Ciprian Scrie: “ Conturile persoanelor care afecteaza imaginea Asociatiei sub ori ce forma pe forum si in exteriorul acestuia pe site-uri ,bloguri , alte forumuri , pagini virtuale , socializare etc.... vor fi permannet sterse..... DECI AICI E POSIBIL SA AVEM O PROBLEMA .... cu multi care vor dispare in perioada urmatoare fara sa ceara acest lucru .”

Pentru ca respective hotarare a CD sa-si poata face efectul, ea TREBUIA PUBLICATA si adaugata in Regulamentul forumului pentru a fi cunoscuta si insusita de toti membrii forumului, lucru care pana in acest moment nu s-a facut !!! Asa cum spunea Ciprian "DECI AICI E POSIBIL SA AVEM O PROBLEMA ...." pentru ca pedepse retroactive nu se pot aplica !!!

Nu as dori comentarii si polemici pe marginea acestei postari, asa ca imi voi permite sa o blochez !
P.S. L-as bloca, dar vad ca aceasta optiune...nu mai exista ! :oops:
Orice problema are o rezolvare practica
Nelu Predonu
Membru forum
12
Oras: Manolache - Ilfov
Data nasterii: 21 Iul 1959

Re: Modificarea Regulamentului Forumului clubrv.ro/forum

Mesaj de Nelu Predonu »

Faci niste acuze si spui in final ca nu doresti sa se comenteze. Cum vine asta ?
Puteai face si o critica argumentata, o critica constructiva dublata eventual si de ceva propuneri benefice Asociatiei, nu e asta o nenorocire, nu cred ca a fi in Asociatie inseamna a fi inregimentat si a ridica numai osanale conducerii. Oricine poate si gresi.

Regulamentul a ramas nemodificat pentru ca mai ales in ultima perioada de timp a existat o oarece acalmie pe forum.
In mod normal pentru niste oameni cu capul pe umeri, ar trebui sa nu apelam la regulament. Sigur, mai apar si derapaje de la bunele maniere, iar atunci e inevitabil sa vedem ce scrie in acesta.
Legat de ce spui referitor la retroactivitate, te inseli Sandu.
Tot ce s-a barfit la adresa clubului exista si acum si in viitor mentionat in paginile de socializare. Mizeriile persista, nu au fost sterse.
Pana nu veti sterge tot de acolo ce aduce atingere imaginii clubului, nu cred ca vei gasi intelegerea cuiva de aici.
Binenteles, inclusiv, acea gluma de pagina sau grup"Club-rv Romania Original". Altfel Sandu, va trebui sa te multumesti cu moderarea acelor locuri daca adminii de acolo iti vor permite.
Iti spun foarte sincer ca, in momentul in care ai afirmat ca pentru tine Asociatia nu mai reprezinta nimic, meritai sa fii imediat eliminat de pe forum. Indirect, ne-ai jignit pe toti cei care consideram cu totul altceva.
Forumul este al membrilor si simpatizantilor ASOCIATIEI. Ce simpatizant mai esti tu, care spui ca Asociatia = nimic pentru tine ? E jenant Sandu, mai ales cand vad ce numar de telefon ai la semnatura (0724 CLUBRV). Punctul tau de vedere exprimat te-a scos in afara acestui forum si a Asociatiei.

P.S. Cand doresti sa inchizi un topic deschis de tine, roaga un moderator sa faca acest lucru.

L.E. Poate ar trebui sters si acest topic care nu face decat sa afecteze imaginea forumului.
mail: npredonu@gmail.com
Telefon: 0722.216.683
Campervan: Clever Runner 2021
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Eu cred ca topicul ar trebui inchis de un moderator, nu inainte de a sterge postarea ta, care se doreste a fi o polemica jenanta !
Este parerea mea personala (dar si a multor alti rulotisti) si nu ar trebui sa te simti ofensat !
Orice problema are o rezolvare practica
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Sandu, mie personal, mi se pare ca ai RE inceput noi polemici ce duc inevitabil la destramare si altele, drept pentru care voi inchide acest topic ce duce la afectarea imaginii Clubului.
Exact cum a scris si Ciprian, nu mai bagati batul prin gard ... Avem nevoie de excursii, planuri, trasee si alte lucruri pentru care am construit aceasta Asociatie si nu de noi polemici...

Multumesc pentru intelegere.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Încuiat