E nevoie de 2 moderatori

Dupa aceste reguli functionam. Inainte de a solicita crearea unui user va rugam sa cititi cu atentie. TOTI userii sunt rugati sa-si insuseasca aceste reguli ! Multumim !
NECUNOASTEREA ACESTOR REGULI NU POATE FI FOLOSITA CA SCUZA !!!
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Nelu Predonu
Membru forum
12
Oras: Manolache - Ilfov
Data nasterii: 21 Iul 1959

Re: E nevoie de 2 moderatori

Mesaj de Nelu Predonu »

Marian, ai pomenit de Statut:
Art. 6, aliniat 3
Asociatia CLUBRV-RO este deschisa tuturor celor care doresc sa isi petreaca timpul liber practicand turismul de agrement cu rulota, autorulota, precum si simpatizantilor acesteia.

ART. 8 In cadrul Asociatiei CLUBRV-RO va functiona Forumul CLUBRV (http://www.clubrv.ro/forum) , care va putea organiza si patrona actiuni turistice, sociale, culturale si de intrajutorare, putand reuni atat membrii asociatiei, cat si simpatizanti ai activitatilor acesteia.

Daca forumul ar fi accesibil DOAR membrilor asociati, ar fi corect cum spui Marian, dar forumul dupa cum mentioneaza art.8 din Statut este deschis si simpatizantilor Asociatiei.
Moderarea este o problema ce trebuie sa fie in atentia tuturor membrilor forumisti.
Decizia de numire apartine intradevar CD-ului. Transparenta, chiar daca mai naste si controverse, nu poate fi decat benefica Asociatiei.
Sunt membri vechi pe forum care pot veni cu solutii/propuneri legate de acest subiect. Ar fi pacat sa nu se tina cont si de pdv al acestora.
Ei nu trebuie sa se simta marginalizati si ei contribuie la imbogatirea informatiilor pe acest forum.
Nu de putine ori au fost membri forumisti care si-au oferit disponibilitatea pt. a ajuta asociatia in diverse proiecte.
Cu ascunderea acestor discutii nu vom face decat sa ii indepartam.
mail: npredonu@gmail.com
Telefon: 0722.216.683
Campervan: Clever Runner 2021
Ninel Gavanescu
Membru forum
15
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Mesaj de Ninel Gavanescu »

Am citit ,,Regulamentul Forumului" consider ca moderarea nu este o problema ce trebuie sa fie in atentia tuturor membrilor forumisti ci doar a ,,unora ce nu se doresc "
Sa moderez in conformitate cu regulamentul de functionare al forumului nu este greu si sunt gata sa trec la treaba.
Ultima oară modificat 27 Sep 2013, 07:54 de către Ninel Gavanescu, modificat 1 dată în total.
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Cosmin Prund
Membru forum
12
Oras: Sibiu
Data nasterii: 22 Mai 1980

Mesaj de Cosmin Prund »

Pentru a se "trece la fapte" este necesara o sedinta CD, si minim 2 membri CD sunt indisponibili pana la inceputul saptamanii viitoare :(
Sper sa treceti intr-adevar curand la treaba, si dvs. si dl Rolland.
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Se poate vota si fara 2 nu e asta o problema !
Eu votez pt. amandoi DA , public!
Dupa ce vad aici inca 3 voturi " da" de la membrii CD , am sa-i inverzersc pe amandoi in moderatori !
Le putem oferi statut de membru asociat sau 100% din cotizatie reducere pt activitatea prestata , care e o treba simbolica oricum , dar e ceva pt rabdarea lor.... ( a mea a ajuns la capat , de aia nu mai sunt bun ) .. am si zis ca dau dreptate unui fost "coleg " care m-a avertizat ca asa va fi - aici am sa ajung... cu rabdarea...

Multumesc celor care m-au sunat pt incurajare si pt a -mi spune ca sunt ALATURI DE NOI ! BOGDAN IONITA, CRISTI ANGHEL , si alti oameni care doresc rulotism nu carcoteala de la oameni care nici macar nu participa la intalniri !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

Si eu votez pentru cei doi moderatori propusi.
Cosmin Prund
Membru forum
12
Oras: Sibiu
Data nasterii: 22 Mai 1980

Mesaj de Cosmin Prund »

Si eu votez pentru Da.

@Ciprian, in mintea mea tu erai unul dintre absenti! Te stiam plecat.
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com
Marian m Serban
Membru asociat
16

Mesaj de Marian m Serban »

Buna ziua
Eu votez NUMAI daca moderatorii propusi sunt membrii asociati si numai dupa intrunirea CD- ului.Am fost ales in cd de catre membrii ai acestei asociatii si am datoria morala de a reprezenta in primul rand interesele membrilor asociati,repet,in LITERA dar mai ales in SPIRITUL regulamentelor in vigoare.
Marian Serban
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Dupa consultarea la tel cu dl Curelea va pot spune ca este de aceeasi opinie ca si dl MArian M Serban fapt pt care il putem activa acum pe Ninel , iar pe Dl Roland , numai dupa ce se reuneste CD ul intr-o sedinta pe Skype macar si discutam/ hotaram !
Constantin Curelea
Membru CD
21

Mesaj de Constantin Curelea »

In calitate de initiator al acestui forum va scriu ca:

Multa vreme, la inceputurile acestui forum, nu am avut nici un moderator.
Odata cu inmultirea membrilor si invariabil a mesajelor,s-a impus aparitia acestora.
S-au numit dintre membrii asociati cei mai prezenti, ca timp, pe forum si actiuni.
A fi permanent pe net, nu este decat o conditie, dar nu si singura de a-i putea modera pe cei care sunt mai impulsivi in exprimare.
Impartialitatea dar si abilitatea in aplanarea conflictelor este cheia activitatii unui moderator. Si, evident. priceperea, calificarea, in domeniul pe care il modereaza daca acest domeniu este cu un anumit specific-tehnic de exemplu.
Apreciez oferta celor care se inhama la aceasta grea munca dar cred ca mai sunt necesare cateva date despre ei.
Despre membrii asociati, cu care ne intalnim la diferite iesiri, avem cateva informatii prin aceea cerere de a deveni membru.
Despre d-l Roland, cu tot respectul, stim cateva lucrui generale doar din panoul utilizatorului.
Pentru ca CD-ul sa poata hotari, in prima sedinta, numirea noilor moderatori, ii rog pe cei care doresc sa fie moderatori dar nu sunt menbri asociati sa trimita pe e-mail sau PM cateva date personale( nume, prenume, varsta, profesia, localitate, telefon de contact, etc.).

Orgoliul pe forum pe si intelegerea lui de catre moderatori va fi un subiect dintr-o alta postare.

Multumesc
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
RollandBilti
Membru forum
16

Mesaj de RollandBilti »

va inteleg temerile referitoare la candidatura mea si va informez ca vrea sa fac treaba asta pro-bono. nu sunt nici cel mai mare rulotist (am vandut rulota acum doi ani si urmeaza sa-mi schimb masina si sa achizitionez un nou atelaj) si nici cel mai bun mediator din lume.

asa ca si informare ma pricep putin la forumuri, sunt un bun mediator, o persoana corecta si onesta dintr-o bucata. maramuresean cu domiciliul in banat. legat de experienta mea de moderare sunt admin pe un forum unde sunt cateva mii de useri intre 7 si 66 de ani. am rezolvat multe conflicte si inca o sa o mai fac pentru mult timp.

sper sa intelegeti acum ca nu intentionez sa par un guru in ale rulotismului. nu umblu dupa functii inalte.departe de mine! sunt inginer si am simt tehnic plus experienta pe partea electrica si de it. mi-ar placea sa incep iar apoi sa ma pot uita in urma si sa zic:

"Mai! Dara buna traba am facut acia!"
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Eu zic ca e bun omul asta la moderare impreuna cu Ninel chiar daca nu e membru asociat vrea sa ajute!
Ninel Gavanescu
Membru forum
15
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Mesaj de Ninel Gavanescu »

Cu o buna parte din colegii de pe forum ma stiu ,cu altii consider ca nu-I timpul trecut ,avem viata inainte .
De ce doresc moderator si nu stau in banca mea !? pot explica astfel :
Cand mintea iti spune ceva, asculta-ti vocea interioara care te sprijina intru totul – tot ea iti spune si cum sa transformi negativitatea intr-un laitmotiv puternic. Degeaba vrei schimbarea, daca tu repeti zilnic cat de grea este viata, ca este imposibil sa zambesti cand afara e urat.
Dar sunt sigur ca va veni ziua in care voi intelege rolul experientelor pe care le-am avut de-a lungul timpului voi intelege si invata toate lectiile .
Moderator , asa pot sa spun unei persoane care este convinsa de vorbele sale ca fiecare are propriile pareri, propriul stil si ritm. Am avut momente in care am incercat sa schimb pareri, sa ofer si perspectiva mea, dar aproape de fiecare data am constatat ca doar aprob concluziile celor cu care comunic. Le aprob si atat; fara sa intervin in nici un fel.
Ca moderator rolul meu este sa ajut pe cei care au nevoie, pe cei care imi cer asta. Ajut, raspund solicitarilor, dar nu pot si nici nu vreau sa imi impun punctul de vedere.

Sunt constient ca fiecare are modul lui in care intelege, iar eu nu pot grabi acest proces in cazul nimanui. Eu doar imi spun parerea, iar tu alegi pe mai departe. Poti alege sa (nu) o folosesti sau modul cum te folosesti de toate informatiile pe care le primesti iar toate vor trece prin filtrul ce se cheama Regulamentul forumului CLUB RV.RO
Va multumesc.
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Scrie răspuns